Hostopia Review 2020 – tako priljubljen, a je sploh kaj dober?

Hostopia je v redu, a fina ni dovolj dobra. Medtem ko je Hostopia dostojen spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


Hostopia je ponudnik internetnih rešitev za mala podjetja. Ustanovljen je bil leta 1999, Deluxe pa ga je pridobil leta 2008, obvladujejo vse, od izdelave tržne strategije vaše blagovne znamke do spletnega gostovanja. Leta 2018 so pridobili priljubljenega irskega ponudnika telekomunikacij in spletnega gostovanja Digiweb, trenutno pa strežejo strankam v 26 državah.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Spletno mesto Hostopia ni strukturirano kot tipičen ponudnik spletnega gostovanja; brskanje po njihovih paketih ni preprosto, če kliknete želenega in nato dokončate transakcijo prek spletnega portala za plačila. To je zato, ker njihova dodana vrednost ni le v zagotavljanju kakovostnega gostovanja, ampak tudi načrtovanje prodaje po meri & tržne strategije za vaše majhno in srednje veliko podjetje. Ko vzpostavite stik z njimi, bodo ti tesno sodelujete s priporočili izdelkov in storitev, ki so najbolj primerni za osrednjo ponudbo in stopnjo rasti vašega podjetja. Tej vključujejo:

 • Logotip in spletni dizajn
 • Video dizajn
 • Prisotnost družbenih medijev
 • Tiskovni in promocijski kolateral z blagovno znamko
 • Spletni ustvarjalec prisotnosti
 • Poslovni e-poštni naslov
 • Podpora za e-trgovino
 • Spletni faks

Hostopia

Hostopia si prizadeva premostiti vrzel med rednimi ponudniki storitev in malimi podjetji. Še posebej so dobro znan po zagotavljanju poceni in dobro podprtih storitev velikemu številu ponudnikov storitev, jim pomagajo se ločijo od konkurence in povečati zadrževanje strank.

V skladu s to nalogo, Hostopia ponuja ponudbo privlačen paket gostovanja preprodajalcev to je poceni možnost za dve osnovni vrsti strank:

 • Odjemalci z obstoječimi podjetji (običajno 50 spletnih mest ali več), ki želijo zmanjšati stroške, izboljšati avtomatizacijo, dodati funkcije, povečati zanesljivost storitev in odpraviti težave s skalabilnostjo
 • Podjetja, ki še nikoli niso imela ponudbe spletnega gostovanja, vendar se želijo podati na trg, ne da bi vložila milijone kapitala in leta, potrebna za razvoj izdelka

Po enkratni ceni prilagoditve in orientacije prejmete:

 • Blagovne znamke po meri
 • Usposabljanje
 • Tehnični priročniki in podporna dokumentacija WebsiteOS
 • Brezplačna podpora za večino selitev na spletna mesta
 • Brezplačna podpora 2. stopnje
 • Do tri mesece brezplačnega gostovanja za vse stranke, ki jih ponudijo na storitev

To začetno obdobje naj bi njihovim uporabnikom omogočilo ustvarjanje dovolj dobička za pokritje začetnih stroškov. Nato plačate mesečno pristojbino za do 85 spletnih strani z nadzornimi ploščami za svoje končne uporabnike.

Drug privlačen vidik njihovega prodajnega paketa je, da za razliko od običajnega strežnika; vam ni treba plačati celotne cene novega strežnika, če želite dodati še eno stranko, ko dosežete zmogljivost. Namesto tega preprosto plačajte eno samo novo stranko, ko jo dodate. Njihovi prodajni paketi so gosti na hibridnem sistemu UNIX / Windows in vključujejo podporo za ASP, ColdFusion, PHP in MySQL.

Njihove pogodbe so poleg prvotnih trimesečnih naložb odprte in ne zahtevajo kratkoročne ali dolgoročne obveznosti.

Hostopia je povprečna uptime je solidnih 99,98%, glede na moje teste.

Cene in podpora

Ker storitve Hostopia niso namenjene posameznikom ali malim podjetjem, ki imajo samo eno spletno mesto, ni veliko informacij o njihovih paketih gostovanja, ki so na voljo na njihovem glavnem spletnem mestu. Za določitev cen jih boste morali neposredno kontaktirati.

Podpora strankam Hostopia je precej nedosledna. Imajo brezplačno številko (čeprav velja le za ZDA) in e-poštni kanal, vendar ne obstaja sistem podpornih vozovnic ali klepet v živo. To pomeni, da imajo vse predložene zahteve za podporo isto stopnjo prioritete in morda boste morali večkrat poslati zahtevo po e-pošti, da dobite odgovor.

Vendar je eno pozitivno, da se zdi, da je njihov ustanovitelj Franc Nemanic resnično skrbi za podporo strankam pogosto bo brskal po forumih za spletno gostovanje in celo poklical stranke, ki se soočajo s kakršnim koli kolcanjem. Še naprej bo treba vedeti, ali bodo uvedli bolj trden sistem podpore, toda slišano je vedeti, da si prizadevajo za nenehno zagotavljanje 100% zadovoljstva strank.

Koliko stane Hostopia? Hostopia ponuja več načrtov, katerih cena je najvišja do najnižja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Hostopia naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Hostopia vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Hostopia tukaj.
Kako dobra je podpora strankam Hostopia? Hostopia ni uvrščena med naše najboljše gostitelje spleta. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Hostopia majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Hostopia ujema s konkurenco?

Hostopia se s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in dolgoletnimi izkušnjami v industriji ločuje s ponudbo kakovostnega spletnega gostovanja v kombinaciji s prilagojenimi prodajnimi in marketinškimi rešitvami, ki podjetjem pomagajo uspeti.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Podpora prodaje in trženja za razlikovanje vaše blagovne znamke
 • Prodajalec paketov donosna možnost za manjša podjetja gostovanja
 • Ustanovitelj je zavezan zadovoljstvu strank
 • 99,98% povprečnega podaljšanja

Slabosti

 • Ne za posameznike ali podjetja z enim spletnim mestom
 • Neskladna podpora
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map