Hosttech Review 2020 – Ni slabo, vendar smo že videli bolje

hosttech1


Hosttech je v redu, a fino ni dovolj dobro. Medtem ko je Hosttech dostojen spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.

Hosttech je podjetje na gostovanju na Švedskem, ki od leta 2003 ponuja različne storitve gostovanja spletnih strani. Od takrat so oskrbovali več kot 35.000 strank z več kot 110.000 domena, ki jih gosti, in več kot 1.500 namenskih strežnikov. Njihove storitve gostovanja spletnih strani so primerne za večino osebnih in malih poslovnih strani. Vendar pa njihove podpore nekoliko primanjkuje, začetniki pa bodo morali plačati, če potrebujejo dostop za povleci in spusti storitve spletnega mesta.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Hostech ponuja razširljive storitve gostovanja spletnih strani, ki so primerne za večino osebnih in malih poslovnih spletnih mest. Vsak načrt ima naslednje osnovne lastnosti:

 • Neomejena pasovna širina
 • Neomejeno poddomena
 • 100 samodejnih namestitev aplikacij
 • Plesk cPanel
 • Na voljo je filter za neželeno pošto in skener virusov

Če iščete gostovanje, ki vam omogoča večji nadzor nad svojim spletnim mestom, je to odlična izbira. Ponujajo vse naslednje funkcije z dodano vrednostjo:

 • Cron delovna mesta so podprta
 • Dnevne varnostne kopije
 • Podprti so PHP 5.6, 7.1 in 7.2
 • Podpira phpMyAdmin
 • Podpira Perl in XML

Na žalost ne podpirajo Pythona ali Ruby on Rails. Podpirajo PHP do 7.2 in phpMyAdmin.

Hosttech deljeni načrti gostovanja ne prihajajo z ustvarjalcem spletnih strani. Začetniki se bodo morali zanesti na samodejno namestitev Hosttech-a, ki ni tako močan kot drugi spletni gostitelji.

Lahko namestite WordPress in druge programe, kot je Drupal, vendar je na voljo le približno 100 aplikacij, kjer druga spletna mesta ponujajo 300 ali več. Tudi, če ste navajeni uporabljati standardni cPanel, se boste morali naučiti uporabljati Plesk, saj je to možnost cPanel za to spletno mesto.

Cene in podpora

Hosttech ponuja štiri oblike primarnega skupnega gostovanja, znanega kot easyhosting. Tu je kratka razčlenitev teh načrtov:

easySenostavnoMenostavnoLAktionSpecial
Skladiščenje100 MB1 GB20 GB30 GB
Domene131010
MySQL Baze podatkovNoben31010

Načrt easyS je namenjen samo najosnovnejšim spletnim mestom, saj imate na voljo zelo malo prostora za shranjevanje. Osebno, Priporočam bodisi načrt easyL bodisi AktionSpecial, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje in veliko baz podatkov MySQL. Zdi se, da ni velikosti velikosti baze podatkov, zato easyL in AktionSpecial bosta dobri možnosti za trgovine z e-trgovino, ki se šele začnejo.

Upoštevajte, da brezplačna domena ni na voljo, prav tako ni SSL certifikatov. Za te boste morali plačati dodatno pristojbino.

Ena od možnosti njihovega standardnega gostovanja je gostovanje spletnih strani Creator. Z gostiteljem spletnega mesta Creator lahko s pomočjo urejevalnika povleci in spusti po švicarski izdelavi za izdelavo standardov po meri ali spletnega mesta za e-trgovino. Upoštevajte, da ta ugodnost prinaša ceno, ki je več kot potrojila stroške načrtov za enostavno gostovanje.

Zelo sem razočaran nad podporo, ki jo ponuja Hosttech. Najprej, ne nudijo podpore za klepet v živo. Njihova telefonska podpora deluje ob omejenih urah in je plačana telefonska podpora. Odprti so le od ponedeljka do petka od 8:30 do 11:00 in 14:00. do 16.00. CEST.

Ponujajo podporo po e-pošti s potekom 24 ur. Prav tako ne zagotavljajo baze znanja na spletnem mestu. Poskusil sem vzpostaviti stik s podporo, vendar so bili vsi odgovori v švedščini, zato se zdi, da ne nudijo angleško govoreče podpore.

Njihovo spletno mesto je v švedskem ali avstrijskem jeziku in da ga Google Translate ne prevaja dobro, zato je iskanje rešitev prek njihovega spletnega mesta morda težko.

Kako se Hosttech ujema s konkurenco?

Hosttech je več kot zmožen gostovati na vašem osebnem ali majhnem spletnem mestu, vendar na poti podpore ne pričakujte veliko, razen če niste pripravljeni plačati zanjo. Potrebne so dodatne funkcije za začetnike in posodobljena struktura podpore, preden lahko Hosttech šteje za kaj več kot povprečnega spletnega gostitelja.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Neomejena pasovna širina
 • Neomejeno poddomena
 • Dnevne varnostne kopije
 • Podprti so PHP, phpMyAdmin, Perl in XML

Slabosti

 • Plačana telefonska podpora
 • Spletni graditelj je drago v primerjavi s standardnim gostovanjem
 • Podpora v švedščini
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me