Eleven2 Review 2020 – Ali mu res lahko zaupate?

Eleven2, ki temelji na Los Angelesu, ponuja rešitve za spletno gostovanje že od leta 2003, zato si prizadevajo, da bodo njihovi izdelki ustrezni in posodobljeni. Čeprav je njihov glavni trg Severna Amerika, imajo podatkovne centre v ZDA, Evropi in Aziji.


Lastnosti in enostavnost uporabe

Ne glede na načrt, ki ga izberete, Eleven2 ponuja najpomembnejše lastnosti:

 • 99,99-odstotna garancija za produkcijo (100% za gostovanje v oblaku)
 • Zmogljivosti za varnostno kopiranje in obnovitev
 • Neomejeno FTP, e-pošta, domene in baze podatkov

Odvisno od vašega načrta boste morda lahko izkoristili tudi nekaj naslednjih vrhunskih lastnosti:

 • Gostovanje SSD: Vsaka vrsta gostovanja prihaja z dodatnimi SSD načrti za večjo zmogljivost
 • cPanel & WHM: Uporabili boste lahko e2Panel (na osnovi izjemno priljubljenega cPanela) ali ploščo WHM za sistemske skrbnike
 • WHMCS ali ClientExec: Ti dve plačilni platformi sta brezplačno vključeni v preprodajalčeve načrte
 • V celoti upravljani VPS: Načrte VPS v celoti upravljajo usposobljeni tehniki

Enajst2

Če vidite ponudbo spletnega gostitelja cPanel ali WHM za upravljanje spletne rešitve,to je vedno dobra stvar. To so preprosto najboljše nadzorne plošče, ki so na voljo za ta namen in so enostavne za uporabo, vendar zmogljive. Brezplačna storitev prenosa domene Eleven2 pomeni tudi minimalno udeležbo pri prehodu z drugega gostitelja.

Cene in podpora

Eleven2 ponuja različne cenovne načrte, ločene glede na vrsto gostovanja in za koga so najbolj primerne. Obstaja le en glavni načrt oblikovanja cen za posamezno kategorijo, vendar s pod-načrti s svojimi različnimi specifikacijami in neobvezno plačanimi nadgradnjami stvari postanejo bolj prilagodljive.

To so načrti spletnega gostovanja:

 • V skupni rabi: Tipična rešitev za skupno gostovanje. Nato lahko izberete paket glede na količino pomnilnika in število domen ter SSD gostovanje.
 • Prodajalec: Za stranke, ki upravljajo spletna mesta za svoje stranke. Vsi načrti imajo neomejene podračune z različnimi nivoji skladiščenja in virov.
 • Virtual: V celoti upravljane rešitve VPS z dodano izbiro za nadgradnjo spomina.
 • Podjetje: Ti načrti so opremljeni z vrhunsko strojno opremo in uporabljajo tehnike odvečnosti Raid 1 za razpoložljivost in varnost vaših podatkov.

Brezplačno bodo prenesli do 20 vaših domen cPanel, pri čemer se zaračuna samo nominalna pristojbina za dodatno domeno. Načrte lahko kadar koli nadgradite tudi tako, da se obrnete na njihovo osebje za podporo. Ni brezplačnih načrtov ali poskusnih obdobij, vendar vsi načrti prihajajo s 60-dnevno garancijo vračila denarja. Ponujajo tudi številne načrte gostovanja v oblaku, ki so strukturirani podobno.

Zdi se, da Eleven2 njihovo podporo resno ne jemlje. Če ste stranka, boste imeli možnost 24/7 klepetanja v živo in obljubljajo 20-minutni odzivni čas. Obstaja tudi telefonska linija, ki je na voljo ob vseh urah, poleg polnoči do 3. ure po CST. Še posebej so dobri pri reševanju težav z računom (pri njihovi platformi boste naleteli na zelo malo tehničnih težav). Osebje vam lahko pomaga preusmeriti načrte v nekaj urah na dan.

Koliko stane Eleven2? Eleven2 ponuja načrte od 5 do 32 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Eleven2 naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Eleven2 vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Eleven2 tukaj.
Kako dobra je podpora strankam podjetja Eleven2? Eleven2 ni uvrščen med naše najboljše gostitelje spleta. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Eleven2 majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Eleven2 ujema s konkurenco?

Ne glede na to, ali ste preprodajalec, posamezni lastnik spletnega mesta ali večje podjetje s potrebami podjetja, lahko na Eleven2 najdete primerno rešitev. Pa ne samo to, ampak nudijo eno bolj poliranih in uporabnikom prijaznih izkušenj.

Eleven2 morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Rešitve za spletno gostovanje za skoraj vse potrebe
 • Brezplačni prenosi domene cPanel
 • Podatkovni centri v ZDA, Evropi in Aziji
 • 24/7 klepet v živo in mednarodna telefonska podpora

Slabosti

 • Ni orodij / funkcij za gostovanje spletnih strani
 • Rahlo drago
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me