Moj pregled gostiteljev VPS 2020 – Ali je to vredno?

Myvpshost glavnaV skladu s svojo stranjo LinkedIn je bil My VPS Host ustanovljen leta 2015. Čeprav je ime »Moj VPS«, podjetje ponuja več kot virtualni zasebni strežniki; lahko dobite tudi spletno gostovanje, gostovanje preprodajalcev in namenske strežnike. Spletno mesto je na voljo v angleščini.


Lastnosti in enostavnost uporabe

Moj gostitelj VPS

Moj VPS Host ima vrsto načrtov za spletno gostovanje, vključno z načrti Linux, Windows, Business in WordPress. Kupci na njih imajo naslednje funkcije:

 • 99,9% podaljška
 • Samodejno varnostno kopiranje
 • Brezplačni SSL na nekaterih načrtih
 • Do neomejenih domen na račun
 • Neomejena pasovna širina pri nekaterih načrtih

Če ste razvijalec in se sprašujete, ali lahko moj VPS Host podpira programski jezik, ki ga želite uporabiti za svoje spletno mesto, te informacije najdete tukaj. To podjetje podpira PHP, Python, ASP.NET, ASP in Perl. Poleg tega ponuja baze podatkov MySQL in podpira enostavne povezave s skladišči, vključno z Git in SVN, tako da lahko na nadzorni plošči enostavno sledite spremembam kode.

Ko govorimo o nadzornih ploščah, je dobro vedeti, da to podjetje ponuja dve enostavni in odlični nadzorni plošči; cPanel in Plesk. Katera od teh plošč bo odvisna od operacijskega sistema, ki ga uporabljate.

Podjetje ponuja Linux in Windows OS. Kupci v operacijskem sistemu Windows ne morejo uporabljati cPanel, ker nadzorna plošča ne podpira tega operacijskega sistema. Vendar pa ga lahko uporabniki Linuxa uporabljajo. Ne glede na to, katero nadzorno ploščo dobite, bi morali biti v redu, ker sta obe trenutno najboljši nadzorni plošči in tudi za novorojenčke sta intuitivna.

Poleg tega obstajajo načrti za WordPress. Ta sistem za upravljanje vsebin, za razliko od mnogih drugih, ponuja toliko možnosti za izdelavo spletnih strani. Če ne znate napisati niti ene vrstice HTML, lahko z vtičniki, kot je Elementor, zgradite odzivno spletno mesto s sladkim vizualnim urejevalnikom. Za hitro spletno spletno mesto lahko uporabite tudi PHP in druge podprte jezike.

Moj VPS Host zagotavlja vnaprej nameščene funkcije vtičnikov in predloge za hitro nastavitev. Poleg tega obstajajo samodejne posodobitve aplikacij. Poleg WordPress-a to podjetje podpira tudi Joomla !, Drupal, Magento, CodeIgniter, Concrete5, Prestashop in Rails.

Ta prodajalec ne govori samo o orodjih za razvoj spletnih strani; posveča pozornost tudi varnosti. Obstaja zaščita pred napadi distribuirane zavrnitve storitve in svoje stranke ščiti pred vdori. Prav tako strankam pomaga pri zaščiti podatkov v obliki varnostnih kopij, ki so shranjene na oddaljeni lokaciji 30 dni. Ko boste morali, lahko preprosto obnovite svoje.

Cene in podpora

Moj gostitelj VPS

Moj VPS Host ponuja nizke cene gostovanja. Za funkcije, ki so na njih, so precej poceni, vendar se zavedajte, da cene, ki jih prikazuje za svoje načrte, veljajo le za triletno naročnino. Krajši kot je naročniški načrt, več denarja boste porabili za gostovanje. Kljub temu podjetje ne zaračuna previsokih pristojbin.

Kljub temu sem opazil nekaj vprašanj. Za začetek poslovni načrti ne bodo nikjer povezani z nakupom. Nato sem pregledal trgovino, vendar jih tudi nisem mogel najti. Načrte gostovanja v skupni rabi sistema Windows je treba naročiti neposredno iz območja trgovine / košarice in ne prek povezave na strani gostovanja v skupni rabi sistema Windows.

Poleg tega se zdi, da “brezplačna domena”, ki jo omenja na vseh svojih spletnih straneh za gostovanje, ne obstaja. Ko sem poskušal naročiti načrt za Linux in Windows, sem v košarico dodal ceno za registracijo domene.

Pozitivnejše je, da lahko plačujete s PayPalom, z bančnim nakazilom in Instamojo in ste upravičeni do garancije za vračilo denarja..

Ne pozabite, da so na voljo tudi VPS in namenski strežniški načrti. Cene so primerne za tisto, kar dobite, zato če potrebujete več funkcij ali nadzor nad strežniškim okoljem, bi bile te morda najboljše.

Podpora strankam je na voljo prek e-pošte, vstopnic, baze znanja in klepetanja v živo. Poskusil sem, a se nisem mogel povezati s agentom prek klepeta v živo, zato sem poslal e-poštno sporočilo, a tudi več kot mesec dni kasneje nisem dobil odgovora.

Kako se moj VPS Host ujema s konkurenco?

Moj VPS Host bi bil morda vreden mnogih ljudi. Njene cene so poceni, za vse načrte spletnega gostovanja pa obstaja garancija za vračilo denarja. Če še vedno niste prepričani, lahko vzamete načrt in če vam ne uspe, vrnite denar.

Prednosti

 • Podpira več domen v številnih načrtih
 • DDoS in zaščita pred vdori
 • Zagotavlja cPanel in Plesk
 • Ponuja nizke cene na gostovanju

Slabosti

 • Brez omenjene domene ni nobene brezplačne domene
 • Ne ponuja oblikovalca spletnega mesta

Pridobite nizkocenovno gostovanje pri My VPS Host.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me