BitHost.io Pregled 2020 – Ali ustreza našim standardom?

bithostio glavni


Relativni novinec Bithost je bil ustanovljen leta 2014. Zasedajo zelo specifično tržno nišo Digitalni ocean, Linode in Paket gostovanje v oblaku, ki je lahko kupljeno s kripto valutami. Spletno mesto in podpora tega podjetja sta na voljo v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

bithostio 1

Bithost preprodaja gostovanje samo iz Digital Ocean, Linode in Packet. Na priljubljenem gostovanju v digitalnem oceanu je nekaj glavnih značilnosti tega gostovanja:

 • 100% uptime omrežja SLA, 99,9% splošni čas uptime SLA
 • Varnostne kopije so lahko omogočene
 • Od 1GB do 192GB pomnilnika
 • Od 1 do 32 vCPU-jev
 • Od 1TB do 12TB prenosa podatkov

Glede infrastrukture je Bithost od tega nekoliko edinstven prodaja le storitve gostovanja v oblaku ki jih nudijo drugi. Lahko pa vam to povem strežniki so nameščeni v manj kot eni minuti in vsi njihovi strežniki uporabljajo 100% shramba SSD za hitrosti branja / zapisovanja diskov do desetkrat hitreje od običajnih pogonov trdega diska.

Bithost ponuja štirinajst ravni virov gostovanja digitalnega oceana, vsak z različnimi nivoji pomnilnika, vCPU, SSD in prenosa. Najmanjši načrti imajo 1GB pomnilnika, 1 vCPU, 25GB SSD in prenos 1TB. Največji načrt ima 192GB pomnilnika, 32 vCPU-jev, 3,75TB SSD in prenos 12TB. Ponujajo tudi deset stopenj gostovanja Linode, v razponu od 1 GB pomnilnika, 1 jedra, 25 GB SSD in 1 TB prenosa do 192 GB pomnilnika, 32 jeder, 3840 GB SSD in 20 TB prenosa. Končno ponudijo sedem stopenj gostovanja paketov.

Ker so prodajalci gostovanja, so kupci ob upoštevanju T-ov & C, SLA in posebne funkcije od Digitalni ocean, Linode, in Paket podjetja s poreklom. Dobra novica je, da gre za tri znane in ugledne storitve gostovanja v oblaku, tako da ste lahko prepričani, da kupujete vrhunska infrastruktura, podprta s spodobnimi pogoji.

Da vam predstavim:

 • Digitalni ocean zagotavlja a 100% uptime omrežja SLA in a 99,9% splošnih SLA v oblaku, s izgubljeni čas vrnjen na vaš račun po nastali urni postavki.
 • Linode ima 99,9% garancija za čas o njihovi strojni opremi in omrežni povezljivosti.
 • Paket se ponaša s stopnjo storitve 100% razpoložljivost za njihovo mrežo.

The edino plačilno sredstvo je kripto valuta, zato je to dobra možnost, če iščete določeno stopnjo anonimnosti in zaščito, ki ne vsebuje podrobnosti o vaši kreditni kartici. Čeprav gre za povsem novo podjetje, ki ponuja razmeroma novo možnost plačila, je splošno soglasje na neodvisnih spletnih mestih za pregledovanje: zaupanja vredno podjetje.

Cene in podpora

Cene so nekoliko višje od prvotnih cen za gostovanje Digital Ocean, Linode in Packet, ki – kot navajajo Bithostova pogosta vprašanja – pokriva menjalni tečaj in tekoče stroške Bithosta.

Bithost je dodana vrednost, saj vam omogoča, da z njimi kupujete gostiteljske izdelke podjetij s poreklom Bitcoin (BTC) in druge kripto valute, vključno Litecoin (LTC) in Ripple (XRP). Za plačilo preprosto napolnite svoj račun s sredstvi, in znesek na uro (izračunan kot vaš mesečni strošek, deljen s 672) se odšteje od stanja vašega računa. Vsa plačila so nepovratna, in vas napotijo ​​na določila in pogoje družb, ko gre za odpovedi.

Spletno mesto BitHosta je precej minimalno in s klikom na povezavo za podporo se preprosto odpre okno o sestavi e-pošte v vašem brskalniku. Obstajajo brez delovnega časa, brez telefonskih številk, in nobenih dokumentov pomoči na njihovi spletni strani, čeprav obstaja majhna stran s pogostimi vprašanji. To je reklo, se zelo hitro in strokovno odzovejo po e-pošti, in ocene tretjih oseb navajajo odlično, zanesljivo in zanesljivo storitev za stranke.

Koliko stane BitHost.io? BitHost.io ponuja načrte od 8 do 1790 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt BitHost.io naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. BitHost.io vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz BitHost.io tukaj.
Kako dobra je podpora za uporabnike BitHost.io? BitHost.io ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je BitHost.io majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se BitHost.io ujema s konkurenco?

Bithost je novo podjetje za gostovanje, ki zaseda edinstveno nišo. Vsekakor ne za začetnike, Bithost bi lahko bil dobra ugotovitev za stranke, ki potrebujejo zasebnost in vrhunsko bitko, preizkušeno z bojem.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • Plačilo s kripto valutami
 • Uporaba treh zanesljivih ponudnikov gostovanja v oblaku
 • Plačajte po uri
 • Dobri dogovori o nivoju nadgradnje storitev

Slabosti

 • Novo podjetje z omejeno zgodovino
 • Samo e-poštna podpora
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me