Bravenet Review 2020 – Se splača?

Bravenet-pregled1


Bravenet je bil ustanovljen leta 1997 in je vse na enem mestu za domene, spletno gostovanje in najlepše spletno orodje za gradnjo spletnih mest. Njegova gostovalna storitev v oblaku je hitra, zanesljiva in varna. Podjetje se ponaša s tem, da ima svetovno ekipo za podporo strankam.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Pod uporabniško prijazno nadzorno ploščo boste našli neverjeten izbor funkcij, ki vam omogoča enostavno gradnjo in upravljanje spletnega mesta ali blogov. Tu je nekaj takih:

 • Domene po meri
 • Do 25 GB pasovne širine
 • Spletna pošta z zaščito pred neželeno pošto
 • Računi FTP / SSH
 • Brezplačne fotografije
 • Php podpora
 • Instalacijski program z enim klikom
 • MySQL baze podatkov
 • Premium podpora za stranke

Vsak uporabnik ima dostop do programa Easy Hosting Manager, nabora funkcij in orodij, s katerimi lahko upravljajo svoje domene, e-poštna sporočila, spletna mesta in račune FTP. Naloge, kot so upravljanje datotek, ustvarjanje baz podatkov in celo uvajanje SSL, so avtomatizirane. Na nadzorni plošči boste lahko spremljali tudi statistiko prometa in uporabe. Enostavno upravljanje e-poštnih sporočil je del tega ekosistema in res bo priročno, ko začnete ustvarjati in prilagajati svoja e-poštna sporočila.

V nekaj minutah, ko se pridružite podjetju Bravenet, bi morali zgraditi moderno odzivno spletno mesto, blog ali celo funkcionalno estore z malo ali nič pomoči. Lahko uporabite preprost ustvarjalec spletnih strani z vmesnikom povleci in spusti ali namestitveni program za napajanje s 100+ skripti CMS. Izbirajte lahko med stotimi predlogami in jih prilagodite tako, kot želite. Številni dodatki so na voljo za brezplačne, namestitve spletnih aplikacij pa so avtomatizirane, zahvaljujoč preprostim čarovnikom in preprostim korakom.

Ne dvomim o hitrosti ali uspešnosti storitve gostovanja Braveneta, saj gre za 99,9-odstotno garancijo za čas delovanja. To pomeni, da se bodo vaše spletne strani hitro nalagale in dostopne neprekinjeno. Na voljo so celotne varnostne kopije spletnega mesta, nočne posnetke datotek in dnevne varnostne kopije baz podatkov, zato vam ne bi bilo treba skrbeti zaradi naključne izgube podatkov.

Cene in podpora

Začetni paket Bravenet gosti samo eno spletno mesto in je idealen za osebo, ki želi ustvariti preprosto spletno mesto HTML. Če želite sprostiti več prostora, prenesti pasovno širino in namestiti z enim klikom, svetujem, da nadgradite na osnovne, napredne ali korporativne načrte. Vsi paketi vključujejo 30-dnevno garancijo vračila denarja, tako da dobite celotno vračilo, če niste zadovoljni s trenutnim paketom.

Z več kot 20-letnimi izkušnjami z gostovanjem se Bravenet zdi kot podjetje, ki razume potrebe in bolečinske točke svojih strank. Zato je sestavil prijazno in koristno ekipo za podporo strankam, ki bo ponudila odgovore in reševala težave s gostovanjem. Sedež imajo v ZDA in so dostopni prek telefona, Facebookovega sporočila, e-pošte in spletne vozovnice. Moja edina skrb je, da se mora uporabnik prijaviti, da bo prek spleta predložil vozovnico, kar pa pri številnih gostovalnih storitvah ne drži.

Braventovi viki dokumenti in viri so zakladnica za začetek, ki se želijo s svojim tempom učiti vrvi e-poštnih sporočil, upravljanja podatkovnih baz, spletnih orodij, SSL-jev in spletnega gostovanja. Nekateri od njih bodo celo odgovorili na vaša vprašanja, zato vam morda ne bo treba v nekaterih primerih kontaktirati službe za pomoč.

Bravenet-pregled2

Koliko stane Bravenet? Bravenet ponuja več načrtov, katerih cena je najvišja do najnižja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Bravenet naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Bravenet vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz družbe Braranet tukaj.
Kako dobra je Bravenetova podpora za stranke? Bravenet ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Bravenet majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Bravenet ujema s konkurenco?

V nekaj minutah prijave na Bravenet lahko kupci naročijo domene in izdelajo funkcionalna spletna mesta s pomočjo brezplačnega graditelja spletnih mest ali katere koli od spletnih aplikacij v okviru programske opreme za namestitev z enim klikom.

Bravenet morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Gostovanje brez tveganj
 • E-trgovina prijazni paketi gostovanja
 • SSL potrdila z nizkimi stroški
 • Enostavna nadzorna plošča gostovanja

Slabosti

 • Nobena podpora za klepet v živo
 • Samo strežniki v ZDA
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map