Doteasy Review 2020 – ali gre za modro naložbo?

Doteasy-mine


Doteasy deluje od leta 2000 in se od takrat nabira več kot pol milijona zadovoljnih strank prek svojih zanesljivih in cenovno dostopnih storitev gostovanja spletnih strani. Trdi, da od svojega nastanka ni bil nikoli ogrožen po zaslugi svojih predanih in usposobljenih tehnikov in sodobnih podatkovnih centrov.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Doteasy ima svoje gradnik spletnega mesta, ki je na voljo brezplačno z vsemi gostovalnimi paketi. To odpravlja potrebo po poznavanju kodiranja. Vse, kar morate storiti, je, da izberete predlogo, postavite elemente v želeno nastavitev z vmesnikom povleci in spusti in kliknite objavi, da zaženete spletno mesto.

Zguba

Imajo tudi cPanel nadzorna plošča kar je številne lastnosti. Tej vključujejo:

 • Enostavno spremljanje prostora na disku prek sistema za upravljanje datotek
 • Dostop do statistike o uspešnosti vašega spletnega mesta
 • Imeniki, zaščiteni z geslom, zavrnitev naslova IP, zaščita HotLink in ModSecurity
 • Enostavno upravljanje domene
 • Enostavno upravljanje podatkovnih baz

Med orodja, ki jih je razvil Doteasy, tukaj je nekaj koristnih:

 • Forum
 • Ustvarjalec spletnega mesta
 • Spletna anketa
 • Poštni seznam
 • Knjiga gostov
 • Faqs

Za vse funkcije, ki jih Doteasy ponuja, obstaja izčrpen vodnik o tem, kako najbolje izkoristiti te funkcije.

Cene in podpora

Izbirate lahko med dvema različnima načrtoma z imenom Starter in Business. Kot že ime pove, načrt Starter izpolnjuje le osnovne potrebe po enem samem spletnem mestu, 10 GB prostora na disku in 30.000 mesečnih obiskovalcev. Domeno lahko brezplačno registrirate in prejmete brezplačno SSL potrdilo.

Prav s poslovnim paketom gostovanja spoznate ves potencial njihove storitve gostovanja. Lahko gostite neomejeno spletno mesto z dovolj prostora in pasovne širine. Poleg brezplačne domene je tudi obnova brezplačna. Podobno poleg brezplačnega SSL prejmete tudi namenski IP naslov. Dnevne varnostne kopije so vključene v paket.

Doteasy-podpora

Doteasy ima eden najboljših podpornih sistemov. Vedno lahko uporabite klepet v živo, ki je na voljo, vendar obstaja veliko drugih načinov, s katerimi lahko rešite svoje težave. Imajo učinkovit sistem vstopnic, s katerim lahko pošljete svoje težave. Obljubijo, da se bodo odzvali v osemindvajsetih urah. Do njih lahko pridete tudi po telefonu, čeprav je ta na voljo le v delovnem času ob delavnikih. Obstaja tudi možnost naročila povratnega klica. Ampak to še ni vse. Obstaja vodnik za zagon Doteasy, ki je popolno izhodišče za vse, ki želite vedeti več o tem, kako deluje gostovanje spletnih strani. Potem so tu vadnice, kako lahko uporabite večino njihovih orodij. Poleg tega obstaja obsežen odsek o bazi znanja, ki vsebuje članke za reševanje večine težav, na katere lahko naletite.

Koliko stane Doteasy? Doteasy ponuja načrte od 2 do 17 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Doteasy naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Doteasy vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Doteasyja tukaj.
Kako dobra je Doteasyjeva podpora za stranke? Doteasy ni uvrščen med naše najboljše spletne gostitelje. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Doteasy majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Doteasy ujema s konkurenco?

Doteasy je odlično izhodišče za nove lastnike spletnih strani, ki želijo zanesljiv načrt gostovanja s popolno podporo. Izdelovalec spletnih mest odpravi kakršno koli potrebo po poznavanju programskih jezikov, cenovno ugodni paketi gostovanja pa so idealen gostitelj za vaša spletna mesta.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Brezplačni graditelj spletnih strani
 • Izčrpni članki o podpori in pomoči
 • Sodobna infrastruktura

Slabosti

 • Starter paket omogoča samo eno spletno mesto
 • Manj raznolikosti v ponujenih paketih
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me