Bargain pregled gostiteljev 2020 – Ali to ustreza do hype?

pregled pogajanjBargain Host je majhen ponudnik spletnega gostovanja v Veliki Britaniji, ki deluje od leta 2001. Uporabljajo najsodobnejšo strojno opremo, ki jo poganjajo bliskoviti SSD diski in tako zagotavljajo, da vsa spletna mesta, ki jih gostijo, ohranijo optimalno delovanje, vključno s hitrejšim nalaganjem strani krat. Imajo tudi večjezično nadzorno ploščo, ki podpira angleščino, portugalščino, francoščino, nizozemščino, norveščino, ukrajino, nemščino, španščino, ruščino in bolgarščino.


Lastnosti in enostavnost uporabe

Bargain Host je osredotočen na zagotavljanje izjemnih rešitev spletnega gostovanja za mala in velika podjetja. Čeprav je majhno podjetje za gostovanje, je Bargain Host ustvaril sloves ponudnika visokokakovostnih rešitev za spletno gostovanje, opremljen z dolgim ​​seznamom funkcij, ki poenostavlja delovanje tudi najbolj zapletenih spletnih mest. Nekatere standardne funkcije, ki so vključene v večino načrtov ponudnika ponudb, vključujejo:

 • 100% čist SSD, kar zagotavlja do 12x hitrejše nalaganje
 • Neomejena pasovna širina
 • Brezplačna 256-bitna SSL potrdila za čim več domen
 • Brezplačno namestite aplikacijo z enim klikom
 • Dnevne varnostne kopije
 • 99,9% garancija za čas

Poleg tega so nekatere funkcije, ki so takoj pritegnile mojo pozornost pri tem prodajalcu:

 • Brezplačni graditelj spletnih strani – Bargain Host vsem svojim uporabnikom ponuja dostop do začetnikom prijaznega RvSiteBuilder, ki ima več kot 500 popolnoma odzivnih poslovnih predlog.
 • 24/7 spremljanje – Bargain Host ima zaposlene tehnike in strokovnjake, ki neprekinjeno spremljajo svoje objekte, da bi zagotovili, da ves čas poteka nemoteno. Še več, podjetje ima trojna električna oskrba ki vzdržuje sistem tudi v tistih redkih primerih izpada električne energije.
 • Uporabnikom prijazna večjezična nadzorna plošča – Bargain Host uporablja standardno cPanel, tako da uporabniki ne bi smeli imeti težav z navigacijo po vmesniku. Ta nadzorna plošča podpira več jezikov, vključno z angleščino, francoščino, nizozemščino, portugalščino, nemščino, norveščino, španščino, bolgarščino, ukrajino in ruščino.

Pomembno je tudi opozoriti, da politike Bargain Host opisujejo nekatere vrste vsebine in prakse, ki so prepovedane – na primer izmenjavo datotek in piratske medije – in bi privedle do odpovedi pogodbe o gostovanju ali ukinitve vašega računa. Razlog za te omejitve se vrti okoli neupravičene porabe virov, ki lahko negativno vpliva na druga spletna mesta, ki jih gosti ta ameriški prodajalec.

Cene in podpora

Domači gostitelj je zagotovo izpolnil svoje obljube, da bodo ponudili neverjetno poceni gostovanje s sedežem v ZDA. Njihovi Zlasti načrti za gostovanje v oblaku so izjemno cenovno ugodni. Vendar pa njihovo Upravljani načrti gostovanja WordPress in PCI-DSS so dragi. Glede na to, da se lastnosti in viri v teh načrtih ne razlikujejo v primerjavi z načrti skupnega gostovanja, se zdi čudno, da bi bile cene bistveno zaznamovane.

Povedano, ponudnik ponudb ponuja ponudbo 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja to presega večino njihovih konkurentov – povprečje v panogi je 15 ali 30 dni. To priča o zaupanju, ki ga ima podjetje v svojih ponudbah storitev. Plus s brez skritih stroškov skrbi, veliko podjetij in posameznikov v Veliki Britaniji raje tega ponudnika gostovanja zaradi svoje preglednosti cen.

Družba Bargain je na voljo več možnosti, s katerimi lahko njihove stranke komunicirajo s svojo podporo ekipi. Sem spadajo telefon, e-poštni naslov in sistem za podporne vozovnice. Imajo tudi dostojno bazo znanja. Njihovi podporno osebje je na voljo 24/7 in so znani po hitrem in koristnem odgovoru na vsako poizvedbo svojih strank. Vendar nimajo klepeta v živo. Moje izkušnje s podporo strankam tega prodajalca so bile pozitivne. Poiskal sem pomoč za nekaj napak v WordPressu, ki so se pojavile med namestitvijo, in vse težave sem razvrstil v enem dnevu.

Kako se Bargain Host ujema s konkurenco?

Za podjetja v Združenem kraljestvu, ki cenijo pregleden, pošten ponudnik spletnega gostovanja ki je veliko vložil v hitre SSD-je in najsodobnejše strežnike, je Bargain Host prodajalec za vas.

Prednosti

 • Zmogljivi podatkovni centri, ki jih poganjajo 100% SSD diski
 • 60-dnevna garancija za vračilo denarja v industriji
 • Hitri in koristni odgovori njihovih podpornih skupin
 • Uporabniku prijazen cPanel, ki podpira niz jezikov

Slabosti

 • Dragi upravljani načrti WordPress in PCI-DSS
 • Prepoveduje nekatere vrste vsebine
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me