IWeb pregled 2020 – Ali večje pomeni boljše?

iWebiWeb je ponosen na dejstvo, da so bili ob ustanovitvi leta 1996 eden prvih ponudnikov internetne infrastrukture v Kanadi. S tem glavo so bili v prednosti pred industrijo in še naprej so eden vodilnih ponudnikov strežnikov storitvene rešitve. iWeb ima zdaj globalno prisotnost z zmogljivostmi podatkovnih centrov v Montrealu, Dallasu, Singapurju, Amsterdamu, Kaliforniji in New Yorku. Sodelujejo tudi z nekaterimi največjimi imeni v industriji, kot sta Microsoft in Intel. Kot svetovno podjetje s strankami iz 150 držav nudijo svoje storitve v angleščini, francoščini in španščini in imajo intenzivno globalno mrežo za peering.


Lastnosti in enostavnost uporabe

iWeb se osredotoča na vrhunski namenski strežnik in javno gostovanje v oblaku za srednje velika in velika podjetja.

Kot tak ne nudijo osnovnega spletnega gostovanja, pa tudi večine funkcij in storitev, ki jih povezujete z njim, kot sta registracija domene in osnovni SSL certifikati.

Vendar pa ponujajo več vrhunskih funkcij, ki jih bo cenila njihova kupca, kot so:

 • Varnostno kopiranje v namenskih strežnikih
 • 100% uptime SLA s politiko vračila za čas odmora
 • Na voljo je podpora SSL
 • Do 16TB HDD ali 4,8TB SSD prostora in 30TB pasovne širine za namenske strežnike
 • Do 250 GB SSD prostora in neomejena pasovna širina z gostovanjem v oblaku
 • Strokovne selitvene storitve na njihovo platformo SmartLayer
 • Takoj razširljiva infrastruktura (nadgradnja in nadgradnja)
 • Po vsem svetu se nahaja več podatkovnih centrov
 • Namenski 24-urni nadzor s strani tehničnih strokovnjakov

iWeb ponuja močne gostiteljske izdelke, ki jih je težko najti drugje in vključujejo številne hibridne rešitve v oblaku in specializirane virtualizacije infrastrukture.

Kakovost samih podatkovnih centrov je še en močan razlog, da se povezujemo z iWeb. Le malo drugih ponudnikov ima drobovje, da ponudi odejo s 100-odstotno nadomestno garancijo, ki jo podpira SLA. In s pomočjo svojih partnerjev, kot so Microsoft, Intel, OpenStack in SolidFire, uporabljajo vrhunsko tehnologijo in standarde.. Shrambo SSD-jev zagotavljajo SSD diski SolidFire, CPU-jev sestavljajo najnovejša generacija procesorjev Intel Xeon, na voljo je namensko blokovsko shranjevanje NAS ali SAN.. Omrežja imajo uravnavanje obremenitve in vrata do 10 Gbps, vsi viri pa so na voljo v ogromnih količinah. Vedno se uporabljajo najnovejše distribucije in programska oprema Windows in Linux.

Izjemno dragocene so tudi njihove dodatne storitve. Preko Imperva Incapsula za požarni zid in zaščito DDoS ter dodatne storitve hitrega spremljanja odzivnosti za svoje strežnike lahko kupite izjemno zanesljivo varnostno kopijo v oblaku za svoje strežnike, dodatne spletne varnostne in CDN pakete..

Cene in podpora

iWeb ima vse pogoje storitve in pravilnike, s katerimi zagotavlja, da se njihove stranke počutijo samozavestne pri prijavi z njimi. Poleg 30-dnevnega zadovoljstva ali garancije za vračilo denarja nudijo tudi povračilo v višini 1% za vsakih šest minut odmora do 100% vaših pristojbin kot del njihovega 100-odstotnega podaljšanja SLA..

Ponujajo široko paleto konfiguracij namenskih strežniških izdelkov in izdelkov za gostovanje v oblaku.

Obstaja približno 20 namenskih konfiguracij strežnikov, razdeljenih na načrte za oblikovanje cen na podlagi njihovih CPU-jev, vsi načrti pa so s hitrostjo do 100 Mbps uplink:

 • En procesor: Pet konfiguracij z 8 GB do 64 GB RAM-a, 1TB do 4TB prostora za shranjevanje in 30TB za nesmerno pasovno širino.
 • Dvojni procesor: Sedem konfiguracij z 64 GB do 512 GB RAM-a, 4TB do 16TB prostora in 30TB pasovno širino.
 • Izvedba: Sedem konfiguracij z 64 GB do 512 GB RAM-a, 960 GB SSD do 3,2 TB pomnilnika PCI NMVe in pasovno širino 30 TB.
 • Shranjevanje: Tri konfiguracije z 32 GB RAM-a in 30TB pasovne širine vsakega in 16TB do 48TB HDD ali 4,8TB SSD.

Windows strežniki stanejo precej več kot njihovi kolegi za Linux.

Izdelki v javnem oblaku so razdeljeni tudi na možnosti Linux in Windows, pri čemer so Windows dražji. Najem strežnikov v oblaku se obračunava na uro. Vsi načrti vključujejo neomejen promet in 100 Mbps pasovno širino javne povezave. Če želite izbrati načrt, združite jedra CPU-ja in RAM-a s potrebnim pomnilnikom. 1 vCPU / 1GB RAM-a, 2 vCPU / 2GB RAM-a, 3 vCPU / 3GB RAM-a in 4 vCPU / 4GB RAM-a je mogoče kombinirati s 50 GB, 200 GB ali 250 GB SSD-pomnilnika.

iWeb se ponaša s prijazno, učinkovito in na voljo tehnično podporo strankam. Tslednje obljubite s 24/7 podporo telefonom, e-pošto, vozovnicami in klepetom v živo vsem svojim strankam, ne glede na načrt, ki ga imate. S tehniki na kraju samem zelo proaktivno pristopajo k iskanju in reševanju težav, preden jih stranke sploh opazijo. Prav tako nudijo zelo popolno bazo znanja, pa tudi dokumente s pravilniki in pogoji za vaše reference.

Kako se iWeb ujema s konkurenco?

Čeprav iWeb ni vaš običajni spletni gostitelj, kjer boste našli cenovno dostopno in preprosto spletno gostovanje, so odličen ponudnik internetnih infrastrukturnih storitev za podjetja po vsem svetu s svetovnimi podatkovnimi centri in globalnim omrežjem. Prav tako lahko poskrbijo za vse potrebe po meri, tako da jih kontaktirajo.

Prednosti

 • 100-odstotno jamstvo za nadomestne storitve SLA
 • Globalna mreža zmogljivosti podatkovnih centrov
 • Proaktivno spremljanje strežnikov in reševanje groženj
 • Širok nabor izdelkov in storitev za potrebe podjetja

Slabosti

 • Ni osnovnega spletnega gostovanja
 • Brez poceni gostovanja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me