Aplus Review 2020 – Ali je premalo?

aplusnet glavniAplus.net pri poslovanju od leta 1992 pomaga malim podjetjem graditi in razvijati svojo digitalno blagovno znamko. V preteklih letih je registriral več kot 800.000 domen, zasnoval več kot 200.000 spletnih strani in gostil več kot milijon e-poštnih računov.
To je Microsoft Gold certificirani partner s priznanji nekaterih podjetij. Podatkovni centri so v Združenih državah Amerike, Kanadi in na Irskem. Spletno mesto je samo v angleščini.


Lastnosti in enostavnost uporabe

aplusnet 1

Aplus.net ponuja gostovanje v oblaku in VPS. Gostovanje v oblaku ima tri načrte – osnovni, poslovni in profesionalni. Če vzamete katero od njih, boste uživali v naslednjem:

 • 99,9% Počasi
 • Samodejno varnostno kopiranje
 • Dva do neomejena spletna mesta, odvisno od vašega načrta
 • 100 GB do neomejenega prostora za shranjevanje

Aplus.net podpira PHP, Perl, CGI in SSI, Python in ASP / ASP.net. Vendar pa ne ponuja cPanel kot orodja za upravljanje strank v gostovanju v oblaku. Imajo nadzorno ploščo po meri – Portal. Ni tako celovit kot cPanel, vendar je preprost in ima osnove nadzorne plošče. Moja glavna skrb pri tem je namestitev WordPress-a.

Aplus.net ponuja namestitveni program, vendar preden ga uporabite za namestitev CMS, boste najprej morali ustvariti bazo podatkov. Za to so potrebna tehnična znanja. Na srečo obstaja nekaj vadnic in videoposnetkov YouTube, ki vam lahko pomagajo.

Na srečo načrti VP-jev prihajajo s cPanelom, za tiste, ki so to orodje za upravljanje bolj seznanjeni. Vendar s tem ni nobenega namestitelja.

Če želite voditi podjetje za e-trgovino, boste morali opraviti ročno namestitev ali plačati za njegov StoreCreator. StoreCreator vam omogoča prodajo neomejenih izdelkov, integracijo s QuickBooks in sinhronizacijo s svojo Facebook trgovino.

Izdelovalec spletnega mesta je brezplačen, zato če izdelkov ne prodajate prek spleta, ga lahko uporabite za nastavitev vašega poslovnega / osebnega spletnega mesta. Ima orodja za oblikovanje povleci in spusti, vizualni urejevalnik, razdelek z metapodatki in na stotine predlog. Uporabite ga lahko za ustvarjanje darilnih potrdil, urnika sestankov in dnevnih ponudb.

Zaradi varnosti Aplus.net ponuja požarne zidove na strežniku, požarne zidove za uravnoteženje obremenitve in usmerjevalnik.

Cene in podpora

aplusnet 2

Aplus.net ponuja gostovanje v oblaku po razumni ceni. Ima mesečne plačilne načrte, če pa želite gostovanje kupiti za eno leto, prejmete 20% popust in brezplačno registracijo domene. Na žalost ne ponuja brezplačnega SSL certifikata. To lahko dodate v košarico pred nakupom.

Ena stvar, ki mi pri tem podjetju ni všeč, je pomanjkanje garancije za vračilo denarja in vračila. Ko plačate, je njihov denar, tudi če storitev ne ustreza vašim pričakovanjem. Če želite res preizkusiti storitev, predlagam, da se lotite mesečnega načrta, da zmanjšate tveganje.

Prav tako ni baze znanja. Zataknili ste se za iskanje Google ali podporo strankam. Tehnična podpora strankam je 24/7, pomoč pa lahko dobite tako, da pokličete ameriško brezplačno telefonsko številko, predložite vozovnico ali poklepetate prek klepetanja v živo. Uporabil sem klepet v živo in se povezal z dvema agentoma in ugotovil, da je podpora zadovoljiva.

Koliko stane Aplus? Aplus ponuja več načrtov, katerih cena je najvišja do najnižja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Aplus naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Aplus vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Aplusa tukaj.
Kako dobra je Aplusova podpora za stranke? Aplus ni razvrščen kot eden naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Aplus majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Aplus ujema s konkurenco?

Če želite ameriško spletno gostiteljico z razumnimi cenami in veliko prostora za shranjevanje, morda razmislite o Aplus.net. Vendar bi lahko zaskrbljenost povzročila pomanjkanje garancije za vračilo denarja in ne preveč prijazna nadzorna plošča.

Prednosti

 • Gostovalne načrte po zelo ugodnih cenah
 • Brezplačen graditelj spletnih strani z orodji z dodano vrednostjo
 • 24/7 odzivna podpora strankam
 • Podpira obilico programskih jezikov

Slabosti

 • Ni tako prijazno začetnikom
 • Brez garancije za vračilo denarja

Uživajte v varnem gostovanju na Aplus.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map