Funio pregled 2020 – skriti dragulj

Če se vam mudi in želite samo spodnjo vrstico: za isto ceno kot Funio lahko dobite veliko boljše strežnike s podporo 24/7 z Gostovanje, torej zakaj sploh moti?!


Funio od leta 1999 ponuja zanesljive, začetnikom prijazne in hitre spletne rešitve za gostovanje po vsem svetu. Skozi leta si je prodajalec ustvaril sloves kakovostnega ponudnika gostovanja za skupno gostovanje in storitve VPS. Funio je z več kot 21.000 strankami iz več kot 141 držav po vsem svetu našel resnično pomemben igralec na tem prostoru. Spletno mesto Funio je na voljo v angleščini, španščini in francoščini.

Funio

Lastnosti in enostavnost uporabe

Funio sledi najnovejšim trendom, s katerimi zagotavlja, da so storitve, ki jih ponujajo, odraz smeri, ki jo vodi spletna industrija. Njihova zmogljiva, najsodobnejša podatkovna središča in infrastruktura omogočajo ponudbo odličnih storitev spletnega gostovanja skozi vse leto. Njihove rešitve za gostovanje vključujejo:

  • Spletno gostovanje – Funio poenostavlja spletno gostovanje in tako zagotavlja, da lahko začetniki in strokovnjaki kar najbolje izkoristijo svojo platformo. Stranke Funio imajo na voljo štiri pakete v skupni rabi: Ekonomsko, Neomejeno, Zagon in SMB. Ekonomski načrt je najosnovnejši in vključuje eno spletno mesto, deset baz podatkov, 20 GB pomnilnika, 100 e-poštnih sporočil in 250 GB pasovne širine. Načrt Neomejeno vključuje brezplačno registracijo domene za eno leto.
  • Gostovanje WordPress – Vsi načrti gostovanja v programu Funio WordPress vključujejo brezplačne varnostne kopije, WordPress, ki je vnaprej nameščen v trenutku, ko naložite račun, samodejne posodobitve jedra programa WordPress in podporo 24/7. Načrti se imenujejo Starter, Pro, Expert in VPS. Starterjev načrt je najosnovnejši. Vključuje eno spletno gostovano spletno mesto in 20 GB prostora za shranjevanje. Če želite brezplačno registracijo domen, namesto tega pojdite na njihov načrt Pro.
  • Gostovanje e-trgovine – Gostovanje e-trgovine Funio je zasnovano tako, da ponuja varne in hitre rešitve spletnih trgovin z uporabo Magento, OpenCart, Prestashop in osCommerce. Ponudnik gostovanja prilagodi konfiguracije strežnikov za svoje stranke, da nudijo brezplačne rešitve gostovanja.
  • Upravljavec VPS gostovanje – Funiovo upravljanje VPS gostovanja je kombinacija moči, zanesljivosti in prilagodljivosti. Ti načrti omogočajo enostavno skaliranje virov neposredno s skrbniške plošče uporabnika, popolnoma upravljano okolje pa vam omogoča, da se osredotočite na svoje spletno mesto, ne da bi skrbeli za zaledje.

Poleg zgornjih načrtov in funkcij, Funio’s nič arhitekture izpadov svojim strankam zagotavlja 100-odstotno porabo energije in čas delovanja omrežja. Ta visoka razpoložljivost je še posebej pomembna za spletna mesta za e-trgovino, katerih spodnja vrstica bi zaradi neprestanih izpadov resno vplivala..

Lahko nabavi brezplačne SSL certifikate z nakupom katerega koli načrta gostovanja od Funio. Vse njihove rešitve gostovanja so zasnovan z začetniki v mislih. Platforma je preprosta za uporabo, tudi za tiste, ki prvič ustvarjajo spletna mesta.

Cene in podpora

Funio se je lotil ustvarjanja cenovno dostopne in preproste rešitve za gostovanje tako za začetnike kot strokovnjake. Podjetje ponuja brezplačne samodejne posodobitve za vse njihove pakete gostovanja. Zagotavljajo tudi brezplačne varnostne kopije in polnjenje zelo nizke cene za prvi mesec gostovanja – nato se njihove cene zvišajo na tržno povprečje. Zdi se, da bi to bili ustrezni ukrepi za nadomeščanje pomanjkanja brezplačne različice njihovih načrtov gostovanja in poskusnega obdobja. Funio ponuja tudi 30-dnevno, brez kakršnih koli vprašanj, za katera vam jamči vračilo denarja. Ta garancija kupcu zagotavlja celotno povračilo, če iz kakršnega koli razloga ni zadovoljen s storitvami spletnega gostovanja, ki jih ponuja Funio.

Funjova tehnična podpora je zanimiva. Poleg tega, da je na voljo 24/7 vse leto, Funionova podpora je trojezičen: na voljo v angleščina, španski, in Francosko. Še več, lahko se obrnite na skupino za podporo prek več telefonskih številk, vključno s brezplačno telefonsko številko. Če se počutiš v stari šoli, lahko jih celo faksirate in jih hitro nagovorite. Poleg tega je Funio dal na voljo druge podporne platforme, vključno s E-naslov in a sistem vozovnic. Vendar po mojih izkušnjah, e-pošta je najhitrejši in najučinkovitejši način, da se obrnete na ekipo za podporo Funio.

Kako se Funio ujema s konkurenco?

Stalna rast, ki jo Funio še naprej uživa, je dokaz kakovosti storitev, ki jo ponuja ta ponudnik spletnega gostovanja. S kombinacijo cenovne dostopnosti, enostavne uporabe in omembe vredne podpore ne preseneča, da bi se mnogi po Kanadi, ZDA in preostalem svetu želeli vključiti v gostovanje Funiovih storitev gostovanja.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

  • Kot nalašč za začetnike in strokovnjake
  • 100% poraba energije in omrežje
  • 30-dnevno brez kakršnih koli vprašanj, garancije za vračilo denarja
  • Velja omeniti 24/7 tehnično podporo

Slabosti

  • Brez brezplačnega gostovanja ali poskusne različice
  • Brez klepeta v živo
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me