DediServe Review 2020 – Ali lahko res zaupate?

dediserve glavni


Ustanovljen je bil leta 2009 s sedežem v Dublinu. Namen podjetja DediServe je samoiniciativno ponuditi virov v oblaku, ki so stroškovno učinkoviti, prilagodljivi in ​​razširljivi. To sorazmerno majhno podjetje v zasebni lasti ponuja velike rešitve, ki uporabnikom omogočajo gradnjo in upravljanje rešitev, specifičnih za misijo. Je največji svetovni ponudnik gostovanja OnApp na svetu, ki ima 21 globalno razporejenih podatkovnih centrov, več kot 8000 uporabnikov in več kot 5000 gosti virtualnih strojev.

Spletno mesto DediServe je v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

DediServe

DediServe ima dve glavni ponudbi Viri v oblaku in FastVPS izdelkov. Prejšnja ponudba goli računalniški viri da postavite toliko VPS ali druge infrastrukture, kot želite; slednji so bolj podobni običajni paketi VPS. Nekatere funkcije, ki jih lahko pričakujete z rešitvami programa DediServe, so:

 • 100-odstotno jamstvo za čas, podprto s SLA
 • Nabavni SSL certifikati ali upravljanje DNS
 • Nastavljive samodejne varnostne kopije
 • Do 1500 GB pomnilnika SSD
 • Neomejen dohodni promet in 1,5 TB odhodnega prometa na GB RAM-a

Viri v oblaku se lahko natančno prilagodijo glede na vaše potrebe. Poleg visoko skladiščenje in praktično neomejena pasovna širina, lahko dobite do 65.536 MB RAM-a, 40 jeder CPU-ja in terabajte dodatnega pomnilnika, ki temelji na NAS-u. Niso navdušujoče samo številke, saj DediServe uporablja nekatere najboljše tehnologije strežniške infrastrukture. S strojno opremo, ki temelji na omrežjih HPE / Dell Blade in Cisco, trdi, da lahko dosežete do 20 Gbps hitrosti prenosa.

Od strežnika vam ni treba v celoti nastaviti ničesar izberite med veliko izbiro programske opreme, ki jo želite prednamestiti.  To vključuje različne operacijske sisteme, gostovanje nadzornih plošč in aplikacij CMS.

DediServe ima tako zaupanje v kakovost svojih strežnikov, ki jih ponuja 100-odstotno jamstvo za produktivnost podprta s posojili za morebitne odmore, ki presegajo 0,1%. Prav tako trdi, da je najhitrejši oblak in platforma VPS na svetu, saj premaga druga velika imena, kot je Vultr.

The impresivni dodatki lahko kupite za izboljšanje svoje rešitve za strežnik CDN, izravnalniki obremenitve, SSL potrdila, in do 256 naslovov IP.

Cene in podpora

DediServe

Če niste stoodstotno prepričani v prijavo z DediServe, lahko izkoristite prednost brezplačen preizkus svoje platforme za gostovanje v oblaku, ki vam jo daje 72 ur neomejenih virov v oblaku (z omejitvijo pasovne širine 2 GB) za testiranje strežnikov. Pazite, da morate rezervirajte brezplačno preizkusno različico vnaprej, kar je lahko pomembno, ker garancije za vračilo denarja, ko se podpišete, ni.

Za te vrste gostovanja v oblaku je DediServe strežniki so cenovno srednji do visoki. In čeprav se cene začnejo na dovolj nizki ravni, lahko odpravite vse in konfigurirate strežnik, ki stane na tisoče dolarjev na mesec. Imate veliko prilagodljivosti za konfiguriranje virov točno glede na vaše potrebe. Vendar pa, za VPS strežnik morate izbirati med vnaprej konfiguriranimi paketi, vendar jih lahko kadar koli enostavno nadgradite ali znižate s preprosto plačanjem sorazmerne razlike.

Plačila se lahko izvedejo mesečno ali letno v različnih valutah.

DediServe zagotovo govori, ko gre za podporo, obljublja, da bo strokovnjaki bodo na vsa vprašanja odgovorili v 15 minutah. Lahko vam tudi ponudijo upravljani paketi strežnikov (ali celo neposredni čas inženirja) kot drugo možnost za privzete strežnike, ki jih upravljajo sami, da v celoti odstranite naloge upravljanja strežnika. Te storitve upravljanja strežnikov pravzaprav niso tako drage.

Obstaja a Baza znanja za samooskrbo in a live chat chatbot to vam bo pomagalo, preden vas napotijo ​​k pravemu podpornemu agentu.

Koliko stane DediServe? DediServe ponuja več načrtov, katerih cena je najvišja do najnižja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt DediServe naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. DediServe vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje podjetja DediServe tukaj.
Kako dobra je podpora strankam DediServe? DediServe ni uvrščen med naše najboljše spletne gostitelje. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je DediServe majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se DediServe ujema s konkurenco?

Ne glede na to, kako velike ali majhne so vaše zahteve, obstaja velika verjetnost, da vam bo DediServe omogočil, da sestavite primerno rešitev. Čeprav boste morda plačali premijo, boste nagrajeni s kakovostjo in čisto močjo.

DediServe morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Konfigurirajte lastne vire v oblaku
 • 100-odstotno jamstvo za nadomestne storitve SLA
 • 24/7 podpora za klepet v živo
 • 21 globalnih lokacij podatkovnih centrov

Slabosti

 • Draga
 • Brez telefonske podpore
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me