Cyberhost Review 2020 – Ali je vredno?

Cyberhost


Cyberhost je indijsko spletno gostovanje, ki je bilo ustanovljeno pred petimi leti. Danes je razširila svojo bazo strank, ki služi podjetjem v več državah, kot so ZDA, Avstralija, Združeno kraljestvo in Nemčija. Ponuja paleto izdelkov za gostovanje, vključno s spletnim gostovanjem, VPS strežniki, gostovanjem e-pošte, namenskimi strežniki in storitvami registracije domenskih imen.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Paketi spletnega gostovanja Cyberhost so opremljeni z vrsto gostovalnih funkcij, ki vključujejo naslednje:

 • IPv4 naslov je vključen
 • Windows ali Linux Server OS
 • cPanel ali Plesk plošča na voljo
 • phpMyAdmin dostop
 • Podpora za PHP 5.2.8
 • Brezplačno RV Site Builder
 • Zmogljiv namestitveni program z enim klikom z 200+ prednameščenimi aplikacijami
 • Takojšnje varnostno kopiranje
 • MySQL / MSSQL baze podatkov
 • Cron opravila za načrtovane naloge

Rešitve spletnega gostovanja Cyberhost poganjajo strežniška vozlišča, razporejena na več lokacijah: ZDA, Nemčija, Malezija in Indija.

Gostovalno podjetje uporablja Nehalem 8-jedrne Xeon-ove strežnike in vsak strežnik vključuje dva 8-jedrna procesorja (16 skupnih procesorjev), do 16 GB RAM-a in več pogonov HDD v konfiguraciji RAID-10. Tako lahko ponudi zanesljive in varne storitve gostovanja, čeprav še ni nadgradil na najnovejše pogone SSD.

Poleg tega so njegovi VPS strežniki opremljeni z naprednimi tehnologija virtualizacije kar ne samo da poveča izkoriščenost strežniških virov, ampak tudi močno izboljša delovanje virtualnih strojev.

Cyberhost se ponaša z oblikovanjem nekaterih najboljših namenskih strojnih naprav v industriji. To vključuje ponudbo obeh upravljanih in neupravljanih namenskih strežnikov pa tudi robustne rešitve, ki delujejo naprej obe platformi Linux in Windows OS.

Privzeto vsi Cyberhost storitve spletnega gostovanja vključujejo varnostno kopiranje in obnovitev pomaga zaščititi podatke in datoteke spletnih strani svojih strank v primeru nesreče.

Cene in podpora

Cyberhost ponuja razmeroma poceni pakete za spletno gostovanje, čeprav me je analiza pripeljala do prepričanja, da je to precej zavajajoče; večina njegovih načrtov zahteva, da stranke kupujejo dodatne funkcije (na primer SSL potrdila, imena domen, IP naslove), da prejmejo popolnoma zapakiran paket gostovanja.

Medtem ko nekateri načrti prihajajo mesečni obračunski cikli, drugi so na voljo z neprožnih ciklov obračunavanja, ki se začnejo od letne naročnine. Cene so navedene v obeh Indijske rupije in ameriški dolarji.

Cyberhost omogoča uporabniki lahko kadar koli prekličejo in ukinejo svoje račune. Vse enako gostiteljska družba ne zagotavlja politike vračila. Njihovi gostovalni sistemi pa podpirajo do 99,9% garancija za čas.

Cyberhost

Stranke se lahko obrnejo na podporo Cyberhost preko telefon, kontaktni obrazec in elektronska pošta. Najdete jih tudi na Skype, Messenger in G-Talk. Čeprav prodajalec ponuja podporo za klepet v živo, je povezava do klepeta v živo ni veljavna. Tudi ponudnik gostovanja nima sistema vozovnic.

Spletno mesto Cyberhost ima ni baze znanja, bodisi.

Koliko stane Cyberhost? Cyberhost ponuja načrte od 1 do 4 USD. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt za Cyberhost naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Cyberhost vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz podjetja Cyberhost tukaj.
Kako dobra je Cyberhostova podpora za stranke? Cyberhost ni uvrščen med naše najboljše gostitelje spleta. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Cyberhost majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Cyberhost ujema s konkurenco?

Ne glede na to, ali potrebujete preprost paket spletnega gostovanja, da gostite svoj blog ali imate podjetje, ki potrebuje rešitve gostovanja na ravni podjetja, ima Cyberhost tako vire kot tudi strokovno znanje, da lahko ponudi zadovoljive storitve. In ponujajo rešitve po zelo dostopnih cenah. Vendar pa lahko dejstvo, da morate kupiti osnovne dodatke, kot so SSL certifikati ali imena domen, cene gostovanja nekoliko dražje za mala podjetja z manjšimi proračuni.

Prednosti

 • Več trdih diskov v konfiguraciji RAID-10
 • VPS strežniki z napredno tehnologijo virtualizacije
 • Ponuja obe platformi Linux in Windows OS
 • 99,9-odstotno jamstvo za uptime omrežje

Slabosti

 • Ni vključenih brezplačnih domen ali SSL certifikatov
 • Brez sistema vozovnic in neveljavne povezave za klepet v živo

Izberite ponudnika gostovanja s konfiguracijo RAID-10 s Cyberhostom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me