Joe’s Datacenter Review 2020 – Je vredno?

joesdatacenter glavniJoe’s Datacenter je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


Joe’s Datacenter je leta 2008 ustanovil Joe Morgan. Njegovo podjetje ima in upravlja lastno napravo z dvema podatkovnima centroma, ki se nahajata v centru mesta Kansas City, Missouri, od koder ponuja namenske strežnike, virtualne zasebne strežnike in kolokacijske storitve..

Vse notranje storitve so podprte s pomočjo notranje podpore, ki Joeu Datacentru omogoča, da strankam zagotavlja kakovostne storitve po konkurenčnih cenah. Glavno spletno mesto podjetja podpira angleščino, njegovo odjemalsko območje pa podpira petindvajset dodatnih jezikov.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Joe’s Datacenter ponuja a široko paleto načrtov VPS ki se razlikujejo glede na vašo izbiro:

 • Predloga OS: Arch Linux, CentOS, Debian, Windows 2008, Windows 2012
 • Izračunajte stopnjo: Razvojni nivo Linuxa ali splošni računalniški nivo Linux / Windows
 • Možnosti računanja: 1 vCPU do 4 vCPU s 4 GB do 16 GB RAM-a
 • Skladiščenje: 10 GB do 8 TB

Dosežete tudi izberite svoje omrežne specifikacije (od 1 do 4 naslovov IP in od 1 do 1000 Mbps hitrosti) in uživajte v brezplačnem dohodnem pasu.

Joe’s Datacenter ponuja tudi 33 namenskih strežniških načrtov in 6 kolokacijskih načrtov. Z lahkoto kadar koli nadgradite ali nadgradite s predložitvijo vozovnice za podporo. Za zahtevo za a lahko predložite tudi vozovnico za podporo brezplačno ponovno naloži OS.

Kot že ime pove, je eno od Joeevih prodajnih mest Datacenter Objekt podatkovnega centra s certifikatom SOC 2 tipa 2 ki zagotavlja najvišje stopnje razpoložljivosti, varnosti, zaupnosti, integritete in zasebnosti. Z vidika zasebnosti in skladnosti podatkov ste lahko tudi prepričani, da je ta ponudnik skladen s PCI-DSS / HIPAA.

Cene in podpora

Joe's Datacenter

The načrt za zaganjalnik VPS je precej poceni, zanj pa lahko mesečno plačujete v ameriških dolarjih prek PayPala, kreditne kartice, eChecka, denarnega naloga in celo Bitcoin. Na žalost Joe’s Datacenter v nobenem primeru ne povrne denarja.

Ti lahko se obrnite na skupino za podporo strankam tega podjetja prek telefona, podporne vozovnice ali e-pošte. Čeprav so Facebook, Twitter in LinkedIn navedeni tudi kot kontaktni kanali, moja sporočila na Facebooku niso zagotovila odziva. Če se morate zateči k samopodpori, boste ugotovili, da Baza znanja vsebuje več uporabnih člankov in vaj. Lahko celo kliknete razdelek s pogostimi vprašanji pod vsako od strani s storitvami, kar vas bo pripeljalo neposredno do ustreznega področja baze znanja.

Koliko stane Joeov Datacenter? Joeov Datacenter ponuja več načrtov, ki so cenovno najvišji in najnižji. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri Joejev načrt za podatkovne centre naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Joeov Datacenter vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Joe’s Datacenter tukaj.
Kako dobra je podpora za stranke Joeovega Datacentra? Joeov Datacenter ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Joejev Datacenter majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Joeov Datacenter ujema s konkurenco?

Sodeč po pričevanjih na spletni strani in na Facebook strani tega ponudnika, mora biti dobro delo. Za zanesljive in cenovno dostopne VPS, namenske strežnike in storitve kolokacije lahko podjetju poskusite. Upoštevajte le, da pod nobenim pogojem verjetno ne boste dobili vračila.

Joe’s Datacenter morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • 11 let izkušenj v industriji
 • Podatkovni center s certifikatom SOC 2 tipa 2 in PCI-DSS / HIPAA
 • Ugodne cene
 • Večhomnožno omrežje z odvečnimi zmogljivostmi

Slabosti

 • Brez garancije za uptime
 • Brez vračil
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map