Kualo Review 2020 – Ne plačajte, dokler tega ne preberete

Kualo-pregled1Če se vam mudi in želite samo spodnjo vrstico: za isto ceno kot Kualo lahko dobite veliko boljše strežnike s podporo 24/7 z Gostovanje, torej zakaj sploh moti?!


Prodajalec spletnega gostovanja Kualo je bil ustanovljen pred več kot desetletjem in ima prisotnost tako v ZDA kot v ZDA, trenutno pa gosti več kot 100.000 spletnih strani za stranke v več kot 90 različnih državah. Globalne operacije družbe Kualo prav tako v celoti poganjajo obnovljivi viri energije. Njihov podatkovni center v Veliki Britaniji uporablja 100-odstotno zeleno električno energijo, medtem ko njihov ameriški objekt deluje na 100% obnovljive energije.

Spletno mesto Kualo je v angleščini, njegovo nenavadno ime pa je pravzaprav kratica, ki pomeni „Kzaslužen, Uptime, Aspogledljiv, Love in Ostrogost. “

Lastnosti in enostavnost uporabe

Kualove storitve gostovanja vključujejo skupno gostovanje, gostovanje preprodajalcev, gostovanje WordPressa in poslovno gostovanje. Ponudbe skupnega gostovanja vključujejo:

 • Brezplačen prenos spletnega mesta
 • Brezplačne dnevne varnostne kopije
 • Neprimerljiva varnost
 • Filtriranje neželene pošte podjetja
 • 99,9% garancija za čas

Kualovo gostovanje za zelo visoke hitrosti deluje še naprej SSD SAN strojna oprema za shranjevanje blokov ki je zelo na voljo, odporen na napake in veliko hitreje kot samostojni trdi diski SSD. Cloudflare CDN in Tračnica integracija še dodatno pospeši dostavo vsebine svojim svetovnim obiskovalcem.

Kualo ponuja priljubljene cPanel nadzorna plošča za upravljanje vseh vidikov vašega gostovanja. Preko intuitivnega vmesnika “klikni in klikni”, ki ne zahteva tehničnega znanja, lahko dodate e-poštne račune, nadzorujete svoja spletna mesta in upravljate datoteke. Tudi netehniki bodo všeč Zmogljiv namestitveni program ki je na voljo z več kot 300 skripti za forume, bloge, e-trgovino in sisteme CMS, kot so Magento, PrestaShop, in WordPress.

Za uporabo naprave ne potrebujete nobenega tehničnega znanja (tj. Veščin spletnega razvoja) brezplačni graditelj spletnih mest ProSite s pomočjo katerega lahko v nekaj minutah ustvarite osupljiva mobilna spletna mesta. Ta gradnik spletnega mesta povleci in spusti z več kot 200 popolnoma prilagodljivimi predlogi / temami. Svojo spletno trgovino lahko napajate tudi z Platforma za e-poslovanje Ecwid.

Cene in podpora

Kualo’s načrti za gostovanje so na prvi pogled videti precej dragi, vendar začnejo izgledati bolj koristno za denar, če upoštevate enostavnost uporabe in vključene funkcije, kot je 10 GB SSD disk za shranjevanje, vsaj 10 e-poštnih računov, neomejeno brezplačno Šifriraj SSL certifikate, velikodušen 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja, in a brezplačno domeno prvo leto z letnim načrtom.

The trije načrti gostovanja se ponujajo na promocijske cene, ki se podvojijo, ko se konča uvodno obdobje. Če pa ste dobrodelna organizacija, lahko očitno dobite brezplačno gostovanje za življenje prek pobude Dobrodelni gostitelj.

Gostovalne načrte lahko kupite na mesečni, letni, dveletni in triletni osnovi, in dobili boste prosti meseci za dolgoročnejše obveznosti: dva meseca brezplačno z enoletnim načrtom, šest mesecev brezplačno z dvoletnim načrtom in dvanajst mesecev brezplačno s triletnim načrtom. Plačate lahko s PayPal ali kreditno / debetno kartico.

Za samooskrbo lahko začnete s obsežna baza znanja ki zajema širok razpon tem:

Kualo-pregled2

Na voljo so posvečeni strokovnjaki 24/7 nuditi pomoč ena na ena prek klepeta v živo, telefona, vozovnice ali e-pošte. Vesel sem bil hitrega odgovora na moja vprašanja predprodajne podpore po e-pošti.

Koliko stane Kualo? Kualo ponuja načrte od 4 do 67 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Kuala naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Kualo vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Kuala tukaj.
Kako dobra je podpora strankam podjetja Kualo? Kualo ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Kualo majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Kualo ujema s konkurenco?

Kualo ponuja trdne, varne in vsestransko naložene načrte spletnega gostovanja, ki bodo skorajda vsakomur olajšale svoje gostovanje. Ponuja tudi registracijo domen in specializirano gostovanje.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • Brezplačni graditelj spletnih strani
 • 24/7 namenska podpora
 • 100% brezplačno gostovanje za dobrodelne organizacije
 • 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Slabosti

 • Gostovalni načrti so dragi
 • Uvodne cene se ob obnovi podvojijo
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map