HiNet Review 2020 – Ali gre za modro naložbo?

HiNet je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


HiNet, HiHosting in HiCloud so vse blagovne znamke tajvanske komunikacijske podružnice Chunghwa Telecom, ki sega v zgodovino že od leta 1981. HiNet je bila glavna blagovna znamka njihovih internetnih storitev že od leta 1994, HiHosting in HiCloud pa se začneta pojavljati skoraj takoj kot so obstajale njihove tehnologije. Trenutno ponujajo skupno spletno gostovanje in raznoliko ponudbo storitev v oblaku prek svojih podružnic, pa tudi raznoliko paleto drugih izdelkov.

HiNet1

Lastnosti in enostavnost uporabe

Vnaprej nameščena programska oprema, ki je priložena paketom HiNetovega spletnega gostovanja, preseneča globino. Najprej lahko izbirate med operacijskimi sistemi Windows ali Linux. Nameščene so osnove in vsi potrebni okviri za oba operacijska sistema. Dobite MSSQL 2012, ASP.NET in SQL Server Management Studio za Windows ter phpMyAdmin, MySQL, MariaDB in PHP 5.5 / 5.6 za Linux. Spletno mesto lahko razvijete tudi z uporabo najbolj priljubljenih CMS-ov, kot so Joomla, WordPress in Drupal. Vključeni so tudi SSL certifikati.

Njihove rešitve za gostovanje so postrežene z visokozmogljivi in ​​zelo varni podatkovni centri, ki izpolnjujejo mednarodna varnostna spričevala ISO27001 in ISO27011 in jih spremljamo 24/7 s strani varnostnega osebja in sistemskih skrbnikov.

Dve največji značilnosti njihovega gostovanja v oblaku sta prilagodljivost gostovalnih rešitev kot tudi razpoložljive dodatne storitve. Te je mogoče samodejno zaprositi in dovoliti, kar pomeni, da lahko nadgradite in znižate storitev v realnem času, ko se vam zdi primerno. Uravnavanje obremenitve, orodja VPN, varnostne kopije, dodatne funkcije spremljanja itd. Je mogoče na zahtevo določiti. Samodejno zagotavljanje pomeni tudi, da imate lahko skoraj takojšen dostop do računalništva v oblaku.

Cene in podpora

Ker HiNet ponuja storitve gostovanja prek številnih drugih blagovnih znamk, je lahko nekoliko nejasno, če bi smiselno določil njihove načrte za določanje cen. Vendar sta dve glavni storitvi HiHosting za skupno gostovanje v spletu in HiCloud za gostovanje v oblaku.

HiHosting ima samo en paket gostovanja, razdeljen na namestitev sistema Windows ali Linux. Paket ima 6 GB pomnilnika, 400 GB prenosa podatkov in 16 Mbps pasovno širino. V vaše gostovanje so vključene varnostne kopije, poddomena.. Gostovanje in upravljanje e-pošte so plačani dodatki; to je bil prepir, saj večina spletnih gostiteljev vključuje to brezplačno. Ponujajo tudi številne druge plačljive storitve, kot so spletne strani po meri ali storitve ustvarjanja spletnih trgovin s posebnimi funkcijami.

HiCloud ponuja številne zelo nastavljive rešitve gostovanja v oblaku, ki segajo od CaaS (računalništvo kot storitev) do virtualiziranega gostovanja v oblaku do preprostega shranjevanja v oblaku. Te lahko prilagodite glede na vire, kot so pomnilnik, pomnilnik in procesorji, pa tudi programska oprema, kot so upravitelj gostovanja, SQL strežnik itd.. Gostovanje v oblaku lahko kupite vsako uro ali dnevno. Začudeno je, da osnovni načrti ne vključujejo shranjevanja in prenosa podatkov, ki jih boste morali dodati.

Težko je natančno reči, kako drage so njihove storitve v primerjavi z drugimi, saj bo to v veliki meri odvisno od vaših potreb in konfiguracije. Vendar se njihovi načrti začnejo z razumno ceno že pri dolarju na dan.

HiNet ponuja 24-urno brezplačno brezplačno telefonsko linijo ter podporo e-pošti in vozovnicam vsem svojim strankam. Na svojih spletnih mestih nudijo tudi spodobno bazo znanja in razdelek za pogosta vprašanja kot vire za samopomoč za svoje izdelke. Njihove podporne storitve so večinoma za njihove tajvanske kupce, zato se lahko stranke, ki niso tajvanske, ne znajo boriti. Za doplačilo lahko dodate tudi kup drugih storitev z dodano vrednostjo, na primer oblikovanje spletnega mesta za skupno gostovanje.

Kako se HiNet ujema s konkurenco?

Kot del vodilnega telekomunikacijskega giganta na Tajvanu ste lahko prepričani v visoko zmogljive in visoko dostopne ponudnike gostovanj, ki jih nudijo njihove blagovne znamke. V celoti nastavljiv gostovanje v oblaku s prilagodljivimi cenami bo tudi velik plus za tiste, ki potrebujejo takojšnje storitve računalništva v oblaku.

HiNet morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

  • Zelo nastavljive rešitve gostovanja v oblaku
  • Gostovanje Windows ali Linuxa
  • Nakupne storitve z dodano vrednostjo
  • Zelo varni strežniki

Slabosti

  • Brez klepeta v živo
  • Zapletene strukture poslovanja in cen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me