Gostovanje Irske Pregled 2020 – Ali je to videti?

gostovanje-irska-pregled1Če se vam mudi in želite samo spodnjo vrstico: za isto ceno kot gostovanje Irske lahko dobite veliko boljše strežnike s podporo 24/7 z Gostovanje, torej zakaj sploh moti?!


Gostovanje Irske ponuja storitve za tisoče irskih podjetij. Podjetje ima aktivno Facebook stran z več tisoč sledilci in več pozitivnimi ocenami strank. Spletno mesto in podpora sta na voljo v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Gostovanje na Irskem ponuja široko paleto gostovalnih storitev od skupnega gostovanja do namenskih strežnikov. Nekatere glavne značilnosti načrtov za skupno gostovanje vključujejo:

 • 9% ali 99,99% garancija za nastavitev omrežja
 • Na voljo so ročne varnostne kopije
 • Registracija domen neobvezna
 • Od deset do petdeset spletnih strani
 • SSL certifikati so na voljo
 • 200 GB, 400 GB ali neomejena pasovna širina
 • 10 GB, 25 GB ali 30 GB prostora na disku

Gostovanje Irske strežnike locira v podatkovnem centru s sedežem v Dublinu, na Irskem, z IP povezljivostjo, ki je na voljo prek več nosilcev IP. Strežnike spremljamo 24/7 in imajo zaščito požarnega zidu. Načrti za gostovanje so opremljeni s cPanel, enostaven za uporabo in priljubljeno nadzorno ploščo, izbirate pa lahko med načrti gostovanja za Windows, Linux, WordPress ali Java.

Načrti prihajajo z a vrhunski namestitveni program z enim klikom z več kot 445 programi za priljubljene CMS programe (WordPress, Joomla !, Drupal) in programska oprema za e-trgovino (npr. Magento in Zen Cart). To je doplačilo, vendar lahko dobite orodje za izdelavo spletnih strani, ki vsebuje na stotine odzivnih predlog in na tisoče slik. Orodje je mogoče uporabljati brez veščin kodiranja ali bolj napredni uporabniki lahko po potrebi dodajo HTML, JavaScript in CSS.

Tukaj je podpora za različice PHP 5.4 do 7.2 (odlične novice) in nadzor različic git. Če nadgradite poslovne načrte, boste vključili varnostno kopijo (bodite previdni, to ni vključeno v nekatere spodnje pakete, čeprav jih je mogoče ročno narediti).

Cene in podpora

Načrti so v skladu s podobnimi podjetji, če nekoliko cenejši. Rekel bi, glede na raven virov in lastnosti dodane vrednosti, cene dobra vrednost za denar. Upoštevajte, da SSL potrdila in registracija domen predstavljajo dodatne stroške.

Načrte je mogoče kupiti mesečno ali letno, s popustom za daljše termine. Kot tudi ponudbo a tridesetdnevna garancija za vračilo denarja, ponekod lahko s kreditno kartico dobite tudi brezplačen preizkus.

Bil sem zelo navdušen nad velikostjo baze znanja na tej spletni strani. Imel sem veliko vprašanj in skoraj vsa so jih rešili z iskanjem službe za pomoč, kar je precej redko. Če ne najdete potrebnih informacij in še vedno potrebujete stik, lahko pokličete, pošljete e-pošto ali ustvarite vozovnico za podporo.

gostovanje-irska-pregled2

Obljube storitve za stranke vključujejo: potrditev vsakršne komunikacije s strankami v 24 urah, reševanje težav v 48 urah in odziv na morebitne pritožbe v sedmih delovnih dneh.

Koliko stane gostovanje Irska? Gostovanje Irska ponuja načrte od 5 do 18 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt gostovanja Irske naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Gostovanje Irske vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se vaše potrebe lahko razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Irske tukaj.
Kako dobro je gostovanje Irske za podporo strankam? Gostovanje Irske ni uvrščeno med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je gostovanje Irske majhno, pod radarjem, ponudnika gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se gostovanje Irske ujema s konkurenco?

Gostovanje na Irskem ponuja preprosto in enostavno za uporabo spletno mesto s preprostimi načrti, ki so po konkurenčnih cenah. Medtem ko je oglaševan SLA za nadgradnjo, nisem uspel najti dokumenta, ki bi ga podprl, čeprav za nekatere to ni prekinitev pogodbe.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • Dobra vrednost za denar
 • Podpora za PHP različice 7.2
 • Orodje za izdelavo spletnih strani in vrhunsko orodje z enim klikom
 • Odlična baza znanja na spletni strani

Slabosti

 • Na spletnem mestu ni nobenega dokumenta o dogovoru o storitvi storitve
 • Omejeni načini vzpostavljanja stika
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map