Krypt Review 2020 – Ali se lahko poteguje z velikimi igralci?

Krypt je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


Krypt obstaja že od leta 1998, kar jim daje veliko izkušenj, ko gre za spletno gostovanje. Trenutno imajo tri podružnice: dve v Kaliforniji in satelitsko pisarno v Bangkoku na Tajskem. Njihovo omrežje 500Gbps deluje na globalni zbirki sedmih nevtralnih podatkovnih centrov v Kaliforniji, Virginiji, Arizoni, na Tajskem, v Singapurju in Hong Kongu. Njihovo spletno mesto si lahko ogledate v angleščini in kitajščini. Pohvalijo se z bazo strank, ki vključuje več kot 75 od 100 podjetij Fortune.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Glede infrastrukture in programskih partnerjev je Krypt skoraj popolna izbira. Njihovi strežniki delujejo v svetovnem omrežju vrhunskih ponudnikov Tier 1 od sedmih podatkovnih centrov, ki so primerno nameščeni, njihovi paketi pa so naloženi z dodatnimi storitvami in funkcijami.

Nekatere stvari lahko pričakujete:

 • Storitve registracije domen, ki niso vključene brezplačno v njihove pakete
 • Brezplačni SSL certifikati z WordPress gostovanjem
 • Varnostno kopiranje in varnost na visoki ravni
 • Podrobni sporazumi o ravni storitev
 • Tehnologija uravnoteženja obremenitve

Poleg osnov je nekaj izjemnih funkcij, ki Krypt ločujejo od večine drugih ponudnikov:

 • Nastavljivi strežniki: Najbolj impresivno, kar sem zasledil pri Kryptu, je bilo, kako prilagodljivi so njihovi samoupravni namenski strežniki, in sicer vse od pomnilniških virov do OS do vaše izbire. Njihovo gostovanje v oblaku je prav tako prilagodljivo.
 • Gostovanje WordPress: Super je, da celo vrhunska storitev gostovanja, kot je Krypt, ponuja gostovanje WordPress-a, saj je to vedno priljubljen CMS za gradnjo spletnih strani. Sem spadajo CloudFlare CDN za boljše hitrosti nalaganja spletnega mesta.
 • Delovanje in varnost: Z odlično programsko opremo in orodji, kot so požarni zidovi FortiGate, programska oprema za uravnavanje nalaganja, programska oprema za zmanjšanje napadov proti DDoS, varnost Webroot Endpoint Security in CloudFlare za dodatno varnost in delovanje, ne boste želeli ničesar. Vendar pa veliko od teh prihaja do dodatnih stroškov.

Pri vrhunskih storitvah gostovanja in funkcijah, ki jih ponuja Krypt, resnično ne morete upati veliko drugega. Da, lepo bi bilo, če bi nekatere od teh postavili zgolj kot standardne funkcije, vendar bi to odvzelo nadzor in prilagodljivost, ki jo imate nad svojo ponudbo gostovanja. Ne obstaja garancija za uptime, vendar je pritožbe težko najti na spletu in med njihovo uporabo nisem imel nobenih akutnih težav z izpadi..

Kript1

Cene in Podpora

Kriptični strežniki gole kovine so njihov glavni izdelek. Izbirate lahko med ogromnim seznamom prednastavljenih konfiguracij ali popolnoma prilagodite svoj izdelek v smislu pomnilnika, pomnilnika, RAID diskovnih nizov, varnostnih kopij, izbire operacijskega sistema, IP naslovov, pasovne širine in želene nadzorne plošče. Dodate lahko tudi nekatere dodatne storitve, kot so upravljanje strežnika, shranjevanje varnostnih kopij v oblaku ter izboljšana orodja za varnost in delovanje. Čeprav je super, da imate tako velik nadzor, cene lahko hitro naraščajo, če niste zelo izbirčni. Zanimivo je, da ima Krypt tudi možnost najema lastnih strežnikov, pri katerih imate po enem letu najema strežnike.

Podobno imajo celo vrsto prilagodljivih rešitev gostovanja v oblaku, ki so splošne ali optimizirane za pomnilnik, shranjevanje ali uporabo CPU-ja. Možnosti so bolj omejene kot strežniki gole kovine, čeprav imate še vedno več možnosti za skoraj vse iste stvari. Za hibridno rešitev v oblaku boste morali vprašati po meri paket.

Nazadnje ponujajo tudi gostovanje v oblaku WordPress, ki vključuje brezplačne SSL certifikate. To je nekoliko bolj tradicionalno s tremi načrti cen:

 • Osebno: Eno spletno mesto, 10 GB pomnilnika, 100 GB pasovne širine in osnovna zaščita.
 • Strokovno: Tri spletna mesta, 25 GB pomnilnika, 250 GB pasovne širine, osnovna zaščita in upravljanje programskega popravka.
 • Posel: Pet spletnih mest, 50 GB prostora za shranjevanje, pasovna širina 500 GB, napredna zaščita, upravljanje programskih popravkov in požarni zid spletne aplikacije.

Vsi načrti so na voljo z mesečnimi, četrtletnimi, polletnimi, letnimi, dveletnimi in triletnimi možnostmi zaračunavanja. Krypt ne ponuja vračila, čeprav lahko prekličete v prvih 30 dneh od naročnine. Njihove cene so precej visoke, vendar je samo tisto, za kar plačate takšno vrhunsko storitev z najvišjimi standardi podpore in infrastrukture na globalnih lokacijah.

Odveč je reči, vsi načrti Krypt prihajajo s 24/7/365 tehnično podporo prek telefonskih linij, klepetanja v živo, e-pošte ali njihovega naprednega sistema vozovnic. Če se jim cene zdijo vredne, je neverjetno podporno osebje. Z njimi se resnično obnašajo, kot da si VIP stranka – kar pa po cenah, ki jih plačuješ. Na poizvedbe vedno odgovarjajo izredno hitro in običajno rešijo vprašanja v zelo kratkem času. Za nastavitev gostovanja in reševanje pogostih težav lahko uporabite tudi izčrpno bazo znanja.

Kako se Krypt ujema s konkurenco?

Če imate denar za plačilo storitve premijskega gostovanja z vsemi dodatnimi funkcijami in storitvami, ki jih potrebujete, je tam malo podjetij, ki lahko tekmujejo s tistim, kar ponuja Krypt. Izkoristite lahko široko prilagodljive rešitve gostovanja, pa tudi številne globalne lokacije podatkovnih centrov.

Krypt morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Vrhunska podpora za več kanalov
 • Zelo prilagodljive in nastavljive možnosti strežnika
 • Lokacije globalnega podatkovnega centra
 • Zelo varni in hitri strežniki

Slabosti

 • Drage možnosti gostovanja
 • Domene, ki niso vključene z gostovanjem
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me