Limenex pregled 2020 – ali je to vredno?

Limenex


Limenex je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.

Limenex je ponudnik spletnega gostovanja v zasebni lasti, ustanovljen junija 2010. Ponuja paleto paketov za spletno gostovanje, vključno z deljenimi rešitvami spletnega gostovanja, gostovanjem WordPress, gostovanjem preprodajalcev, upravljanim SSD VPS, upravljanim VPS v oblaku, SSL certifikati, registracijo domenskih imen in namenskih strežnikov. Ima podatkovne centre v več državah ZDA, Evrope in Azije. Podatkovni centri zagotavljajo hrbtenico, prek katere nudi odlične storitve gostovanja poslovnim podjetjem po vsem svetu.

Limenex

Lastnosti in enostavnost uporabe

Nekatere funkcije, ki jih lahko pričakujete od rešitev gostovanja tega ponudnika, so:

 • LiteSpeed ​​z LSCache
 • cPanel nadzorna plošča
 • 24/7 vrhunska podpora za stranke
 • Z enim klikom namestite program
 • Dnevne varnostne kopije
 • Brezplačni SSL certifikati
 • Brezplačni CD Cloudflare
 • Gradnik spletnih strani Site.pro
 • Brezplačen prenos spletnega mesta

Gostovalne zmogljivosti Limenex so v več podatkovnih centrih, ki se nahajajo v Združene države, Združeno kraljestvo, Nizozemska in Indija. To strankam omogoča, da izberejo idealno lokacijo gostovanja, ki jim je najbližje, saj nudi spletna mesta z visoko dostopnostjo.

Njegova gostiteljska infrastruktura je optimizirana za visoko zmogljivost in zanesljivost. Prodajalec uporablja hitro SSD shramba, CloudLinux s CageFS, LiteSpeed ​​spletni strežniki z LSCache, in premium omrežje. LiteSpeed ​​Cache bo uporabnikom spletna mesta WordPress prenapolnil uporabnike in zagotavlja, da bo hitrost in učinkovitost nalaganja strani hitrejši.

Limenex zagotavlja brezplačne dnevne varnostne kopije, ki jih poganja JetBackup manager. Varnostno kopiranje vsakega računa na spletnem mestu se izvaja na oddaljenem strežniku in zagotavlja, da so podatki njegove stranke varni in varni. Poleg tega jih prodajalec hrani varnostne kopije vsaj sedem dni, stranke pa lahko preprosto obnovijo varnostne kopije, stare že dva meseca.

Skupno spletno gostovanje in rešitve gostovanja WordPress delujejo na spletnem mestu cPanel nadzorna plošča, medtem ko načrt gostovanja prodajalcev uporablja WHM. VPS in namenski strežniški načrti imajo možnost izbire cPanel ali WHM. Poleg tega lahko kupci poljubno kupijo a Licenca WHMCS da bi jim pomagali upravljati svoje spletne storitve.

Vse nadzorne plošče gostovanja vključujejo Zmogljiv namestitveni program z enim klikom s 400+ predhodno nameščenimi skripti in a brezplačni gradnik spletnih strani Site.pro ki vsebuje 170+ namenskih predlog in 40+ jezikov. Ko sem napisal ta pregled, sem ugotovil, da je Limenex spletna stran je bila nekoliko zapletena in podrobna. Ima veliko možnosti gostovanja, ki so lahko zmede, zlasti za novince, ki iščejo rešitve spletnega gostovanja.

Cene in podpora

Limenex rešitve za gostovanje so cenovno ugodne in pridi s prilagodljivi obračunski cikli, vključno z mesečnimi, polletnimi, letnimi, dveletnimi in triletnimi naročninami. Uporabniki dobijo tudi free SiteLock Lite, brezplačni SSL certifikati, in visoko popusti med 12,3% in 50,1% (v času pisanja tega pregleda), odvisno od trajanja naročnine. Cene so navedene v Ameriški dolarji.

Vse rešitve gostovanja Limenex prihajajo z 99,9% garancija za čas z izjemo načrtov namenskih strežnikov, ki ponujajo a 100-odstotno jamstvo za uptime omrežja. Poleg tega ponudnik gostovanja ponuja: 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Limenex

Lahko se obrnete na Limenex 24/7 pisalna miza preko elektronska pošta, sistem vstopnic in klepet v živo. Po potrebi se lahko obrnete na prodajalca in pridobite telefonsko številko. Odprl sem vozovnico pri tem prodajalcu in prejel odgovor v manj kot 15 minutah.

Limenex

Limenex ima tudi a celovita baza znanja oddelek s kar nekaj vadnicami in članki.

Kako se Limenex ujema s konkurenco?

Limenexova kombinacija gostovalnih funkcij je postala priljubljena med strokovnjaki in lastniki podjetij, ki iščejo vrhunske in zanesljive storitve gostovanja, kot tudi odlično podporo strankam. Njegova odločitev za naložbe v več podatkovnih centrov, ki se nahajajo v več državah, je postala veliko podjetje za spletno gostovanje za številne ljudi po vsem svetu. Vseeno lahko lastniki spletnih strani za mala podjetja menijo, da je ta prodajalec zanje prevelik.

Limenex morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Spletni strežniki LiteSpeed ​​z LSCache,
 • Brezplačne dnevne varnostne kopije, ki jih poganja JetBackup manager
 • Poceni rešitve spletnega gostovanja z do 50,1% popusta
 • Odlična podpora strankam na voljo 24/7

Slabosti

 • Brez telefonske podpore
 • Lahko ni primerna za gostovanje posameznikov in MSP
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map