EGIHosting Review 2020 – Zakaj ga morate poskusiti

EGI gostovanje (ali EGN, omrežja energetskih skupin) je bilo ustanovljeno leta 2003 in je bilo osredotočen na zagotavljanje visokokakovostnega, razpoložljivega in odvečnega strežniškega prostora od njegove ustanovitve. Nudijo ne le izjemno hitre računalniške vire in pasovno širino, temveč tudi izjemno zanesljive in robustne rešitve, ki uporabljajo BGP omrežja za svoje upravljane kolokacijske stranke.


Trenutno imajo zmogljivosti v ZDA (San Jose in Miami), pa tudi v Švici (Zurich). Pred kratkim so začeli vstopati na azijski trg in zdaj ponujajo storitve v kitajščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

EGI-jevi strežniki so narejeni na podlagi najvišjih in najmočnejših industrijskih standardov, kot so SSAE-16 TYPE II Certificiranje, N + 1, odveč BGP in še več. Uporabljajo napredno strojno opremo, usmerjeno za posebne vrste gostovanja. To zagotavlja:

 • Strežniki, ki delujejo na najzmogljivejših Intelovih procesorjih
 • Ogromne količine pomnilnika RAM na strežniku
 • Vrhunska 100-odstotna moč in 99,99-odstotna uptime omrežja zagotavljata večino rešitev
 • Močna odvečnost, kar pomeni, da so vaši podatki varni pred kakršnimi koli katastrofami
 • Izjemno velika pasovna širina (100 do 1000 Mbps)

EGIHosting

EGI gostovanje ponuja tudi številne druge storitve za stranke s specializiranimi potrebami:

 • Upravljano gostovanje: Naj vaš strežnik nastavi in ​​upravlja strežnik, ki skrbi za programsko in strojno opremo.
 • Pretočno gostovanje: Obstajajo specializirani načrti za tiste, ki potrebujejo namenske strežnike za video ali avdio pretakanje.

Ker gre za vrhunsko rešitev za strežnik / gostovanje, stranke vodijo skozi celoten postopek, še posebej pri nastavitvi vašega strežnika. V katerem koli načrtu (in kot podatek z upravljano rešitvijo) lahko zaprosite strokovnjaka, da vam kakorkoli pomaga. EGI gostovanje v resnici ne skrbi za naključne uporabnike; predvideva, da imate znanje in izkušnje za upravljanje lastnih strežnikov ali imate lastno osebje za podporo IT. V nasprotnem primeru je najboljša upravljana rešitev.

Cene in podpora

Kot storitev višjega cenovnega razreda ne bi smeli pričakovati, da boste našli cene, s katerimi bi konkurirali gostiteljskim storitvam nižjega do srednjega cenovnega razreda. Kljub temu pa ponujajo veliko veliko izbire za velika podjetja in podjetja, ki potrebujejo zelo močan strežniški prostor. Strežniki so razdeljeni na naslednji način:

 • Načrti strežnikov gole kovine: Ti večnamenski strežniki in odvečni strežniki BGP imajo štiri načrte, ki poskrbijo za podjetja nižjega do višjega cenovnega razreda. Načrtni načrti zagotavljajo hitrejšo strojno opremo z vsemi načrti, vključno z 1TB prostora za shranjevanje.
 • Upravljani načrti za kolokacijo: To je za najvišjo raven zaščite vaših podatkov. Vaš strežnik bo gostil strežnike SSAE-16 TYPE II, odvečni N + 1. S tem načrtom zagotavljajo 99,99% uptime.
 • Popolnoma upravljani strežniki: To je za tiste, ki želijo uporabiti prosto pristop in dovoliti usposobljenemu tehničnemu EGI-ju, da skrbi za nastavitev svojega strežnika in vsakodnevno vzdrževanje. Trije stopenjski načrti zagotavljajo hitrejšo strojno opremo.

Ni brezplačnih poskusov ali načrtov.

EGI gostovanje se prodaja kot premium ponudnik strežniškega prostora. Kot tak, imajo na svojem strežniku visoko usposobljeno tehnično osebje za hitro odpravljanje težav. Njihovo 99,99-odstotno podaljšanje je dokaz tega. Ponujajo tudi 24/7 tehnično podporo za klepet v živo in po mojih izkušnjah se hitro odzovejo na poizvedbe (manj kot minuto). Prav tako lahko pošljete e-pošto ali pokličete njihov center za podporo.

Koliko stane EGIHosting? EGIHosting ponuja več načrtov, katerih cena je najvišja do najnižja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt za EGIHosting naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. EGIHosting vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz EGIHostinga tukaj.
Kako dobra je podpora strankam EGIHosting? EGIHosting ni razvrščen kot eden naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je EGIHosting majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se EGIHosting ujema s konkurenco?

Če imate na svojem spletnem mestu potrebe podjetja ali potrebujete strežnik, ki presega tisto, kar je v glavni ponudbi, je EGI odlična možnost. Zagotavljajo spodoben spekter načrtov in rešitev za odjemalce višjega cenovnega razreda in nudijo izpopolnjeno izkušnjo, zaradi katere se boste počutili varne ob vedenju, da bodo vaši strežniki vedno na voljo in varnostno kopirane.

EGIHosting bi lahko ponudil dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Niz vrhunskih načrtov in rešitev cenovnih cen
 • Specializirane rešitve za pretakanje videa ali zvoka
 • Napredne zmogljivosti in podatkovni centri
 • Strokovno in visoko usposobljeno tehnično osebje

Slabosti

 • Ni baze znanja (še)
 • Brez cenovno ugodnih načrtov
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me