Hostmonster Review 2020 – ali gre za modro naložbo?

glavni gostiteljHostMonster je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


HostMonster ponuja svoje storitve od leta 1996. Njegov cilj je zagotoviti majhnim podjetjem in posameznikom najboljšo možno gostovanje po ugodnih cenah. To dosežemo s pomočjo visokokakovostne strojne opreme, učinkovitih orodij za upravljanje, zanesljivih varnostnih kopij in dobrih poslovnih praks.

Lastnosti in enostavnost uporabe

hostmonster 1

Funkcije HostMonster vključujejo:

 • “Največje zajamčeno” čas delovanja
 • Vljudno varnostno kopiranje spletnih strani
 • Storitev registracije domen
 • Neomejeno število dodatkov
 • Potrjujmo šifriranje in pozitivno SSL SSL potrdilo
 • Neomejeno shranjevanje in pasovna širina

Ker je HostMonster namenjen malim podjetjem in posameznikom, je zanj zelo pomembno, da poskrbi za stranke, ki tehnično niso pametne. To naredi popolnoma tako, da ponudi brezplačnega graditelja spletnih strani. S tem orodjem morate vse želene pripomočke in komponente povleciti na svoje mesto in imeti svoje spletno mesto. Prav tako obstaja WordPress program za namestitev z enim klikom, ki vam pomaga namestiti najbolj priljubljeno programsko opremo za bloganje, brez kakršnega koli programskega znanja.

Poleg WordPressa obstajajo še drugi uporabni skripti, s katerimi lahko upravljate svoje spletno mesto. Ti vključujejo različne skripte za upravljanje projektov, pa tudi skripte za ustvarjanje centra za pomoč ali sistema za podporo vozovnic na vašem spletnem mestu. Druge priljubljene skripte vključujejo Moodle, Joomla, Drupal, TikiWiki ter programsko opremo za ankete in ankete.

HostMonster ni samo cenovno dostopen, ampak tudi bogat. To odlično kažejo njegove funkcije e-trgovine. Podpira OpenPGP / GPG Encryption kot tudi SSL varen strežnik. Izbirate lahko med široko paleto nakupovalnih vozičkov za vašo spletno trgovino, vključno z OSCommerce in Zen Cart.

Cene in podpora

hostmonster 2

Trije paketi, ki so na voljo pri HostMonsterju, so Basic, Plus in Choice Plus. Cene so precej privlačne, vendar morate upoštevati, da morate po prvem letu plačati redno ceno in ne znižane. V treh paketih lahko gostite eno, deset in neomejeno spletno mesto.

Medtem ko vsi paketi ponujajo neomejeno pasovno širino, ima le paket Choice Plus neomejeno spletno shranjevanje. Vsi paketi vključujejo brezplačna SSL potrdila in domeno. Paketi Plus in Choice Plus ponujajo tudi privlačne marketinške pakete, da začnete s promocijo vašega spletnega mesta.

Obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, kljub temu pa lahko preverite kakovost tudi z demo različico storitve. Garancija za vračilo denarja ne velja za dodatke in imena domen, tako da če prejmete brezplačno domeno in nato uporabite garancijo za vračilo denarja, se odšteje standardna cena za domeno in ohranite lastništvo domene.

HostMonster ponuja 24-urno tehnično podporo, čeprav je za druge oddelke podpora omejena na delovni čas ves teden. Na njih se lahko obrnete po telefonu, klepetu v živo, vstopnicah ali pošti. Baza znanja žal ni zelo privlačna in vsebuje le nekaj člankov, a klepet v živo to nadomešča.

Ob poskusu klepeta v živo sem se takoj povezala s agentom in me vprašala, ali lahko navedem svoj e-poštni naslov. Vedno se mi zdi razdražljivo, če to storijo agenti za podporo, čeprav lahko razumem, da to storijo le za zbiranje kontaktnih podatkov za njihov marketinški oddelek. Kakorkoli, agent za podporo je bil resnično v pomoč in je takoj odgovoril na vsa moja vprašanja.

Koliko stane Hostmonster? Hostmonster ponuja načrte od 5 do 7 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Hostmonster naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Hostmonster vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Hostmonsterja tukaj.
Kako dobra je podpora strankam Hostmonster? Hostmonster ni razvrščen kot eden naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Hostmonster majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Hostmonster ujema s konkurenco?

HostMonster je cenovno ugoden in bogat. Njeni paketi se zdijo prilagojeni posameznim blogerjem in strankam e-trgovine. Paketi so cenovno dostopni in uporabnikom prijazni, prav tako podpora strankam. HostMonster je že dolgo na terenu in to se odraža v tem, kako zadovoljuje potrebe povprečnega lastnika spletnega mesta.

HostMonster morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z njim top web hosting podjetjih? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Neomejeno število dodatkov
 • Ponujene rešitve za e-trgovino
 • Na voljo ugodni paketi
 • Odziven 24/7 klepet v živo

Slabosti

 • Samo računi, ki temeljijo na Linuxu
 • Cena poviša po prvem letu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me