Dataflame Review 2020 – Ali je vredno?

Pregled podatkov1Dataflame je ameriška gostiteljska družba, ki je samostojno poslovala do leta 2015, ko jo je kupila Paragon Internet Group. Ta skupina ima veliko izbiro gostiteljskih podjetij, vključno s tsoHost, Vidahost, Evohosting, 5quidhost in Hostroute. Paragon Internet Group je last Host Europe Group.


Dataflame se je za dostop do svojih računov obstoječim strankam pridružil tsoHost, nove stranke pa so zdaj registrirane pod tsoHost. Ponuja namenske strežnike, VPS, WordPress gostovanje in skupno gostovanje. Služi več kot 250.000 strankam in upravlja svoj podatkovni center v Veliki Britaniji.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Če imate zagon, ustaljeno podjetje ali trgovino za e-trgovino, boste morda všeč trije načrti za gostovanje cPanel in oblak, ki jih je razvil tsoHost. Z njimi dobite brezplačno selitev svojega trenutnega spletnega mesta (če ga imate), kar pomeni, da bodo sami selitev obdelali. Nekatere druge funkcije vključujejo:

 • 99,9% podaljšanje SLA
 • Samodejno dnevno varnostno kopiranje
 • Šifriraj SSL
 • Brezplačna registracija domene
 • Neomejena pasovna širina
 • Tri, osem ali dvajset gostujočih domen

tsoHost uptime SLA obljublja, da ste za kakršen koli padec podaljška pod 99,9% upravičeni do dobroimetja za celoten teden gostovanja, če zahtevate dobroimetje. Če pa so vaše gostinske pristojbine zapadle ali pa ste plačali začasno plačilo, niste upravičeni do tega povračila.

Medtem ko vam načrti cPanel ponujajo cPanel, načrti za gostovanje v oblaku prihajajo z nadzorno ploščo po meri. Druga razlika, ki jo ima gostovanje v oblaku v primerjavi z načrti cPanel, je, da viri ne vsebujejo enega samega strežnika. Namesto tega črpa vire iz več strežnikov v njegovem središču. Posledično uživate v večji razpoložljivosti in neverjetni razširljivosti.

Prav tako lahko na načrtih v oblaku gostujete tako spletna mesta Windows kot Linux, v cPanelu pa samo Linux. Tudi drugi viri so podobni. Na primer, ponuja namestitvene programe z enim klikom na oba. S temi lahko enostavno nastavite WordPress in več kot 25 drugih aplikacij.

Cene in podpora

Kljub dodatnim funkcijam gostovanja v oblaku sta tako paket cPanel kot oblak na voljo po enakih cenah. So nizki in omogočajo nakup gostovanja en mesec naenkrat.

Ne ponuja brezplačne preizkušnje, vendar ima 30-dnevno garancijo vračila denarja za vse cPanel in oblake za gostovanje v oblaku. Če s storitvijo niste zadovoljni in želite vračilo, morate v razdelku računa preklicati svoj načrt in v 30 dneh po nakupu poslati e-poštno sporočilo za podporo.

Podpora za stranke je na voljo 24/7 prek vozovnice. Druga možnost je, da od 7. ure do polnoči GMT +1 obstajata klepet v živo in telefonska služba za stranke. S klepetom v živo sem klepetal s predstavnikom službe za stranke, ki se mi je odzval jasno.

Pregled podatkov2

Tsohost ima tudi nekaj spletnega gradiva za pomoč, zato nekatere tehnične težave rešite sami.

Koliko stane Dataflame? Dataflame ponuja načrte od 5,19 do 19,49 dolarja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Dataflame naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Dataflame vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje podjetja Dataflame tukaj.
Kako dobra je podpora strankam Dataflame? Podjetje Dataflame ni uvrščeno med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Dataflame majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Dataflame ujema s konkurenco?

Prej Dataflame in zdaj tsoHost, rast, pregledne nizkocenovne ponudbe in napredna orodja ponujajo možnost, ki jo je vredno razmisliti.

Prednosti

 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Priložljivi načrti gostovanja
 • Nadpovprečna garancija za izpad
 • Nizkocenske cene gostovanja

Slabosti

 • Nekatere možnosti podpore niso odprte 24/7
 • Če z njimi ne vzpostavite stika, izgubite garancijo za izpad

Pridobite razširljive gostovalne načrte z Dataflame, zdaj znanim kot tsoHost

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me