Cafe24 Review 2020 – Ali lahko res zaupate?

Od ustanovitve leta 1999 Cafe24 hitro raste in zdaj zaposluje skoraj tisoč zaposlenih. Platforma zdaj gosti več kot 1,5 milijona korejskih e-trgovin. Imajo osem mednarodno usmerjenih spletnih mest v lokalnem jeziku vsake države.


Cafe24

Lastnosti in enostavnost uporabe

Cafe24 je v bistvu a platforma za spletno gostovanje s polnimi storitvami: ne le, da vam pomagajo gostovati pri spletnem mestu za e-trgovino, ampak lahko tudi vam pomagajo pri gradnji, zagonu, trženju in celo upravljanju vaše spletne trgovine. Poleg tega vam daje del skupnosti Cafe24 dostop do njihovega poslovnega centra SOHO in izobraževalnega centra, kar pomeni, da se jih lahko udeležite vseh posebna predavanja o temah, kot so podjetništvo, SEO, fotografija in trženje. Te lastnosti so verjetno razlog za Cafe24 ponudnika za nekatere najbolj priljubljene korejske e-trgovine.

Njihovi načrti za gostovanje so dokaj enostavni, čeprav nikakor niso preprosti. Ti izberite načrt glede na trenutno velikost vaše spletne trgovine: če imate trenutno le majhno spletno mesto, se lahko odločite za njihovo vstopni nivo gospodarstva 10Gbps Optical Full SSD gostiteljski načrt. To je zelo lahek načrt, ki vas začne s 400 MB pomnilnika SSD, pasovno širino 1,4 GB, tremi e-poštnimi računi POP3 in eno samo gostovano domeno. Njihovi načrti segajo do 14 GB SSD prostora, pasovne širine 500 GB, e-poštnih računov POP3 in do 20 gostujočih domen.

Vključujejo tudi storitve storitve Cafe24 načrti gostovanja samo za slike, gostovanje JSP, paketi za izdelavo spletnih strani, gostovanje baz podatkov, gostovanje v Windows, in Gostovanje WordPressa. In tu se ne ustavi – lahko greš tudi za bolj značilne VPS gostovanje in namensko gostovanje strežnikov če vaše spletno mesto zahteva najvišjo raven učinkovitosti.

Gostiteljski velikan e-trgovine je vzpostavil partnerstva z več spletnimi tržnicami, vključno z Amazonko, Alibabo, Lazado, Rakuten in Mogujie. Tole svojim korejskim kupcem ponuja veliko večjo sposobnost prodaje njihovih izdelkov po vsem svetu.

Ni jasno, ali ima Cafe24 jamstvo za sproti ali kakršno koli obliko SLA, če sem iskren, to lahko pripišemo dejstvu, da je njihovo spletno mesto v celoti v korejščini. Če govorite jezik, ne bi smeli imeti težav z iskanjem ustreznih informacij – vendar nekorejci imajo lahko veliko več težav z uporabo njihovih storitev.

Cene in podpora

Cafe24 ponuja ogromno storitev, tako da lahko poskrbijo za najrazličnejše stranke. Ne glede na to, ali imate drobno spletno trgovino, ki prodaja le nekaj izdelkov, ali množično elektronsko poslovanje s tisoči izdelkov, zagotovo bodo imeli cenovni razpon, ki deluje za vas. To počnejo zaračunajte pristojbino za nastavitev za vse njihove gostovalne načrte pa se bo večina ponudnikov, ki sem jih videl, odpovedala tej pristojbini, zato je presenetljivo, da se je Cafe24 odločil, da ne.

Cafe24 nima nobenih brezplačnih poskusov ali brezplačnih različic svojih paketov gostovanja. Oni tudi zdi se, da nimate garancije za vračilo denarja, čeprav so v Koreji pridobili trden ugled, bi to moralo biti dokaz kakovosti njihove storitve. Premik med načrti je vsekakor mogoč, vendar boste morali poklicati njihovo podporo strankam.

Vse njihovo osebje za podporo strankam govori korejsko, zato boste morali imeti možnost komuniciranja v domačem jeziku, če želite kakršno koli obliko pomoči. Podobno, njihova podporna dokumentacija in seminarji za usposabljanje, čeprav so obsežni, so vsi v korejščini. Na njihovo podporo se lahko obrnete preko e-pošto, faks ali telefon (samo med rednimi urami).

Koliko stane Cafe24? Cafe24 ponuja načrte od 0 do 30 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Cafe24 naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Cafe24 vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Cafe24 tukaj.
Kako dobra je podpora strankam Cafe24? Cafe24 ni uvrščen med naše najboljše gostitelje spleta. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Cafe24 majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Cafe24 ujema s konkurenco?

Cafe24 bo s svojo nenehno razvijajočo se platformo za e-trgovino in uspešno podjetniško skupnostjo še nekaj let eden največjih ponudnikov gostovanja v Koreji. Vendar njihova platforma trenutno ni zelo dostopna nekorejskim strankam, ki gostijo spletno gostovanje.

Cafe24 morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

  • Obsežen portfelj storitev gostovanja
  • Načrt za vsako vrsto e-trgovine
  • Na voljo so brezplačni seminarji in dokumentacija
  • Storitve se nenehno izboljšujejo

Slabosti

  • Spletno mesto je samo v korejščini
  • Ni garancije za vračilo denarja; veljavne pristojbine za namestitev
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me