Kanadski pregled gostovanja v oblaku 2020 – je res najboljši?

cacloud mainKanadski Cloud Hosting posluje od leta 1998, ponuja gostovanje v oblaku, namenjeno podjetjem in podjetjem. Imajo tri podatkovne centre, ki se nahajajo v Vancouvru in enega v Torontu. Njihova spletna stran in podpora sta v angleščini.


Lastnosti in enostavnost uporabe

cacloud 1

Storitve kanadskega gostovanja v oblaku vključujejo gostovanje v oblaku, gostovano e-pošto, upravljane strežnike v oblaku, zasebni oblak in skupni oblak. Njihovi priljubljeni izdelki – Strežnik v oblaku SSD, Fleksibilen oblak, in Zasebni oblak – imajo naslednje osnovne lastnosti:

 • 99,9% ali 99,95% dogovor o ravni nadgradnje storitev
 • Samodejno varnostno kopiranje
 • Takojšnja namestitev
 • Vnaprej izdelane predloge operacijskega sistema
 • 100% kanadska infrastruktura

Ponujajo jih pet Strežnik v oblaku SSD načrti, ki jih vsi uporabljajo Trdi diski RAID 10 za zanesljivost in hitrejše branje diska, Pasovna širina prve stopnje z najmanj 1 TB mesečnimi podatki in KVM virtualizacija za učinkovitost in varnost. Viri segajo od 512 MB do 8 GB RAM-a in iz Prostor za shranjevanje pogona od 20 do 80 GB, odvisno od stopnje, ki jo izberete. Ti predhodni načrti – ki so tudi predstavljeni takojšnja namestitev – je lahko popolnoma prilagojeno na blagajni glede na lokacijo podatkovnega centra, operacijski sistem, RAM, krmilnik RAID, vrsto baze podatkov, vrsto nadzorne plošče, število IP-jev, lokacijo strežnika in rezervno frekvenco.

The Zasebni oblak izdelek, ki je namenjen podjetjem in ne posameznikom, je v štirih okusih 32 GB do 96 GB RAM-a in 2 x 2 TB SATA RAID1 do 2 x 256 GB SSD RAID1 shranjevanje. Vsi načrti prihajajo v celoti upravlja z izboljšanimi varnostnimi funkcijami in jih je mogoče enostavno spremeniti z dodajanjem vozlišč ali virov, ko jih enkrat namestite. Za razliko od načrtov strežnika v oblaku je Zasebnih paketov v oblaku ni mogoče prilagoditi prek spletnega mesta.

Kanadsko gostovanje v oblaku vam nenavadno omogoča takšne storitve višjega cenovnega razreda izberite načrt in plačajte 100% prek spleta. Za večino (vendar ne vseh) paketov se tudi zavežejo takojšnja aktivacija.

Cene in podpora

Proračun kanadskega gostovanja v oblaku “Strežnik v oblaku SSD“In”Fleksibilen oblakSo izdelki zelo dobra vrednost za denar in so v primerjavi z lokalnimi in mednarodnimi podjetji, ki nudijo podobno storitev, zelo ugodne. Samo zavedajte se tega prilagoditve na blagajni bodo stale še dodatno, in obstajajo ni popustov za prevzem obveznosti na daljše pogoje.

Na drugem koncu cenovnega spektra je „Zasebni oblakIzdelki so v absolutnem smislu zelo dragi (tudi če jih ne primerjamo z drugimi prodajalci).

24/7 podpora omogoča telefon, vozovnico, e-pošto in klepet v živo. Imajo tudi an Pogosta vprašanja odsek na njihovi spletni strani; in a območje samo za stranke ki morda vsebuje podrobnejšo bazo znanja za vse, kar vem. S tem podjetjem sem se navezal prek pogovora v živo v različnih obdobjih dneva in vedno so bili zelo koristno in vljudno. Na splošno, Navdušen sem nad nivojem njihove storitve za stranke.

Koliko stane kanadski gostovanje v oblaku? Kanadski gostovanje v oblaku ponuja več načrtov, katerih cena je najvišja do najnižja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri kanadski načrt gostovanja v oblaku naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Kanadski gostovanje v oblaku vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz kanadskega oblačnega gostovanja tukaj.
Kako dobra je podpora strankam kanadskega oblačnega gostovanja? Kanadski gostovanje v oblaku ni razvrščeno kot eden izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je kanadski gostovanje v oblaku majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se kanadsko gostovanje v oblaku ujema s konkurenco?

Canadian Cloud Hosting je veteran industrije informacijske tehnologije. Poslujejo od leta 1998, v Kanadi imajo dva podatkovna centra in imajo odlično podaljšane storitve s sporazumom o ravni storitev.

Prednosti

 • Na voljo ugodni načrti
 • Mesečni načrti
 • Dober dogovor o ravni storitev
 • Klepet v živo na njihovi spletni strani

Slabosti

 • Zasebni oblaki so zelo dragi
 • Samo kanadski strežniki

Oglejte si možnosti spletnega gostovanja kanadskega gostovanja danes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map