Leaseweb Review 2020 – Oglejte si statistiko!

Zakup-pregled1Amsterdamse Leaseweb je podjetje za spletno gostovanje s certificiranimi podatkovnimi centri v ISO, ZDA in Aziji. Podjetje ima več kot dvajset let izkušenj v industriji in ponuja številne storitve gostovanja, vključno s skupnim spletnim gostovanjem, zasebnim oblakom, hibridnim oblakom, virtualnimi strežniki v oblaku in namenskimi strežniki.


Platforma Leaseweb se ponaša z 99,999% jamstvo za osnovno jamstvo, in njegova spletna stran je v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Leaseweb ponuja štirje Linux (s PHP / MySQL) in štirje Windows (z ASP / MSSQL) gostovanje načrtov. S temi načrti boste dobili

 • 250 MB do 10 GB prostora na disku
 • 25GB do 1000GB pasovne širine
 • 1 do 50 baz podatkov MySQL (za Linux)
 • 1 do 50 baz podatkov MSSQL (za Windows)
 • Neomejeno poddomena in vzdevkov domen
 • Upravljanje DNS
 • Statistika
 • Požarni zid, protivirusni in neželeni filter
 • Izbirno SSL potrdilo
 • Dnevne varnostne kopije

Poleg skupnih gostovalnih načrtov ta ponudnik ponuja sedem načrtov VPS, več prilagodljivih namenskih strežnikov na različnih mednarodnih lokacijah in celovito paleto rešitev za kolokacijo.

Leaseweb ima triinštirideset točk prisotnosti (POP) in devetindvajset internetnih izmenjalnih mest po vsem svetu. Zagotavlja a uporabniku prijazen portal za stranke in a polno predstavljen API da svojim strankam omogoči popoln nadzor nad njihovo gostovalno infrastrukturo.

Učinkovitost sistema povečujeta sistem za shranjevanje v podjetjih in napredna tehnologija, kot je SSD predpomnilna plast, in super hitri SAS pogoni lahko bere / piše podatke veliko hitreje kot pogoni SATA.

Da bi zaščitili vaše podatke pred katastrofo, jih Leaseweb dvakrat shrani v ločene police. Za zaščito vašega spletnega mesta ponuja Zaščita DDoS brezplačno, in ponuja a CDN zagotoviti dodatno plast varnosti s povečanimi zmogljivostmi.

Cene in podpora

Leaseweb’s načrti skupnega gostovanja so cenovno ugodni, plačate pa jih lahko z valuto (in po metodi) glede na to, kje se nahaja vaš strežnik. Azijske strežnike je mogoče kupiti z bančnim nakazilom ali PayPal. Ameriški strežniki se lahko plačujejo tudi z uporabo kreditne / debetne kartice ali direktne bremenitve.

Razpoložljivi cikli obračunavanja so mesečni, četrtletni, polletni, letni, dveletni in triletni, dobite pa lahko 7% popust z nakupom leto vnaprej. Za daljše termine se lahko obrnete na podjetje in ugotovite popust. Lahko se obrnete tudi na podjetje, da se dogovorite za preizkusno obdobje to se ne oglašuje.

Stik lahko vzpostavite po telefonu, podporni vozovnici, faksu (se spomnite tistih?), E-pošti, spletnem obrazcu za stike ali klepetu v živo. Preko kanala za klepet v živo sem prejel hiter odgovor:

Leaseweb-pregled2

Tisti, ki iščejo sredstva za samopomoč boste našli stran z dokumentacijo API-ja, bazo znanja, steklo (za preverjanje omrežne povezljivosti), statusno stran (za ogled trenutnih težav) in blog (z več video vajami).

Koliko stane Leaseweb? Leaseweb ponuja načrte od 3,31 do 13,26 dolarja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Leaseweb naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Leaseweb vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se vaše potrebe lahko razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Leaseweba tukaj.
Kako dobra je podpora strankam Leaseweb? Leaseweb ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Leaseweb majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Leaseweb ujema s konkurenco?

Za ponudnika gostovanja, ki se ponaša s kakovostno strojno opremo, podatkovnimi centri na strateških lokacijah po vsem svetu in odlično podporo, morate iskati dlje kot Leaseweb.

Prednosti

 • 20+ let izkušenj v industriji
 • Podatkovni centri v ZDA, Evropi in Aziji
 • 99,999% jamstvo za osnovno jamstvo
 • Načrti z ugodnimi cenami

Slabosti

 • Za deljeno gostovanje ni garancije za naprej
 • Brez garancije za vračilo denarja

Za spletno gostovanje z odlično uptime in vrhunsko podporo poiščite Leaseweb.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map