Host Ripples Review 2020 – Zakaj uporabniki to radi

hostripples1


Hostripples je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.

Hostripples posluje že več kot pet let, v tem času pa tudi zdaj gostiteljska mesta za več kot 50.000 strank v več kot 15 podatkovnih centrih po vsem svetu. Poleg tega, da ponujajo širok izbor možnosti gostovanja, njihov seznam standardnih funkcij presega tiste, ki jih ponujajo številne spletne storitve gostovanja.

Lastnosti in enostavnost uporabe

S Hostripples imate možnost izberite med gostovanjem SSD cPanel gostovanja, gostovanja v Linuxu ali spletnega gostovanja Asp.net/Windows. Vse gostovanje se nahaja na visokokakovostni strežniki, ki vključujejo odvečne in rezervne napajalnike in skoraj 100-odstotno garancijo za produkcijo.

Ne glede na to, ali želite sestaviti osnovni spletni dnevnik ali razviti zanesljivo poslovno spletno mesto, boste našli veliko orodij za to s Hostripples. V vseh načrtih ponujajo naslednje funkcije:

 • Brezplačen graditelj spletnih strani
 • 1-klik namestitveni program za 419 skript, 119 razredov PHP in številne CMS aplikacije
 • Brezplačna migracija
 • Neomejena pasovna širina in shranjevanje (razen gostovanja SSD)
 • Neomejeno e-poštnih računov

Če iščete gostitelja, ki lahko nudi močnejše funkcije ali večji nadzor nad vašim spletnim mestom, bodo to storili tudi Hostripples. Nekatere njihove napredne funkcije vključujejo:

 • Varnostno kopiranje dvakrat na teden
 • Zaščita pred oblaki
 • Cron delovna mesta
 • Podprta CGI / Perl
 • Slika Magick podpira
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Orodja za privlačenjeSEO

Če vas skrbi varnost spletnega mesta in preprečevanje napadov DDoS, Zaščita pred oblaki je odlična dodatna prednostt in tisto, ki ga le malo spletnih mest ponuja kot del svojih standardnih funkcij. Podpora za CGI in Cron delovna mesta je tudi nekoliko redek. Če želite ohraniti svoje podatke varne ali želite izdelke prodajati po spletu, SSL certifikati so obvezni in Hostripples to ponuja brezplačno.

Hostripples ne bi mogel bistveno poenostaviti spletnega mesta. Za začetnike imate dostop do spletnega mesta in Softaculous program za nameščanje spletnih aplikacij. Namestite WordPress in druge CMS-aplikacije samo z enim klikom. Imaš popoln dostop do cPanela skupaj s prenosi FTP, da spletno mesto zgradite tako, kot želite.

Cene in podpora

Vsak načrt gostovanja (SSD, Linux in Windows) ponuja tri ravni storitev, ki imajo vse iste funkcije s ključnimi razlikami, navedenimi spodaj.

PametenPoselEnterprise
Brezplačna domenaNeČe plačamo letnoČe plačamo letno
Domene110Neomejeno
Poddomene530Neomejeno
Poimenovanja domene530Neomejeno
Velikost baze podatkov200mb900mbNeomejeno
MySql Baze podatkov210Neomejeno
Seznami za pošiljanje1025Neomejeno
SSD načrt shranjevanja5 GB20 GB50 GB

Upoštevajte to Gostovanje SSD ima omejitve glede njihovega shranjevanja podatkov. Najraje bi bilo to neomejeno kot ostali načrti. Prav tako bi rad, da bi vsi načrti dobili brezplačno domeno, čeprav bi morali plačati vsako leto, da bi jo dobili.

Ena od prednosti pri izbiri s SSD gostovanjem ali Linux gostovanjem je, da lahko izberete svoj podatkovni center. Za SSD gostovanje, na voljo imate izbiro podatkovnih centrov v Veliki Britaniji, Indiji ali na Poljskem. Za Linux gostovanje, lahko izbirate med 17 centri podatkov vključno z ZDA, ZDA, Kanado, Nemčijo, Italijo in Nizozemsko.

Čeprav ni na voljo brezplačnega dostopa, ponujajo 30-dnevna brezpogojna garancija za vračilo denarja na vseh načrtih.

Hostripples ima eno izmed bolj impresivnih nastavitev podpore, ki sem jo videl. Imajo jih precej obsežna baza znanja kot tudi a razdelek za prenose, kjer lahko dobite priročnike, programe in druge datoteke za pomoč pri gradnji vašega spletnega mesta.

Ti lahko dosežete podporo neposredno po e-pošti, telefonu ali prek klepeta v živo. V približno 30 sekundah sem se lahko povezal s podporo za stranke in dobil relativno hiter odgovor na moje vprašanje. Priporočam vam, da po pridružitvi postavite vsaj eno vprašanje, da preprečite kakršne koli težave v komunikaciji.

Kako se Host Ripples ujema s konkurenco?

Hostripples vam bodo pomagali narediti velik pljusk s svojim spletnim mestom

Hostripples ponuja več možnosti za spletno gostovanje kot večina ponudnikov gostovanja v skupni rabi. Njihove izjemne standardne funkcije olajšajo izdelavo spletnega mesta poljubne velikosti in vam nudijo orodja, potrebna za uspeh.

Hostripples lahko ponudi dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Neomejeno prostora za shranjevanje in pasovne širine v mnogih načrtih
 • Brezplačen graditelj spletnih strani
 • Zmogljiv namestitveni program
 • Proste migracije

Slabosti

 • Načrti SSD imajo omejitve za shranjevanje
 • Brezplačne domene niso na voljo v vseh načrtih
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map