Alfahosting Review 2020 – Ali mu res lahko zaupate?

alfahosting glavniAlfahosting je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


Alfahosting ima sedež v Ankerstraße v Nemčiji in deluje že od leta 1999. Kot eden vodilnih nemških ponudnikov gostovanja je razširil svoj katalog, tako da ponuja ogromno ponudbo gostovanja, vključno z osnovnim deljenim gostovanjem, namenskimi strežniki in rešitvami poslovne platforme. Alfahosting ima več kot 200.000 kupcev, kar ne preseneča, saj ta prodajalec svoje storitve podkrepi z dobrimi garancijami in pogodbami o licenci.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Posnetek zaslona 2019-04-28 ob 09.11.47

V Alfahostingu boste našli večino funkcij gostovanja v takšni ali drugačni obliki, vključno z:

 • 99,9% garancija za nadomestitev SLA
 • Registracija domen z do štirimi brezplačnimi domenami
 • Neomejeno število dodatkov ali parkiranih domen
 • Brezplačno Šifriraj SSL certifikate in premium SSL potrdila
 • Tedenske avtomatske varnostne kopije
 • Do 600 GB SSD prostora za skupno gostovanje
 • Neomejena pasovna širina

Izdelki za strežnike omogočajo izbiro Linux ali Windows kot operacijski sistem. Vsi strežniki prihajajo z Plesk nadzorna plošča, vendar Linux deljeno gostovanje prihaja tudi z manj znanimi (in zdaj prekinjenimi) Nadzorna plošča Confixx.

Vsi gostiteljski izdelki ponujajo velika količina SSD-jev in RAM-a ter veliko število baz podatkov, e-poštnih računov in FTP računov. To pomeni, da lahko zgradite večje spletno mesto za isto ceno v primerjavi z drugim gostiteljem.

Z SSL potrdila, podpora vsem bistvenim programski jeziki, samodejno varnostno kopiranje, gostovanje po e-pošti, in neomejena pasovna širina, težko boste našli funkcijo, ki jo Alfahosting ne ponuja. Edina izjema je, da obstaja brez CDN kolikor vidim.

Cene in podpora

Alfahosting

Čeprav so gostiteljski načrti Alfahostinga ni najcenejši, ki ga boste našli, so nekateri najbolj vredni paketi med evropskimi ponudniki.

To podjetje kmalu želi poskusiti, preden kupite, da ponuja velikodušno 45-dnevno brezplačno preskušanje večine izdelkov za spletno gostovanje Vendar pa morate plačati že od prvega dne, če želite najcenejši načrt gostovanja v skupni rabi, načrt gostovanja e-trgovine ali namenski strežnik. Še vedno dobite 14-dnevni garancija za vračilo denarja, čeprav.

Alfahosting je zelo velikodušen, ko gre za vaše dajanje do štiri imena domen brezplačno, odvisno od vašega načrta gostovanja. In cene gostovanja so veliko vrednost za denar ko upoštevate vse druge funkcije in vire, ki jih dobite.

Ker je tako veliko na voljo v trgovini, poleg blagajne ne boste našli veliko prodajnih mest Nadgradnja SLA. Izbirate lahko med mesečno zaračunavanje (s stroški nastavitve) in rahlo diskontirani letni obračuni.

Ne glede na paket, ki ga izberete, boste imeli dostop 24/7 podpora (prek e-pošte / vstopnice) in a brezplačna telefonska linija za podporo (ne 24/7). Podpora za vozovnice se mi je zdela izjemno odzivna, tudi ko sem odgovarjala na več vprašanj.

Alfahosting sicer ni celovit, kot bi želel precej spodobna baza znanja in nabor vaje po korakih.

Koliko stane Alfahosting? Alfahosting ponuja načrte od 4 do 135 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Alfahosting naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Alfahosting vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz podjetja Alfahosting tukaj.
Kako dobra je podpora strankam Alfahosting? Alfahosting ni uvrščen med naše najboljše gostitelje spletnih strani. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Alfahosting majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Alfahosting ujema s konkurenco?

Ob ugodnih cenah, trdni podpori, velikem brezplačnem preizkusnem obdobju in številnih funkcijah in virih je težko najti vrzeli v storitvah gostovanja podjetja Alfahosting. Zato predlagam, da se obrnete na spletno mesto tega ponudnika in si ogledate, kaj vam lahko ponudi.

Alfahosting bi lahko ponudil dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • 45-dnevna brezplačna preskušanja
 • 99,9% garancija za nadomestitev SLA
 • Do štiri brezplačne domene
 • Različni gostiteljski paketi in cenovni načrti

Slabosti

 • Brez klepeta v živo
 • Brez CDN
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me