Hostico Review 2020 – Zakaj je vaša najboljša stava

Če se vam mudi in želite samo spodnjo vrstico: za isto ceno kot Hostico lahko dobite veliko boljše strežnike s podporo 24/7 z Gostovanje, torej zakaj sploh moti?!


Hostico je specializiran za spletno gostovanje, VPS in namenske strežnike, čeprav ponujajo tudi registracijo domen, SSL potrdila, varnostne kopije in omrežja za dostavo vsebin (CDN). Njihovi strežniki se nahajajo v podatkovnem centru s certifikatom ISO 9001 v Bukarešti, ki ima odvečne omrežne povezave. S paleto prilagodljivih načrtov ponuja Hostico popolna podpora angleškim in romunskim strankam, in do njihovega spletnega mesta, prilagojenega mobilnim napravam, je enostavno krmariti.

Hostiko

Lastnosti in enostavnost uporabe

Za razliko od nekaterih gostujočih podjetij v Romuniji Hostico upravlja z zmogljivimi strežniki hitre omrežne povezave. Varni in optimizirani za hitrost, njihovi strežniki so dostopni z več krajev po vsem svetu. Najboljši del je, da prek R1Soft CDP zagotavljajo avtomatske in postopne varnostne kopije za stranke s skupnimi gostovalnimi načrti ali strežniki VPS OpenVZ. To je dostopno s cPanela.

Ti lahko enostavno ustvarite spletno mesto z uporabo orodja SiteBuilder ali uvedite spletno mesto CMS z bazami podatkov MySQL s pomočjo namestitvenega programa Softaculous z več kot 100 brezplačnimi skripti. Skripti vam pomagajo pri ustvarjanju osebnih spletnih dnevnikov, forumov, fotogalerij in e-trgovin v nekaj minutah. In za začetek vam ni treba imeti nobenega znanja o programiranju ali izkušenj.

S skupnim gostovanjem se lahko prijavite za osebni, poslovni ali SEO hosting načrt z do 25 GB SSD prostora. Njihovi gostovalni računi imajo SSL potrdila, samodejno varnostno kopiranje, številne namenske IPv4 & IPV6 naslovi in ​​spletna e-poštna sporočila. Če se prijavite v njihove letne načrte, boste dobili a brezplačno domeno .com in brezplačen prenos spletnega mesta.

Nekatere druge značilnosti vključujejo:

 • cPanel nadzorna plošča
 • Cloud Linux
 • Cloud Flare
 • SiteBuilder
 • Zmogljiv namestitveni program
 • FTP računi
 • Samodejno varnostno kopiranje
 • Spletna pošta (SMTP, POP3, IMAP)
 • Upravitelj datotek
 • AWStats spletne statistike
 • SEO orodja
 • DNS urejevalnik
 • Korenski dostop
 • PHP 5.X
 • MySql 5.X
 • Google Apps
 • VirusTotal

Če se premaknete s skupnega gostovanja, boste našli prilagodljive virtualne strežnike SSD s polno podporo za tehnologije virtualizacije OpenVZ in XEN. Izberete lahko katero koli od njihovih virtualiziranih strojev, ki imajo Intel Xeon ali Westmere CPU z do 1.600MHz DDR III RAM-a. Ko se pomaknete na strežnike Midi SS, dobite več prostora za shranjevanje in procesno moč, vključno z neomejenim mesečnim prometom in namenskim naslovom IPv4. Z strežnikom OpenVZ VPS Midi boste dobili stroj WHM / cPanel, veliko več prostora za shranjevanje, neomejeno pasovno širino in visoke hitrosti branja / pisanja. Oh, in brezplačno tehnično podporo.

Razpoložljivost spletnega mesta lahko pomeni razliko med dobičkom in izgubo za katero koli podjetje. Z 99,9% garancija za uptime omrežja, Hostico zagotavlja, da so vaša spletna mesta in aplikacije v celoti dostopne 24/7. Tako lahko počivate enostavno.

Selitev na Hostico je tako enostavna. Takoj, ko se prijavite, prosite samo ekipo za tehnično podporo, da vam pomaga pri prehodu na cPanel. Izvedli bodo popolno selitev vašega spletnega mesta, baz podatkov in e-poštnih sporočil, zato vam ne bo treba začeti iz nič.

Vse račune gostovanja poganja cPanel, najbolj priljubljen svetovni vmesnik za upravljanje. Lahko nastavite e-pošto, ustvarite baze podatkov, spremljate statistiko spletnih strani in celo pridobite SSL certifikate in prostor za shranjevanje.

Cene in podpora

Hostiko je Cenovni načrti so ugodno primerljivi z drugimi ponudniki gostovanja, plačujete pa lahko s svojo kartico Visa, MasterCard, bančnim nakazilom ali PayPal. Všeč mi je dejstvo, ki ga ponujajo brezplačni prenosi spletnih strani, domena free.com in brezplačni SSL certifikati. In najboljši delček je, da vsi spletni hosting in VPS paketi prihajajo s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Hostico ponuja zanesljivo ekipo za tehnično podporo, ki govori angleško in romunsko celodnevna strokovna pomoč na nešteto vprašanj gostovanja. Upravitelji podatkov na kraju samem so v pripravljenosti, da znova zaženejo strežnike, zamenjajo napačno strojno opremo in spremenijo varnostne kopije. Vendar to še ni vse, saj spremljajo tudi delovanje vaših strežnikov, da zagotovijo nemoteno delovanje. Do vse te podpore lahko dostopate prek klepetanja v živo, e-pošte, vstopnice ali telefonskega klica med 8. in 22. uro.

Koliko stane Hostico? Hostico ponuja načrte od 1 do 23 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Hostico naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Hostico vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Hostico tukaj.
Kako dobra je podpora strankam Hostico? Hostico ni uvrščen med naše najboljše domače gostitelje. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Hostico majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Hostico ujema s konkurenco?

Hostico ponuja stabilno skupno gostovanje in zmogljiv VPS s SSD diskom in strokovno podporo po ceni, ki se je težko ujema z romunskimi tekmeci.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • Načrti, bogati s funkcijami
 • 24/7 tehnična podpora
 • 99,9% garancija za čas
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Slabosti

 • Podpora za vozovnice ni takojšnja
 • Omejene varnostne kopije v skupnem gostovanju
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me