Host.AG pregled 2020 – Ali je premalo?

Če se vam mudi in želite samo spodnjo vrstico: za isto ceno kot Host.ag lahko dobite veliko boljše strežnike s podporo 24/7 z Gostovanje, torej zakaj sploh moti?!


Host.ag s sedežem v Bolgariji ponuja eno najboljših namenskih gostovalnih rešitev v Evropi. Podjetje upravlja podatkovne centre Tier III, ki oskrbujejo več kot 23.000 strank po vsem svetu.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Host.ag je poln funkcij, ki bodo popestrile vaše gostovanje. Tukaj je tisto, kar boste dobili, ko se prijavite za njihove namenske gostovalne načrte.

 • cPanel dostop
 • 24/7 Tehnična podpora
 • 99,9% Omrežni čas
 • IPv6 omogočeno gostovanje
 • Brezplačna storitev migracije
 • 3-dnevna garancija za vračilo denarja
 • Brezplačna zaščita DDoS
 • Konkurenčne cene

Ko iščete namenske rešitve za gostovanje, vedno želite dobiti najboljše od ponudnika. Prodajni zastopniki na Host.ag bodo ocenili vaše potrebe in priporočili rešitev gostovanja, ki bo ustrezala vašim zahtevam glede učinkovitosti in varnosti. Ko se prijavite, bo tehnična ekipa brezplačno postavila rešitev za vaše podjetje. Za oddajo vašega naročila bodo potrebovali največ 24 ur.

Gostitelj.AG

Glede kakovosti strojne opreme nimam pomislekov. Uporabljajo Dell, ki je moja najljubša znamka in ena najboljših na trgu. Osnovna strojna oprema je več omrežij Tier I iz Seabone, Telefonica, NTT in Cogent med drugimi ponudniki. The omrežna infrastruktura je odveč zahvaljujoč optičnim povezavam z različnimi fizičnimi potmi. Njihovi strežniki lahko z nizko stopnjo napak in brez izpadov skrbijo za vse kritične projekte. O tem pričajo izjave strank.

Vas skrbi uspešnost strežnika? Host.ag vas ne bo izneveril. Kupci uživajo v 24/7 nadzoru strežnika in obnavljanju sistema. Imajo senzorje strojne kontrole zdravja in vdorov, ki zaznajo in razrešijo tehnične težave, ki bi lahko motile delovanje vaših namenskih strojev. Tu je glazura na torti. Dobili boste brezplačna zaščita DDoS ki ublaži grožnje DDOS, ki so usmerjene na vaše spletno mesto ali spletno storitev, tako da se na strežnike lahko pretaka le zakonit promet.

Če vas zanima preklop oz selitev na Host.ag, z veseljem boste izvedeli, da podjetje ponuja brezplačno in hitro spletno gostovanje za rešitve na Plesk, DirectAdmin in cPanel. Njihovi strokovnjaki za gostovanje vam bodo pomagali pri prenosu računov gostovanja, baz podatkov in datotek iz starega gostitelja v nov račun, ki ga poganja Dell strežniki s procesorji Intel Xeon s 1.9-3.5 GHz.

Cene in podpora

Host.ag ponuja svojim strankam štiri prilagodljive načrte, začenši s postopnimi funkcijami. Mini načrt, ki je paket za zagon, poleg strojne RAID in iDRAC konzole prihaja še 8 GB RAM-a, 2 diskovna pogona in 1Gbs neomejena pasovna širina..

Plus V6 načrt vam poleg ostalih značilnosti osnovnega načrta nudi 8–6 GB RAM-a s 3,70 GH, 8 niti in 4x diskovnimi pogoni. Stranke, ki izberejo Dodatni načrt dobite 8-192 GB RAM-a z 1,90 GHz in 8x diskovnimi pogoni ter 24 niti. Vrhunski paket, Super načrt, vam dodeli 16-128 GB RAM-a 32 niti in 4-diskovne pogone. Dobite tudi neomejeno pasovno širino.

Vsi njihovi strežniki delujejo na Dellu, poganjajo pa jih procesorji Intel Xeon, ki so na voljo z brezplačno zaščito DDos 500Gbps. Če želite več prostora za shranjevanje ali procesno moč, lahko naročite strežniško stojalo z izbrano OS in licenčna programska oprema kot je cPanel. Občasno Host.ag ponuja omejene ponudbe časa za svoje namenske načrte gostovanja. Bodite torej na preži.

Ko govorimo o gostovanju, namenske podpore ni. Host.ag ima 24-urno skupino za podporo strankam z impresivno evidenco zagotavljanja storitev. Z bogatimi tehničnimi izkušnjami v CentOs, Linux Mint, Ubuntu, VMware in Windows Server, ta ekipa zagotavlja pravočasno podporo na kraju samem s pomočjo klepeta v živo, telefona in sistema za podporo vozovnic. Prepričan sem, da bodo prišli do vas, ko boste potrebovali njihovo pomoč. Dostava se lahko razlikuje od treh do 24 ur.

Host.ag poenostavlja stvari. Na domači strani je lepa primerjalna tabela cenovnih načrtov. Tako boste lahko v vsakem načrtu videli funkcije namenskih strežnikov. Ko se prijavite, boste dobili dostop do cPanel – najboljša svetovna plošča za spletno administracijo – ki vam omogoča upravljanje različnih vidikov vašega računa s centralnega mesta. Sistem za podporo vozovnic je uporabniku prijazen in dostopen ves čas.

Koliko stane Host.AG? Host.AG ponuja več načrtov, katerih cena je najvišja do najnižja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Host.AG naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Host.AG vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Host.AG tukaj.
Kako dobra je podpora strankam Host.AG? Host.AG ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Host.AG majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih spletnih gostovalnih storitev.

Kako se Host.AG ujema s konkurenco?

Host.ag ponuja rešitve za gostovanje vrhunske kakovosti z veliko brezplačnimi funkcijami in možnostjo prilagajanja strežnikov, ki jih upravlja 24/7 podporna ekipa.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • Konkurenčne cene
 • Brezplačna zaščita DDoS
 • 3 dni garancije za vračilo denarja
 • 99,9% Omrežni čas

Slabosti

 • Brez namenskih IP-jev
 • Brez brezplačnega preizkušanja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map