AwardSpace Review 2020 – ali je vredno poskusiti?

AwardSpace-mine


Medtem ko AwardSpace ni slab za brezplačno gostovanje, vam priporočamo, da ne zapravljate časa z brezplačnim gostovanjem, čeprav šele začenjate. Morali se boste spoprijeti s počasnimi hitrostmi nalaganja, veliko izpadov in brez podpore strankam, pozneje pa selitev spletnega mesta na drugega gostitelja lahko predstavlja resnično bolečino. S kakovostnim gostovanjem lahko dobite neverjetno ceno InterServer, na primer.

AwardSpace v panogi spletnega gostovanja deluje že od leta 2003. Od takrat so razvili veliko strokovnega znanja na tem področju in zdaj zagotavljajo spletno gostovanje več kot 2.500.000 strankam v ZDA, Združenih državah Amerike in delih Evrope. Posebej so znani po svoji brezplačni storitvi spletnega gostovanja, ki svojim uporabnikom omogoča dostop do brezplačnega graditelja spletnih mest in 100-odstotno spletno mesto brez oglasov brez časovne omejitve.

Lastnosti in enostavnost uporabe

AwardSpace svojim uporabnikom ponuja številna orodja za izdelavo svojega spletnega mesta. Brezplačni uporabniki imajo dostop do spletnega mesta Zacky Builder, ki prihaja s številnimi premium temami kot nalašč za začetnike da se hitro začnejo izvajati njihova spletna mesta. A program za namestitev aplikacije z enim klikom omogoča enostavno namestitev WordPress-a in Joomle!, danes najbolj priljubljenih sistemov za upravljanje vsebin v industriji. Poleg tega brezplačni uporabniki dobijo 1 GB shrambe SSD, 5 GB mesečne pasovne širine, 1 bazo podatkov MySQL in 99,9% povprečnega časa delovanja omrežja. The Posebej je veljalo shranjevanje SSD-jev, saj bi mnogi ponudniki brezplačnih gostovanj namesto SSD-ja ponujali le navaden trdi disk.

Vendar pa tako kot pri vsakem brezplačnem programu gostovanja obstajajo določene omejitve. Ko uporabniki na svoje spletno mesto začnejo dobiti spodobno količino prometa ali se odločijo, da želijo naložiti več multimedije, se lahko shramba z zmogljivostjo 1 GB in mesečna pasovna širina 5 GB izkažeta za nezadostna. Na srečo, AwardSpace ima na voljo tudi vrsto premijskih gostovalnih načrtov.

Začnimo s skupnimi načrti gostovanja. Priloženi so:

 • Neomejeno shranjevanje in pasovna širina
 • E-poštni naslovi
 • Dodatne baze podatkov
 • Boljši časi nalaganja spletnih strani
 • Izboljšana zmogljivost strežnika

Njihov osnovni načrt gostovanja v skupni rabi je idealen za manjša spletna mesta, bloge in portfeljska spletna mesta: to visoko cenovno ugoden načrt ima zgornjo mejo dveh domen na računu, podporo 24/7 in do 15.000 obiskov mesečno. Kljub temu ne gre za brezplačno registracijo domen – za to se boste morali odločiti vsaj za svoj program Pro Pro Plus.

Na najvišjem koncu spektra imate načrt Max Pack Plus, ki vsebuje neomejeno število domen na računu, dve brezplačni registraciji domen za vse življenje, zagotovljen 1-urni največji odzivni čas, in do 150.000 obiskov mesečno.

AwardSpace

Podjetja, ki potrebujejo še večje zmogljivosti svojih strežnikov, se lahko odločijo tudi za svoje poceni načrte gostovanja v oblaku VPS. Starter VPS načrt ima 25 GB pomnilnika, velik 2TB mesečni promet, hitrost vrat 50Mbit / s in 1 IP naslov. Upoštevajte, da ti načrti VPS niso urejeni, zato boste za njihovo uporabo potrebovali kar nekaj tehničnega znanja..

Cene in podpora

Pri ceni je najbolj izpostavljen AwardSpace. Njihovi brezplačni načrt je odličen za novince, ki se lotijo ​​ustvarjanja spletnih strani, ampak njihove premium plačani načrti so tudi zelo dostopni in uporabniku prijazni. Oni pogosto ponujajo popuste na svoje plačane programe gostovanja, kar drastično zniža njihove cene, da premagajo kateri koli drug načrt na trgu – kar je verjetno razlog, da so si pridobili toliko priljubljenosti v industriji.

Upoštevajte, da njihove promocijske cene veljajo le eno leto. Po tem se lahko cene povišajo z smešno stopnjo, s čimer se njihovi načrti izenačijo s konkurenco (in nekoliko višjo, celo). Kljub temu so njihove redne cene še vedno sprejemljive glede na to, kaj je vključeno v pakete.

AwardSpace nudi tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja za svoje skupne gostovalne načrte, tako lahko brez tveganja preizkusite njihove storitve in preverite, ali je podjetje resnično za vas.

Podpora za SpaceSpace

AwardSpace ponuja zelo temeljito podporo strankam. Na brezplačnem načrtu imajo uporabniki dostop do podpore 24/7, čeprav so odzivni časi na splošno počasnejši od plačilnih načrtov, kar je razumljivo. Kupcem na plačljivem načrtu pa je zagotovljeno, da bodo na svoja vprašanja odgovorili v eni uri – in večinoma njihove podporna skupina povprečno odzivni čas znaša 15 minut. AwardSpace ponuja tudi pogosta vprašanja in brezplačne video vadnice. Njihov glavni sedež je v Nemčiji, vendar bodite prepričani, da vse osebje za podporo strankam govori angleško.

Koliko stane AwardSpace? Program ponuja načrte od 0 do 10,04 dolarja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt AwardSpace naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. AwardSpace vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz AwardSpace tukaj.
Kako dobra je podpora za stranke AwardSpace? AwardSpace ni razvrščen kot eden naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je AwardSpace majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se AwardSpace ujema s konkurenco?

AwardSpace je odlična izbira za posameznike in podjetja, ki iščejo poceni, a kakovostno storitev spletnega gostovanja z odlično podporo strankam, za svoja zagonska podjetja, hobi bloge ali spletna mesta.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • 24/7 služba za stranke
 • Povprečni odzivni čas 15 minut za plačilo strank
 • Brezplačen ustvarjalec spletnega mesta in namestitev aplikacije z enim klikom
 • Priložljivi načrti gostovanja

Slabosti

 • Promocijske cene veljajo le eno leto
 • V osnovnem načrtu gostovanja v skupni rabi ni nobene brezplačne domene
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me