MESI Review 2020 – Ali to izpolnjuje ugled?

MESIMESI je v redu, a fino ni dovolj dobro. Medtem ko je MESI dostojen spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


MESI prispeva cenovno ugodno gostovanje za podjetnike in podjetja, virtualni zasebni strežniki s SSD-jem, in digitalno trženje za več kot 5000 strank v Argentini in drugod po svetu.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Ne glede na to, ali ste samostojni podjetnik ali ustanovljeno podjetje, vam Mesi ponuja vse, kar potrebujete, da začnete svoje podjetje na spletu po zelo pošteni ceni. Registracija je dokaj enostavna, z njihovim začetnim paketom pa dobite približno 2 GB prostora za shranjevanje. To morda izgleda kot premajhna količina prostora za shranjevanje, vendar je dovolj, da gostite nekaj spletnih mest.

 • SSD Storage
 • Gostite 25 prilagojenih e-poštnih računov
 • Registracija in upravljanje domen
 • Zaščiten sloj mesta (SSL)
 • Orodje za izdelavo spletnih strani
 • Statistika spletnih strani
 • Do 100 GB mesečne pasovne širine
 • PHP 7.2

Svoje spletno mesto lahko preprosto ustvarite v 20 minutah po prijavi preko ene od dveh možnosti.

 • Ti lahko namestite WordPress in nato izberite temo, ki jo želite prilagoditi
 • Ti lahko uporabite njihov gradnik spletnih strani z vmesnikom povleci in spusti

Priporočam slednje, če šele začnete, kot je konec 200 mobilnih predlog, ki zajemajo številne kategorije kot so umetnost, hrana, zdravje, posel, zabava in e-trgovina. Strani je enostavno postaviti, dodati vsebino, vdelati videoposnetke in zemljevide ter celo dodati povezave do družabnega omrežja. Poleg tega pa Mesi paketi prihajajo tudi z SEO orodji za spletno trženje. Spodbujam vas, da preizkusite njihovo predstavitev samo zato, da občutite njihovega graditelja.

Vsak račun ima zelo hitro shranjevanje SSD, ki pa je dražje od trdega diska, vendar zagotavlja boljše delovanje in zanesljivost. Nanjo ne vplivajo vročina, udarci ali magnetna polja, tako da lahko brez težav veste, da bodo vaša spletna mesta ali aplikacije vedno dostopne strankam v skrajnih situacijah, ki bi v nasprotnem primeru trdi disk onemogočile.

Njihov preprost in uporabniku prijazen vmesnik vam omogoča udobje upravljanja spletnega prostora na daljavo dokler imate dostop do računalnika in interneta. Za upravljanje nadzorne plošče ne boste potrebovali več kot tri ure. Na skrbniški plošči lahko upravljate svoje baze podatkov, e-poštne račune (POP3 / IMAP), nastavitve imena domene in konfigurirate varnostne nastavitve.

Če potrebujete pomoč pri prenosu spletnih mest ali baz podatkov na njihove strežnike, se obrnite na skupino za podporo. Brezplačno bodo prenesli vašo domeno, spletno mesto in vse datoteke. Če pa poznate svojo pot, lahko uporabite FTP za uvoz podatkovnih baz prek MySQL. Ko so spletna mesta postavljena, lahko nadaljujete z ustvarjanjem e-poštnih računov in jih nato varno zaščitite s svojim SSL.

Če se oddaljujem od skupnih načrtov, se bom na kratko dotaknil njihovega VPS-a. Na izbiro imajo štiri načrte. Njihov začetni paket ima 2 jedra CPU s 4 GB RAM-a in 80 GB SSD prostora. Namestite lahko katero koli od 50+ aplikacij, vključno z bazami podatkov in poslovno programsko opremo. Če povečate prostor, boste z 8 GB RAM-a dobili več prostora za shranjevanje in štiri procesorska jedra. Uživali boste v tedenskih varnostnih kopijah. Moja edina skrb je, da na videz ne zagotavljajo upravljanih storitev ali prednostne podpore.

Cene in podpora

Če pogledate njihove cene, lahko ugotovite, da ima Mesi v središču interese začetnih in obstoječih podjetij. Po pretvorbi cen zastopniškega paketa v dolarje (iz Pesosa) so številke na spodnjem koncu v primerjavi z drugimi spletnimi gostovalnimi storitvami. Moja edina skrb je, da njihove lastnosti ne ustrezajo tistim uveljavljenih imen v panogi.

Lepo je, da kupcev ne zaklenejo v nobeno pogodbo. Ob prijavi imate možnost plačila vsake tri mesece ali vsako leto in sprejemajo bančna nakazila, plačila Visa in MasterCard. Iz vseh načrtov na nizki ravni lahko nadgradite premijske, brez večjih težav.

Čeprav podpora je na voljo samo v španščini, njihova ekipa je prijazna in izredno koristna. Do njih lahko preprosto pridete na WhatsApp, pošljete e-pošto ali pokličete operaterje v živo od ponedeljka do petka od 9.00 do 18.00. Dostopni so tudi prek storitve klepetanja v živo. Če resnično želite obvladati njihov račun in funkcije, priporočam, da podrobne vaje preverite tudi na njihovi strani za pomoč. Naučili se boste kako nastaviti e-poštna sporočila, uporabljati FTP ter ustvariti in upravljati baze podatkov MySQL takoj.

Kako se MESI ujema s konkurenco?

Paketi Mesi Hosting so primerni za podjetnike in lastnike podjetij, ki potrebujejo namenske vire, dovolj prostora za shranjevanje in VPS z več možnostmi konfiguracije.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • Samodejne lokalne in varnostne kopije v oblaku
 • Super hiter prostor za shranjevanje SSD
 • Namenski naslov IP

Slabosti

 • Spletno mesto samo v španščini
 • Omejite na število baz podatkov MySQL
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me