KRALJESTVA 2020 – Ali večje pomeni boljše?

KingHost je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


KingHost lahko s svojo široko ponudbo paketov za gostovanje in storitvami z dodano vrednostjo pomaga pri skoraj vsem, kar potrebujete za vzpostavitev in zagon učinkovitega spletnega mesta. So eden izmed najboljših brazilskih ponudnikov spletnih gostovanj, saj so od uvedbe leta 2006 gostili več kot 300.000 spletnih strani in pridobili pomemben tržni delež..

Lastnosti in enostavnost uporabe

KingHost ponuja ogromno ponudbo gostovanja in spletnih strani z dodano vrednostjo. Njihova najbolj priljubljena ponudba so njihovi paketi za skupno gostovanje, ki so tudi prva storitev, ki so jo ponudili ob uvedbi leta 2006. Najosnovnejši načrt gostovanja v skupni rabi je s temi funkcijami:

 • Eno gostovano spletno mesto
 • 10 GB SSD prostora za shranjevanje
 • 256MB pomnilnika
 • Neomejeno e-poštnih računov s 50 GB prostora
 • Neomejeno baz podatkov MySQL s 5 GB prostora
 • Neomejena pasovna širina
 • Šifriraj SSL potrdilo
 • Brezplačen dostop do lastnega ustvarjalca spletnih strani KingHost
 • Dnevne varnostne kopije

Če načrtujete višji nivo, vam omogočite več spletnih mest v vašem računu, podvojite pomnilnik za vsako stopnjo navzgor, več prostora za shranjevanje in večje število funkcij z dodano vrednostjo, kot so Varnostni predpomnilnik in AntiSpam Free zaščita e-pošte.

Eden od edinstvenih perks KingHosta je, da oni nagradi vas, ker ste dobra stranka. Kadarkoli plačate svoj skupni mesečni račun za gostovanje pravočasno, zbirate tedenske podatke in bonuse za shranjevanje po e-pošti – ki lahko enostavno dodate do dodatnih 1,27 GB na leto. Ta politika velja tudi za njihove načrte gostovanja preprodajalcev, čeprav so bonusi dodeljeni v odstotkih, ne pa v fiksnem znesku.

KingHost

KingHost je dosegel oceno povprečna uptime 99,91%, kar ni spektakularno, vendar zagotovo nadpovprečno za spletnega gostitelja. Uspešnost strežnika je bila odlična, ko sem jih prepisal z brazilske lokacije, vendar je to mogoče odstopiti od drugih lokacij, saj se njihovi podatkovni centri nahajajo izključno v Braziliji.

KingHost uporablja lastno nadzorno ploščo, s katero lahko uporabniki upravljajo svoje račune. To je bilo enostaven za oči, dobro organiziran in dokaj obsežen; Naredil bi lahko vse, od preverjanja uporabe virov do nastavitve SSL certificiranja in dostopa do baz podatkov.

Cene in podpora

Navedene cene KingHosta so podobne in razumne v primerjavi s cenami njihovih konkurentov. Na splošno se mi zdi KingHost bolj velikodušen kot večina konkurence v lastnostih in virih, ki jih dajejo svojim strankam, zlasti ob upoštevanju njihovega programa nagrajevanja KingBonus.

Vendar moram poudariti, da so začetne cene KingHosta za nove stranke diskontirane; the pristojbine za naknadno podaljšanje se bodo po prvem letu znatno povečale, in verjetno bodo šokirali tiste, ki se ne trudijo brati drobnega tiska. Iskreno, nisem bil ljubitelj tega, kako so to storili, še posebej glede na to, da so se cene po prvem letu več kot podvojile. Če upoštevate povečanje cene, načrti KingHosta v primerjavi s konkurenco niso več tako dostopni.

KingHost ponuja 24-urno podporo prek klepeta v živo, e-pošte in brazilske telefonske številke. Klepet v živo je bil dovolj odziven, čeprav je trajalo nekaj minut, da se povežete s agentom. Tuji kupci morajo upoštevati, da njihova telefonska telefonska številka ni brezplačna številka, zato klicanje izven Brazilije lahko povzroči mednarodne telefonske stroške.

Koliko stane KINGHOST? KINGHOST ponuja načrte od 4 do 8 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt KINGHOST naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. KINGHOST vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz podjetja KINGHOST tukaj.
Kako dobra je podpora za KINGHOST za stranke? KINGHOST ni uvrščen med naše najboljše gostitelje spletnih strani. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je KINGHOST majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se KingHost ujema s konkurenco?

KingHost je dobra izbira za brazilska spletna mesta, ki poskrbijo za lokalno občinstvo. Vendar bi se morali uporabniki zavedati povišanja cen po prvem letu.

KingHost bi lahko ponudil dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Bonus za shranjevanje podatkov in e-pošte na teden
 • Nadpovprečno podaljšanje časa
 • Njihovi strežniki so med najhitrejšimi v Braziliji
 • Število storitev z dodano vrednostjo

Slabosti

 • Popust na načrte velja samo za prvo leto
 • Podatkovni centri in podporno osebje samo v Braziliji
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me