FreeHosting.host Review 2020 – Ali je vredno?

freehosting glavniFreeHosting je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


FreeHosting opisuje sebe kot “novo in inovativno brezplačno in profesionalno storitev gostovanja spletnih strani”, ki vam jo je prineslo brazilsko podjetje Simple Host Informática. Ne more biti tako novo, saj se lahko pohvali z ustvarjanjem 800.000 spletnih strani v 12 letih delovanja.

FreeHosting, kot je že ime, trdi, da ponuja brezplačne storitve gostovanja spletnih strani na ameriškem trgu in drugih trgih po vsem svetu. Vendar obstaja ulov, ker so načrti brezplačnega gostovanja v času pisanja “začasno zaustavljeni”, zato se morate namesto tega prijaviti za plačljivi načrt.

Lastnosti in enostavnost uporabe

FreeHosting.host

Ne tako brezplačne gostovalne načrte FreeHosting-a poganjata varen in stabilen Spletni strežnik LiteSpeed ki lahko služijo na tisoče statičnih spletnih strani z minimalno porabo pomnilnika. Podpora za PHP 7 zagotavlja tudi hitrejše delovanje kot prejšnji (počasnejši) PHP 5.

Za razliko od mnogih ponudnikov gostovanja, ki obljubljajo neomejene vire, vas ta gostitelj ne vara z lažnimi obljubami (razen obljub o brezplačnem gostovanju, seveda). Zagotavlja, da se vaša spletna mesta dobijo zagotovljena sredstva in so zaščiteni pred škodljivimi učinki drugih gostih strank zaradi uporabe CloudLinux.

Priljubljeno cPanel nadzorna plošča je na voljo z načrti gostovanja, da bi olajšali administracijo gostovanja. Nekatere druge funkcije, ki jih dobite pri načrtih gostovanja, so:

 • Domene in addon domene
 • Upravitelj računa FTP
 • Geslo in varnost
 • Brezplačni računi e-pošte
 • Brezplačni SSL certifikati
 • MySQL / PostgreSQL
 • PHP 5 do PHP 7
 • Popoln dostop do korenin
 • Sposobnost načrtovanja dnevnih / tedenskih opravil

The Instalatron namestite z enim klikom bo koristno pri izdelavi spletnega mesta, foruma ali e-trgovine, ki je podprta z bazo podatkov. Izberite eno od 100+ brezplačnih spletnih aplikacij. Razvijalci lahko namesto tega gradijo aplikacije po meri z uporabo programskih jezikov, kot so PHP 7.

Zaradi varnostnih kopij vam ni treba skrbeti za varnostne kopije JetBackup za dnevne varnostne kopije podatkovnih baz in datotek, ki so shranjene zunaj. Te varnostne kopije so shranjeno 30 dni in so lahko obnovljeno z nadzorne plošče.

Cene in podpora

FreeHosting.host

Na storitve na obračunskih ciklih se lahko prijavite od enega meseca do treh let in plačujete prek PayPala. Dobiš en mesec brezplačno ko se prijavite na letno gostovanje, ki je (v času pisanja) edino brezplačno gostovanje, ki ga dobite s FreeHosting-a, razen če računate velikodušna 45-dnevna politika vračila denarja to bi vam moralo povrniti denar, če želite odpovedati gostitelju v prvih šestih tednih.

Podporo lahko pokličete tako, da se prijavite v svoj račun in oddate podporna vozovnica, ali lahko izpolnite spletni kontaktni obrazec. Čeprav se Facebook račun FreeHosting že dve leti ne posodablja in je forum boljše, so viri samopodpora sicer presenetljivo obsežni. Obstaja a dostojen nabor vaj za samopomoč in an Stran s pogostimi vprašanji.

Koliko stane FreeHosting.host? FreeHosting.host ponuja načrte od 0 do 23 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt FreeHosting.host naj dobim? Moje priporočilo je, da začnete s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. FreeHosting.host vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz FreeHosting.host tukaj.
Kako dobra je podpora za stranke FreeHosting.host? FreeHosting.host ni razvrščen kot eden naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je FreeHosting.host majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se FreeHosting.host ujema s konkurenco?

S pozitivne strani ponuja FreeHosting dobro ponudbo zanesljivih programskih paketov gostovanja, podprtih s spodobnim naborom virov za samooskrbo. Na strani minus pa ne izpolnjuje svojega imena ali obljub o “brezplačnem gostovanju”, saj so računi za brezplačno gostovanje v času pisanja “začasno ukinjeni”.

FreeHosting lahko ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Uporabniku prijazna nadzorna plošča
 • Visoko zmogljivi spletni strežniki
 • 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Dobri viri za samopomoč

Slabosti

 • Omejeni kanali za stike
 • Brez brezplačnega gostovanja (kljub imenu)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map