HostSoch Review 2020 – Zakaj je vaša najboljša stava

Hostsoch je v redu, a fino ni dovolj dobro. Čeprav je Hostsoch dostojen spletni strežnik, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


Hostsoch je bil ustanovljen leta 2012 z namenom ponuditi cenovno ugodne storitve spletnega gostovanja malim in srednje velikim podjetjem v Indiji in širše. S svojo vodilno storitvijo za stranke in lastnostmi strank ne preseneča, da so zdaj eno najhitreje rastočih podjetij za spletno gostovanje v državi. Trenutno je njihovo spletno mesto na voljo samo v angleščini.

HostSoch

Lastnosti in enostavnost uporabe

Hostsoch ponuja skupno gostovanje na strežnikih Linux in Windows, specializirano CMS gostovanje in namenske strežnike. V vsaki kategoriji gostovanja imajo štiri standardne pakete: Zaganjalnik, Napredno, Posel, in Pro. Eden najboljših perkusov Hostsocha je, da jih ponujajo neomejena sredstva s svojimi naprednimi načrti in zgoraj; glavna sprememba načrtov po tej točki je število spletnih mest, ki jih lahko gostite na račun.

Kot mnogi ponudniki gostovanja v ponudbi gostovanja, tudi Hostsochovi paketi vključujejo: namestitveni program z enim klikom podpira najbolj priljubljene skripte, kot so WordPress, Joomla !, Magento in 300+ drugih programov. To jim omogoča dokaj prijazno izbiro za začetnike. Prihajajo njihovi načrti za gostovanje v Linuxu cPanel, medtem ko njihove načrte za gostovanje v sistemu Windows spremlja a Plesk Nadzorna plošča.

Tisti, ki izberejo svoje načrte za gostovanje v WordPressu, bodo z veseljem vedeli, da je Hostsoch vložil v Cloudflare CDN za njihove strežnike; to pomeni hitrejši časi nalaganja spletnih strani, ne glede na to, kje se lahko nahajajo vaši obiskovalci. Uporabniki njihovih paketov gostovanja WordPress bodo našli svoje račune vnaprej naložena z najnovejšo različico WordPress-a in an samodejni sistem za dnevno varnostno kopiranje; očitno so poskušali narediti svojo platformo čim bolj enostavno za uporabo.

Hostsoch zagotavlja a 99,9% garancija za čas na katerem koli načrtu gostovanja, ki ga kupite od njih, skupaj z brezplačna registracija domene za vse življenje z njihovimi naprednimi načrti ali zgoraj. Hiter test z Uptime Robotom je prinesel dobro povprečno podaljšanje 99,91% za zadnje četrtletje, kar pomeni, da so vsekakor izpolnili svoje obljube. To so pomembne funkcije, zlasti za indijsko podjetje za spletno gostovanje, saj večina drugih indijskih storitev gostovanja na splošno ne more vzdržati tako visokih stopenj delovanja, industrijski standard pa je, da ponujajo brezplačno samo prvo leto registracije domene.

Na žalost, noben njihov načrt ne vključuje SSL certifikatov, zato jih boste morali kupiti posebej.

Cenitev in podpora

Glede na lastnosti, ki jih vključujejo s svojimi paketi, lahko vidim, zakaj je Hostsoch postal tako priljubljena izbira; so a gostiteljsko prijazen gostitelj zato je začetnikom pomagalo hitro začeti s svojimi prvimi spletnimi mesti. Nimajo na voljo nobenih brezplačnih načrtov, vendar me ne motijo, še posebej če upoštevamo, da vključujejo brezplačna registracija domen za celotno življenjsko dobo večine njihovih načrtov gostovanja (letni stroški registracije domene so lahko velik del letnih stroškov vašega gostiteljskega načrta).

Prav tako sem bil vesel, da sem ugotovil, da za razliko od večine spletnih gostiteljev, Hostsoch ob prenovi vašega gostiteljskega načrta bistveno ne zviša cen. Nekaj, kar boste plačali na začetku, bo znesek, ki ga boste plačali pri obnavljanju vašega paketa. Bil sem kar malo razočaran nad njimi ni ponudil nobene garancije za vračilo denarja, vendar.

Eno področje, na katerem bi se lahko izboljšali, je področje skok med gostovanje v skupnem in namenskem strežniku. Na tej točki oni ne ponujajte paketov VPS ali gostovanja v oblaku. To pomeni, da če ste prerasli skupni strežnik, vendar še vedno ne morete privoščiti enega od svojih namenskih strežnikov, imate srečo.

K sreči ima Hostsoch odlična ekipa za podporo strankam, zato vam bodo morda pomagali najti drugo možnost. Na voljo so 24/7 prek klepetanja v živo, vstopnic in e-pošte. Po mojih izkušnjah so osebni, prilagodljivi in ​​dobro obveščeni. Vedno so se odzvali na moja vprašanja in nisem imel nobenih težav s komunikacijo z ekipo, čeprav ima podjetje sedež v Indiji.

Koliko stane HostSoch? HostSoch ponuja več načrtov, katerih cena je najvišja do najnižja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt HostSoch naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. HostSoch vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz HostSoch-a tukaj.
Kako dobra je podpora strankam HostSoch? HostSoch ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je HostSoch majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se HostSoch ujema s konkurenco?

Hostsoch je odlična izbira za mala in srednje velika podjetja v Indiji, ki želijo vzpostaviti svoje prvo spletno mesto podjetja – ali morda preiti od drugega ponudnika gostovanja. Vendar pa se lahko njihovo hitro pomanjkanje VPS in oblakov gostovanja paketov problematično za hitro širijo startupi.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

  • Po žepu prijazni paketi gostovanja
  • Vseživljenjska registracija domen z Naprednimi načrti ali boljše
  • Neomejene vire z naprednimi načrti ali boljše
  • Odlična 24/7 podpora strankam

Slabosti

  • V paketih ni SSL certifikatov
  • Omejena razširljivost: brez VPS ali gostovanja v oblaku
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me