Infomaniak pregled 2020 – Ali je precenjeno?

Infomaniak-pregled1Infomaniak je v redu, a fino ni dovolj dobro. Medtem ko je Infomaniak spodoben spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


Infomaniak Network SA, v javnosti imenovan preprosto Infomaniak, je švicarsko gostiteljsko podjetje, ki sta ga leta 1994 ustanovila njegova dva delničarja, Boris Siegenthaler in Fabian Lucchi. Sedež gostiteljske družbe je v Ženevi v Švici. Prodajalec je številka ena gostiteljska družba v Švici po tržnem deležu.

Infomaniak se ponaša z zagotavljanjem storitve vrhunskega gostovanja po dostopnih cenah podjetjem vseh velikosti v Švici in v več drugih državah, vključno s Francijo, Čadom, Belgijo in Kongo. Spletno mesto Infomaniak je na voljo v angleščini, francoščini, nemščini, italijanščini in španščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Infomaniakine rešitve vključujejo skupno gostovanje, gostovanje v oblaku, gostovanje v WordPressu, VPS in SSL certifikate. Rešitve za gostovanje prodajalca imajo naslednje standardne funkcije:

 • Neomejeno baz podatkov MySQL
 • SSH dostop
 • Zmogljiv namestitveni program z enim klikom
 • Upravljanje z več spletnimi stranmi
 • Statistika in poročila o prometu
 • Več različic PHP
 • Brezplačno šifriramo SSL potrdilo
 • Cron management
 • Varnostno kopiranje datotek
 • Neomejeni računi FTP

Infomaniak je lastnik Podatkovni centri TIER 3 ki se nahaja v Švici. Prodajalec se trži kot zeleno podjetje, ki zagotavlja, da so vsi njegovi podatkovni centri okolju prijazni. Svoje omrežje uporablja internetno povezavo nad 70 Gbit / s ki jo poganjajo priznani internetni ponudniki v Švici, kar zagotavlja visoko razpoložljivost in zanesljivost.

Za stranke, ki iščejo prilagodljive in zanesljive rešitve, ki omogočajo skaliranje, Infomaniak ima za vas idealen paket gostovanja. Prodajalec ima svoj načrt spletnega gostovanja vse v enem, ki vključuje gostovanje po e-pošti.

Načrt vključuje razširljiv prostor na disku 100 GB SSD, neomejeno bazo podatkov MySQL, 25+ e-poštnih naslovov, 20 GB + VOD / AOD in 20+ domen. Paket za spletno gostovanje prihaja tudi z LetsEncrypt EV in DV SSL certifikati, ki jih poganja Comodo / Sectigo.

Za zelo velika spletna mesta z veliko količino prometa Infomaniak priporoča svojo namensko rešitev za strežnike, ki temelji na njegovih strežnikih v oblaku. Poleg tega Infomaniak shranjuje varnostne kopije na različnih strežnikih v različnih podatkovnih centrih. The varnostne kopije izvajamo vsak dan uporabniki pa lahko do njih dostopajo prek FTP.

Razen rešitev za spletno gostovanje, ta ponudnik gostovanja ponuja CMS, kot so WordPress, Joomla in Drupal. S to rešitvijo lahko stranke enostavno ustvarijo forum ali spletno mesto za e-trgovino. Ponuja več kot 120 skript z namestitvijo z enim klikom.

Cene in podpora

Kot je namigovalo zgoraj, vam ta ponudnik gostovanja omogoča ustvarite svoj paket gostovanja, zato se cene spreminjajo glede na izbrane funkcije in omejitve virov, ki jih vključite.

Vendar jih ima tudi prodajalec po konkurenčnih cenah, vnaprej oblikovani paketi gostovanja Infomaniak ponuja zadovoljstvo s storitvami in obljublja, da vam denar, če niste zadovoljni, povrne po zaslugi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Podjetje ima zagotovljeno podaljšanje 99,9%.

Infomaniak-pregled2

Na voljo je podpora za stranke Infomaniak prek telefona, e-pošte, klepeta v živo ali sistema za izdajo vozovnic. je naveden kot na voljo 24/7, vendar se odziva precej počasi. Podporna skupina se je odzvala na vozovnico, ki sem jo odprla skoraj 72 ur od trenutka, ko sem jo poslala.

Infomaniak-pregled3

Ko so se končno oglasili, je bil njihov odgovor precej podroben in je ustrezno obravnaval vprašanja, ki sem jih postavil. Dejansko se zdi, da je podporna skupina precej dobro poznana pri vprašanjih, povezanih z gostovanjem. Poleg tega je prodajalec dal na voljo a celovita baza znanja; odgovoril je na več kot 1000 vprašanj in več kot 500 vadnic in pojasnjevalnih videov.

Koliko stane Infomaniak? Infomaniak ponuja načrte od 6 do 33 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Infomaniak naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Infomaniak vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz podjetja Infomaniak tukaj.
Kako dobra je podpora strankam Infomaniak? Infomaniak ni razvrščen kot eden naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Infomaniak majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Infomaniak ujema s konkurenco?

Infomaniak je okolju osveščen ponudnik gostovanja s celovitimi rešitvami spletnega gostovanja, namenjenimi večini MSP. Prodajalec ne ponuja rešitev VPS in namenskih strežnikov, kar pomeni, da bi podjetja, ki potrebujejo te rešitve, iskala drugje.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Vsakodnevno izvaja varnostne kopije, shranjene na različnih strežnikih
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Paketi gostovanja po meri
 • Odlično jamstvo za čas do 99,9%

Slabosti

 • Podpora strankam traja kar nekaj časa
 • Brez namenskih strežnikov ali rešitev VPS
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map