Moj pravi gostiteljski pregled 2020 – skriti dragulj

MyTrueHost-pregled1MyTrueHost je v redu, a fino ni dovolj dobro. Medtem ko je MyTrueHost spodoben spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


MyTrueHost, ustanovljen leta 2011, je vrhunski registrator domene in spletno gostovanje, ki se ukvarja tudi z VPS in namenskimi strežniki. Služi tisočem strankam iz ZDA, Združenega kraljestva, Avstralije, Kanade, Indije in mnogih drugih držav po vsem svetu. Ponuja veliko neomejenih funkcij, ki jih podpira močna skupina za podporo strankam.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Z MyTrueHost stranke dobijo čudovito zbirko orodij in funkcij, ki olajšajo njihovo spletno gostovanje. Nekaj ​​teh je treba omeniti:

 • Neomejeno poddomena
 • Neomejena pasovna širina
 • 24/7 podpora strankam
 • Neomejeni računi FTP
 • Neomejeno e-poštnih sporočil
 • Brezplačni strežniki zasebnih imen
 • cPanel nadzorna plošča
 • PHP, Perl / CGI

MyTrueHost ne združi svojih besed, ko pravi, da ponuja visoko zmogljive načrte gostovanja. Gostovalne storitve poganjajo zelo hitri strežniki, ki združujejo hitrost procesorjev Intel Core 2 Duo E700 in ogromnih 32 GB RAM-a skupaj z 1000MB / S ETH vrati. Če k temu dodate močan SSD, se boste zapeljali v ta ekosistem in razumeli boste, zakaj je čas uptime 99,9%.

Uporabniki skupnega gostovanja imajo dostop do brezplačnega orodja za izdelavo spletnih strani z več kot 600 lepo oblikovanimi predlogi, ki jih lahko uporabijo za ustvarjanje sodobnih in profesionalnih spletnih mest. Poleg tega imajo Softaculous možnost, da med drugim uvedejo na stotine skript CMS, vključno z WordPress, Drupal in Magento.

Medtem ko druga podjetja preplavijo uporabnike z uporabniškimi nadzornimi ploščami, MyTrueHost s uporabnikom prijaznim cPanelom stvari olajša. Ta plošča združuje številne funkcije, kot so upravitelj domen, PhpMyAdmin, brezplačni SSL, upravitelj datotek in e-poštna sporočila. Skoraj vsa ta orodja so opremljena s čarovniki po korakih, kar vam odvzame težave pri upravljanju virov gostovanja.

Cene in podpora

MyTrueHost ponuja poceni gostovalne načrte, ne da bi pri tem žrtvoval nekatere funkcije, kar ni pravilo v industriji gostovanja, kjer ponudniki dajejo z eno roko in vzamejo z drugo. In to veliko govori o njeni politiki poštenosti. Kupci dobijo tudi dostop do številnih neomejenih možnosti prek svojih skupnih načrtov gostovanja, VPS in namenskih strežnikov.

Začenši z mesečnim ali polletnim bronastim načrtom, lahko povečate do Platinum in odklenete več funkcij. Obstaja tudi možnost, da se prijavite za dvo- ali triletne načrte. Izkoristite 30-dnevno garancijo za vračilo denarja za vzorčenje njegovega gostovanja. Podprti so PayPal in vse glavne kreditne in debetne kartice.

Počasen odzivni čas kupca je temelj vsake stranke. Za pomoč uporabnikom je vedno na voljo podpora za uporabnike MyTrueHost 24/7 prek e-pošte, klepeta v živo, vstopnic za podporo in telefona. Na odgovor na podporo strankam mi ni bilo treba dolgo čakati, ko sem jim poslala sporočilo v klepetu v živo. Obstaja tudi baza znanja, bogata z viri, ki bi vam morala pomagati pri samostojnem reševanju težav s gostovanjem.

MyTrueHost-pregled2

Koliko stane MyTrueHost? MyTrueHost ponuja načrte od 1 do 7 USD. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt MyTrueHost naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. MyTrueHost vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz MyTrueHost tukaj.
Kako dobra je podpora strankam MyTrueHost? MyTrueHost ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je MyTrueHost majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se MyTrueHost ujema s konkurenco?

S fantastično ekipo za podporo strankam želi MyTrueHost svojim strankam zagotoviti visokozmogljive rešitve za spletno gostovanje po ceni, s katero se tekmeci preprosto ne morejo ujemati.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Zanesljiva storitev spletnega gostovanja
 • Ugodni gostovalni načrti z mnogimi funkcijami
 • Brez skritih stroškov
 • Sodoben podatkovni center in strežniki

Slabosti

 • Omejene lokacije strežnika
 • Brez možnosti gostovanja v sistemu Windows
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me