GoGvo Review 2020 – Ali mu res lahko zaupate?

GoGvo je v redu, a fino ni dovolj dobro. Medtem ko je GoGvo dostojen spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


GoGvo, ki ga je leta 1999 ustanovil Joel Therien, se je začel kot storitev upravljanja e-pošte in samodejnega odziva, vendar se je od takrat razvil v celovitega ponudnika orodij za spletno gostovanje in trženje. Njihove storitve gostovanja vključujejo skupno gostovanje, gostovanje v oblaku, gostovanje preprodajalcev in namensko gostovanje strežnikov.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Vsi načrti gostovanja v skupni rabi vključujejo neomejen diskovni prostor, pasovna širina, poddomene, e-poštni računi, baze podatkov MySQL in računi FTP – velikodušna ponudba po industrijskih standardih. Vendar pa so jasno usmerjeni k temu, da svoje stranke usmerijo v pakete za gostovanje preprodajalcev. Tudi s primerjavami načrta skupnega gostovanja nakazujejo, da so nekatere funkcije na voljo samo prodajalcem.

Vse njihovi načrti gostovanja prodajalcev vključujejo neomejena imena domen, namestitve Web Host Manager (WHM), prostor na disku in pasovno širino. Vse omejitve so postavljene predvsem na njihove lastnosti orodij za trženje. Na primer, njihov Gold Resller Hosting načrt ima največ 500 naročnikov za samodejno odzivništvo in 10 konferenčnih sedežev programske opreme, medtem ko njihov načrt Diamond Reseller Hosting ima največ 30.000 naročnikov samodejnih odzivnikov in 300 konferenčnih sedežev programske opreme.

Presenetljivo in v skladu s strokovnim znanjem izvršnega direktorja Joelom Therienom kot internetnim trženjem je ena izmed najboljših lastnosti, ki jih GoGvo ponuja kot ponudnik spletnega gostovanja, njihov integrirani marketinški pripomoček. To vključuje Programska oprema za e-poštni marketing in predloge za e-pošto, programska oprema za spletne konference ter profesionalne storitve pretoka in ustvarjanja videov.

GoGvo

GoGvo v vse svoje pakete gostovanja vključuje tudi namestitveni program, ki vsebuje več kot 50 namestitev z enim klikom, pa tudi enostaven za uporabo cPanel da uporabniki upravljajo svoje račune gostovanja. Zagotovljeno podaljšanje je v industriji norma 99,9%.

Cene in podpora

Ena najboljših stvari o GoGvo je, da so oni brezplačno vključite svoj integrirani marketinški paket orodij z vsemi njihovimi paketi gostovanja. To pomeni, da so njihovi načrti za gostovanje, čeprav malo na dragi strani, če gre le za načrt spletnega gostovanja, vredni stroškov – vi pridobite spletno gostovanje in marketinška orodja za delček tistega, kar običajno plačate.

GoGvo nima brezplačnega načrta, vendar ste zaščiteni s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja če v preskusnem obdobju obvestite njihovo skupino za podporo strankam. Prosite vas, da navedete razlog za odpoved, da lahko izboljšajo svoje storitve, vendar je ne potrebujejo. Če želite kadar koli nadgraditi ali nadgraditi svoj načrt gostovanja, lahko o tem obvestite njihovo skupino za podporo strankam prek klepetanja v živo, e-pošte, telefona ali njihovega sistema podpornih vozovnic..

Slaba stran GoGvo-ja je, da ima pogosto nagnjenje k prodaji, kar lahko čez nekaj časa draži. Poleg tega njihovi strežniki in podpora strankam v preteklih letih niso bili najbolj zanesljivi: v preteklosti so imeli kar nekaj povratnih učinkov zaradi pretiranega zastoja in neodzivne podpore strankam.

Vendar je Joel Therien dobro znan po svojem mantra o “vedno izboljšanju” nedavna poročila kažejo na izboljšanje hitrosti njihove podpore strankam in reševanja težav. V resnici je bilo nekaj vprašanj, ki sem jih postavil s svojo pisarno za pomoč, rešeno v nekaj urah.

Koliko stane GoGvo? GoGvo ponuja načrte od 1 do 45 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt GoGvo naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. GoGvo vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz GoGvo tukaj.
Kako dobra je podpora strankam GoGvo? GoGvo ni uvrščen med naše najboljše gostitelje spleta. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je GoGvo majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se GoGvo ujema s konkurenco?

GoGvo se zdi podjetniškim posameznikom obetaven v upanju, da bodo s pomočjo spletne platforme pridobili dodaten dohodek. Imajo dobro zasnovano shemo napotitve in program gostovanja preprodajalcev. Vendar pa bodo stranke, ki iščejo izredno zanesljivega ponudnika spletnega gostovanja, glede na uspešnost in podporo strežnika dobro priporočene, da dobro premislijo, preden izberejo GoGvo.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

  • Delovanje in podpora strankam se nenehno izboljšujejo
  • Integriran sistem trženja e-pošte edinstvena funkcija
  • Pridružite se trženjskim možnostim s preprodajalcem
  • Funkcije e-pošte z dodano vrednostjo v paketih gostovanja

Slabosti

  • Nenehna nadgradnja lahko postane moteča
  • Delovanje strežnika in podpora strankam nista skladni
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me