FlokiNET Review 2020 – Ali je vredno poskusiti?

flokinet-mine


FlokiNET je bil ustanovljen leta 2012. Od takrat naprej zagotavljajo ponudbo storitve spletnega gostovanja in registracije domen strankam po vsej Evropi. S podatkovnimi centri, ki se nahajajo na Islandiji, Finskem in v Romuniji, so še posebej znani kot varno zatočišče svobode govora, novinarskega izražanja in prijaviteljev.

Lastnosti in enostavnost uporabe

FlokiNET svojim uporabnikom zagotavlja edinstven nabor funkcij in oblikovanih orodij da jim pomagam zgradijo varna spletna mesta in vzdržujejo anonimnost brez ogrožanja učinkovitosti. Ključne značilnosti vključujejo:

 • Operacijski sistem po vaši izbiri
 • SSH dostop
 • Samodejni certifikati SSL za vse gostovane domene
 • Dovoljena vsebina za odrasle na romunskih in finskih strežnikih
 • Shramba SSD
 • 99,9% garancija za čas
 • Osebni podatki niso potrebni (za ustvarjanje računa je potreben le veljaven e-poštni naslov)
 • Brezplačna pomoč pri migraciji znotraj istih nadzornih plošč
 • Na voljo DDoS / zaščita požarnega zidu (samo Romunija)
 • Zmogljiv namestitveni program

flokinet-značilnosti

Začenši z skupno gostovanje, strežnike lahko izberete na treh lokacijah; Islandija, Romunija in Finska. Vsi paketi so priloženi tedenske varnostne kopije, SSD shramba, neomejeno število domen, neomejeno e-poštno sporočilo in neomejeno poddomena. Vendar je pasovna širina neomejena le za pakete Romunije in Finske. Zaščita pred napadi DDoS je na voljo tudi samo za pakete Romunije.

Tako kot pri deljenem gostovanju, njihovega Paketi virtualnih strežnikov so prav tako razporejeni na različnih lokacijah. Njihov vstopni paket ima eno jedro CPU, 1 GB RAM-a in 20 GB SSD pomnilnika z 1Gbit / s vzporedne povezave. Če gostujete na Finskem ali v Romuniji, ste omejeni na 1 TB mesečne pasovne širine, vendar le 200 GB mesečne pasovne širine, če gostujete svoje spletno mesto na Islandiji. Vse to je značilnost popoln dostop do korenin in so lahko razširljiv v nekaj minutah.

Namenski strežniki so na voljo tudi strankam, ki potrebujejo več prostora ali možnosti konfiguracije. Vsak paket vsebuje oddaljene konzole iLO, ki vam pomagajo pri nastavitvi in ​​konfiguraciji strežnikov. Seveda je zagotovljena tudi zaščita DDoS.

Druge storitve, ki jih ponuja FlokiNET, vključujejo penetracijsko testiranje, spletni dizajn, varen VoIP, TeamSpeak in operativno varnostno svetovanje. Vse te dodatne storitve služijo zaščiti vaše informacijske infrastrukture in omogočajo učinkovitejše izvajanje digitalnih operacij.

Cene in podpora

Gostovalni paketi FlokiNET-a so cenovno zelo ugodni in so opremljeni s funkcijami, ki ustrezajo različnim uporabnikom. Če priznamo, so bolj primerni za tiste, ki potrebujejo večjo anonimnost in zasebnost, zato so njihove cene ustrezno prilagodili. Kljub temu je njihov status ponudnika gostovanja, ki je osredotočen na anonimnost, tudi njihov status zanesljivega cene so dobro znotraj tržnega obsega. Lahko celo plačevati mesečno, zato so popolni za kratkoročne projekte.

Podprtih je več možnosti plačila, zlasti DASH, Bitcoin, Litecoin, OK Pay, Perfect Money, Western Union, PaySafeCard, PayPal, MoneyGram, gotovina po pošti in bančno nakazilo. Oni ne zagotavljajte vračila ali garancije za vračilo denarja, vendar.

Podpora je na voljo 24/7. Poleg tega za razliko od mnogih drugih podjetij ponujajo kar nekaj podpornih poti. Skupino za tehnično podporo lahko pokličete po telefonu ali Skypeu, jim napišete e-pošto ali uporabite Signal ali Threema (obe sta šifrirani aplikaciji za takojšnje sporočanje sporočil). Glede na to, kar sem zbral, odgovarjajo na poizvedbe precej hitro in nudijo zadovoljivo podporo pri različnih vprašanjih gostovanja.

Koliko stane FlokiNET? FlokiNET ponuja načrte od 3 do 10 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt FlokiNET naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. FlokiNET vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz družbe FlokiNET tukaj.
Kako dobra je FlokiNETova podpora za stranke? FlokiNET ni uvrščen med naše najboljše spletne gostitelje. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je bil FlokiNET majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se FlokiNET ujema s konkurenco?

Z njihovimi postopki anonimne prijave in gostovanje, zaščiteno z DDoS, FlokiNET je dobra možnost za skupine in organizacije, ki menijo, da so lahke tarče kršitev svobode govora.

FlokiNET bi lahko ponudil dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Mesečna plačila
 • Popoln dostop do korenin
 • Anonimna prijava
 • Prožne možnosti plačila

Slabosti

 • Strežniki samo v Evropi
 • Brez vračil ali vračila denarja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map