CanSpace Solutions Review 2020 – skriti dragulj

CanSpace Solutions


CanSpace Solutions s sedežem v Torontu ni nov na trgu spletnega gostovanja; je eden izmed vodilnih ponudnikov v Kanadi od leta 1998. Ta ponudnik ponuja vrsto gostovanja, registracijo domen, oblikovanja spletnega / logotipa, spletnega razvoja in e-trgovine..

Elegantno spletno mesto CanSpace je v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

CanSpace Solutions

Vsi podatkovni centri in strežniki kanadskega ponudnika se nahajajo v Kanadi: v Torontu, Vancouvru in Montrealu. Vsa podatkovna središča poganja napajanje 100% zelena energija, podatkovni center v Beauharnoisu v Quebecu pa je posebej lociran, da izkoristi bližino hidroelektrarne.

Kot nagrajeni ponudnik spletnega gostovanja lahko CanSpace ponudi veliko ponudbo paketnih funkcij za spletno gostovanje za posameznike in podjetja vseh velikosti. Ti izdelki vključujejo skupno gostovanje, gostovanje preprodajalcev, VPS in popolnoma namenske namenske strežnike.

Poglejmo standardne funkcije skupnega gostovanja:

 • cPanel nadzorna plošča
 • Zmogljiv avtoinštalater
 • Izdelovalec strani
 • Cloudflare CDN
 • Brezplačni SSL certifikati
 • Takojšnja namestitev in brezplačna selitev
 • Dnevne varnostne kopije

Deljeno gostovanje upravljamo z industrijsko standardno nadzorno ploščo za namestitev Linuxa; cPanel. Dobite tudi Zmogljiv avtoinštalater, a gradnik spletnih strani, brezplačna zaščita DDoS, in Potrdiva šifriranje / Comodo SSL.

Dostop do SSH-jails je tudi dovoljeno, tako da lahko preprosto ustvarite delovna mesta Cron. Čeprav oddaljene povezave MySql niso na voljo, dobite phpMyAdmin za upravljanje podatkovnih baz.

The trije skupni paketi gostovanjaZaganjalnik, Srednja, in Poklicno – so idealni za zasebne uporabnike in mala podjetja. The Zaganjalnik načrt je razumljivo najbolj omejen in Srednja in Poklicno načrti zagotavljajo več spletnega prostora in več neomejenih funkcij, vključno s pasovno širino, bazami podatkov MySQL, domenami in e-poštnimi računi. Z obema načrtoma dobite tudi orodja Attracta SEO in požarni zid spletne aplikacije.

Cene in podpora

To kanadsko podjetje svoje gostovalne načrte ceni v kanadskih dolarjih. Načrti so po ugodnih cenah, vendar ne najcenejši, kar sem jih videl. Čeprav ni brezplačnega preskušanja, dobite 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja kar vam omogoča, da se “odločite”, če se za to odločite se prijavite za letni načrt, ki vključuje brezplačno domeno.

Ena izmed močnih točk CanSpace je “Brez prevelikih” zavez kar bi moralo zagotoviti, da boste dobili vsa sredstva, ki jih plačujete.

CanSpace ocenjuje visoko za podporo strankam, z več kanali podpore, ki vključujejo e-pošto, socialne medije, klepet v živo, telefon in sistem vozovnic. Poskusil sem oboje 24/7 sistem vozovnic in klepet v živo brez 24/7 kanalov. Profesionalno in prijazno so mi bili na voljo vsi potrebni podatki:

CanSpace Solutions

Koliko stane CanSpace Solutions? CanSpace Solutions ponuja načrte od 6 do 23 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt CanSpace Solutions naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. CanSpace Solutions vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz CanSpace Solutions tukaj.
Kako dobra je podpora strankam CanSpace Solutions? CanSpace Solutions ni uvrščena med naše najboljše gostitelje spletnih strani. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je CanSpace Solutions majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se CanSpace Solutions ujema s konkurenco?

CanSpace Solutions je verodostojen kanadski ponudnik gostovanja, ki ga vodi profesionalna, poslovno usmerjena ekipa. Njeni gostovalni načrti so cenovno ugodni in nudi več kot zadovoljivo podporo.

CanSpace Solutions lahko nudi dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • 24/7 podpora strankam
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Ugodni načrti gostovanja
 • Brezplačni SSL certifikati

Slabosti

 • Brez gostovanja na Windows
 • Brez SSD prostora za shranjevanje
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me