Kimsufi Review 2020 – skriti dragulj

KimsufiKimsufi je v redu, a fino ni dovolj dobro. Medtem ko je Kimsufi dostojen spletni gostitelj, lahko z nižjo ceno dobite boljše kakovostno gostovanje Gostovanje, na primer.


Kimsufi je namenski strežnik in ponudnik VPS, ki ima tesne povezave s sestrskimi blagovnimi znamkami “Tako začni” in “OVH”. Njeni strežniki se nahajajo v podatkovnih centrih OVH v Severni Ameriki in Evropi.

Pri blagovni znamki Kimsufi je edinstveno, da se osredotoča na “cenovno dostopne, namenske strežnike, namenjene ljubiteljem ljubiteljev tehnoloških navdušenk in SysAdmins, ki želijo odkriti ali preizkusiti namensko upravljanje strežnikov.”

Kimsufijevo spletno mesto lahko preklapljate med največ dvajsetimi različnimi lokalizacijami, pri čemer se jezik in valuta ustrezno spreminjata. Tukaj postane nekoliko zmedeno, saj različica spletnega mesta v francoskem jeziku vsebuje razdelek »Gostovanje« (dejansko »Hébergement« ali »Namestitev«), za katerega se zdi, da v drugih lokaliziranih različicah ni..

Lastnosti in enostavnost uporabe

kkimsufi 1

Kot smo že omenili, je glavna dejavnost Kimsufija ponudba VPS in namenskih strežniških rešitev, vendar je na njenem francoskem spletnem mestu tudi načrt gostovanja, ki določa:

 • Gostovanje za eno spletno mesto
 • 2 e-poštna računa (po 5 GB)
 • MySQL baza podatkov (100 MB)
 • PHP, Perl, Python in FPM
 • Možnosti varnostnega kopiranja in obnovitve
 • Aplikacijski požarni zid
 • Geolokacija IP
 • Visoka dostopnost

The en sam načrt gostovanja prihaja z 1 GB prostora na disku in eno brezplačno domeno za prvo leto. Ne morete gostiti več domen ali spletnih mest, vendar lahko namestite dodatne aplikacije (kot naprimer WordPress, Drupal, Joomla, in PrestaShop) s samo enim klikom, čeprav vas povezave za te namestitvene module vodijo do sestrske strani OVH.

Povabljeni ste tudi, da obiščete sestrsko spletno stran OVH, če potrebujete (po njihovih besedah) “več prostora na disku, e-poštne naslove, zmogljivost, CDN, potrdila SSL, storitve ali garancije, ki jih Kimsufi ne ponuja.”

Za večjo moč, udobje in razširljivost pa si omislite Kimsufijevo VPS možnosti, vendar upoštevajte, da – še enkrat – spletno mesto navaja, da “ta storitev zahteva račun stranke na OVH.com.” Kljub temu pa funkcije VPS vključujejo Zaščita DDoS, a 99,9% omrežja SLA, in zelo hiter SSD diski s konfiguracijo RAID.

Cene in podpora

kimsufi 2

Kimsufi ne ponuja veliko v smislu enostavnega spletnega gostovanja; samo en sam načrt gostovanja, ki je na voljo le v francoski različici svojega spletnega mesta. Prostor na disku z zmogljivostjo 1 GB je dober za začetek, vendar ne bo dobro meril in mesečna pristojbina ni najnižja, ki jo boste našli.

Storitve lahko plačujete s kreditno kartico, čekom, bančnim nakazilom, PayPal ali poštnim nakazilom v mesečnih, četrtletnih, polletnih in letnih obračunskih ciklih.

Spletno gostovanje je strogo brez pretiravanja, s brez garancije za vračilo denarja, brez brezplačnega preizkušanja, in ni podpore za več domen, lahko pa dobite a brezplačno domeno. Za kaj drugega (vključno s SSL certifikati) vas napotijo ​​na sestrsko spletno mesto OVH, kar velja tudi za rešitve VPS, ki se zdijo ena od glavnih ponudb Kimsufija.

Kimsufijeve strežnike spremljajo 24/7/365 usposobljeni tehniki, vendar ta ponudnik ne nudi 24/7 podpore. Na angleško in francosko govorečo skupino za podporo se lahko obrnete samo po e-pošti (kontaktni obrazec) in samo v delovnem času. Samo dobiš tri podporne vstopnice brezplačno, in moraš plačajte več, če želite večjo podporo.

Spodbujate vas, da poiščete podporo prek forum skupnosti, kar ne bi bilo tako hudo, če ga ne bi preselili (v času pisanja).

Koliko stane Kimsufi? Kimsufi ponuja načrte od 3 do 15 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Kimsufi naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Kimsufi vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Kimsufija tukaj.
Kako dobra je Kimsufijeva podpora za stranke? Kimsufi ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Kimsufi majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Kimsufi ujema s konkurenco?

Če povzamemo, se zdi, da je glavna dejavnost podjetja Kimsufi zagotavljanje poceni namenskih strežnikov. Prav tako oglašuje en sam načrt gostovanja (vendar le na svoji francoski spletni strani) in nekaj paketov VPS v povezavi s svojo sestrsko blagovno znamko OVH. Ker toliko osnovnih funkcionalnosti in toliko storitev zagotavlja OVH, ne morem se spraševati, zakaj ne bi šli naravnost na sestrino spletno mesto.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Poceni namenski strežniki
 • Več programskih jezikov
 • Brezplačna domena
 • 24/7 spremljanje strežnika

Slabosti

 • Samo en načrt gostovanja in na voljo samo na francoskem spletnem mestu
 • Omejeni kanali za podporo strankam
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me