Ključni pregled spletnega gostovanja 2020 – Ali je ta spletni strežnik vreden vašega denarja?

Družba Crucial Hosting s sedežem v ZDA že od leta 2006. ponuja rešitve za spletno gostovanje za stranke po vsem svetu odlične osnovne in dodane vrednosti ki so odlične za večino spletnih mest. Vendar njihovi načrti niso primerni za začetnike in njihove podpore primanjkuje.


Ključno spletno gostovanje

Lastnosti in enostavnost uporabe

Ključnega gostovanja ponuja različne skupne načrte gostovanja z veliko prostora za shranjevanje, neomejeno pasovno širino in trdnimi osnovnimi lastnostmi ki vključujejo:

 • Podjetje Intel SSD za shranjevanje
 • Neomejeno e-poštnih računov
 • Neomejena pasovna širina
 • Neomejeno baz podatkov MySQL
 • Brezplačno Šifriraj SSL certifikate

Tudi, Ključno gostovanje omogoča večjo razvojno svobodo kot druge platforme. Njihove napredne funkcije vključujejo:

 • CloudLinux za izoliranje virov za vsako stranko
 • Spletni strežnik LiteSpeed ​​za hitrejše delovanje strežnika
 • Podpira Python, Perl 5.8, PHP 5.2 do 7.x
 • Samodejno dnevno varnostno kopiranje, ki se hrani do 30 dni
 • Programska oprema
 • Cron delovna mesta so podprta
 • Urejanje cone DNS

Za celoten seznam si lahko ogledate stran z njihovimi funkcijami, vendar njihova platforma je dovolj robustna za upravljanje večine osebnih in poslovnih spletnih mest. Očitno so vložili kar nekaj v to, da je njihova infrastruktura vedno na vrhunskemu robu – pravzaprav so bili eden prvih ponudnikov gostovanja v tej panogi, ki je ponudil virtualizirane strežnike, ko so bili virtualni strežniki precej neopazni. Edino resnično vprašanje, ki se mi zdi pri njihovi platformi, je njihovo orodje za nastavitev.

Medtem ko se navajajo kot združljive s platformami, kot sta WordPress in Drupal, ne ponujajo nobene oblike samodejnega namestitvenika ali ustvarjalca spletnih strani. To pomeni, da boste morali vse nastaviti ročno prek cPanela, zaradi česar je ta platforma manj kot idealna za začetnike. Izkušeni spletni skrbniki pa bodo imeli težave pri uporabi te platforme.

Cene in podpora

Ključne ponudbe gostovanja trije načrti gostovanja v skupni rabi ki ponujajo enake lastnosti kot prej, vendar z nekaj ključnimi razlikami. Oglejte si spodnji grafikon za podrobnosti o vsakem načrtu:

OsebnoPoklicnoPosel
Skladiščenje10 GB75 GB100 GB
Spomin256 MB1024 MB2048 MB
Domene1NeomejenoNeomejeno
Poddomene0NeomejenoNeomejeno
Namenski IP?NeDaDa

Kot lahko poveš, osebni načrt je malo prikrajšan zaradi bistveno manjših dodeljenih pomnilnikov, le ene domene in nobenih poddomena. Všeč so mi sredstva, ki jih zagotavljajo profesionalni in poslovni načrti, vendar upoštevajte, da boste za te vire plačali nekajkrat več.

Upoštevajte to noben od teh načrtov ne vsebuje brezplačne domene, zato boste to plačali vsako leto poleg gostovanja. Ponujajo brezplačno SSL potrdilos, zato bodo prihranki na tem področju izravnali nakup vaše domene.

Če imate osebni načrt in se odločite, da potrebujete namenski IP, ga lahko kupite mesečno. To bo še vedno ceneje kot nadgradnja načrta Professional. Končno, vsi načrti imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Ključne ponudbe gostovanja omejene možnosti podpore za stranke. Vaše edine možnosti so oddajo vozovnice ali iskanje odgovorov v bazi znanja, in baza znanja je omejena. Njihovi Telefonska linija je samo za vprašanja predprodaje.

Koliko stane ključno spletno gostovanje? Ključni spletni hosting ponuja načrte od 10 do 100 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri ključni načrt spletnega gostovanja naj dobim? Moje priporočilo je, da začnete s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Ključno spletno gostovanje vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz podjetja Crucial Web Hosting tukaj.
Kako dobra je ključna podpora za spletno gostovanje? Ključnega spletnega gostovanja ne uvrščamo med enega izmed najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je ključno spletno gostovanje majhno, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se ključno spletno gostovanje ujema s konkurenco?

Če ste izkušen spletni skrbnik, vam Crucial Hosting ponuja zanesljive rešitve za gostovanje spletnih strani. Vsi načrti ponujajo fantastično skladiščenje in trdne lastnosti. Na žalost se bodo začetniki borili, saj je na voljo malo orodij za vstopne ravni in podpore primanjkuje.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Shramba SSD
 • Neomejena pasovna širina
 • Brezplačni SSL certifikati
 • Podpira Python, Perl, PHP 5.2 do 7.x

Slabosti

 • Ni priporočljivo za začetnike
 • Brez tehnične podpore za telefon ali klepet v živo
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map