AdPlus Pregled 2020 – Kaj morate vedeti

adplus glavniAdPlus je bil ustanovljen leta 2000 kot podjetje za razvoj spletnih strani, ki je hitro postalo ponudnik gostovanja. Služijo na tisoče spletnih strani z Grški podatkovni centri, vendar je njihovo spletno mesto v angleščini in tudi grščini.


Lastnosti in enostavnost uporabe

adplus 1

AdPlus prodaja obsežen izbor storitev, vključno s skupnim gostovanjem spletnih strani, WordPress gostovanjem, namenskimi strežniki, virtualnimi zasebnimi strežniki in upravljanjem z oblakom. Ponujajo tudi druge spletne rešitve, kot so gostovanje e-trgovine, CRM gostovanje in gostovanje z visokim prometom.

Da bi vam predstavili svoje storitve, imajo njihovi načrti za skupno gostovanje standardno naslednje funkcije:

 • 99,9-odstotno jamstvo za produktivnost pri SLA
 • Samodejno varnostno kopiranje, ki se izvaja ponoči, vsak večer
 • Strežniki so kolocirani v grških podatkovnih centrih
 • Aktivacija z enim klikom za takojšnjo namestitev
 • Od ene do deset domen na načrt
 • Med 10 GB in 20 GB prostora na disku
 • 1 TB prometa na mesec na vseh načrtih

Glede na to, da so tako dobro uveljavljeno podjetje, je spletna stran AdPlus pravzaprav precej prazna, zato je težko izvedeti ogromno o njihovem omrežju ali strežnikih, razen da imajo sedež v Grčiji, kar je za grške kupce nedvomno dobra novica. Zgradili so svoje infrastrukture v oblaku s SSD (SSD) za veliko večje hitrosti od običajnih pogonov. In imajo ekipo inženirjev na kraju samem.

Za razliko od številnih podjetij, ki oglašujejo jamstvo za nadomestitev, vendar ga dejansko ne podpirajo s kakršnim koli odškodninskim načrtom, ima AdPlus 99,9-odstotno jamstvo za nadomestne storitve SLA, ki nudi dobropis za prekomerne odmore. Upajmo, da sem vam prihranil nekaj časa, ko sem prebral vse njihove drobne tiske, da bi to ugotovil!

Za strokovnjake, pravijo, da ponujajo najnovejša različica PHP. Ne navajajo dejanske številke različice, zato lahko samo predpostavim, da spremljajo vse posodobitve. Za začetnike, ponujajo nastavitev WordPressa z enim klikom in strokovno osebje WordPressa.

Cene in podpora

AdPlus cene so precej visoke v primerjavi z lokalnimi grškimi podjetji in tudi mednarodnimi konkurenti. Vendar boste morda morali plačati dodatne stroške, če iščete posebej za strežnike, ki temeljijo na SSD-ju v Grčiji. Pazite, da cene so brez DDV, in registracija domene in SSL potrdila stanejo dodatno.

Gostovanje je mogoče kupiti na mesečno ali letno, z velikodušnimi popusti za letne možnosti. Tukaj je brez brezplačnega preizkušanja vendar obstaja an kadar koli garancija za vračilo denarja to je bolj velikodušno kot pri večini drugih podjetij.

Službe za stranke se lahko obrnejo na telefon, e-pošta in klepet v živo, vendar svojih delovnih ur jasno ne oglašujejo. Da bodo stvari še slabše, varnostna napaka mi preprečuje dostop do njihovega klepeta v živo, ker (očitno) njihov SSL certifikat ni veljaven. Če ne gre za mojo napako – kar je povsem mogoče -, bi to lahko bilo resnično odvračljivo za podjetje, ki naj bi bilo specializirano za dobavo SSL certifikatov.

Koliko stane AdPlus? AdPlus ponuja načrte od 6 do 17 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt AdPlus naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. AdPlus vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz AdPlusa tukaj.
Kako dobra je podpora strankam podjetja AdPlus? AdPlus ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je AdPlus majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se AdPlus ujema s konkurenco?

AdPlus neprestano raste od uvedbe leta 2000. Zgradili so lastno infrastrukturo v oblaku, njihova lastna razvojna ekipa pa je zasnovala na desetine novih izdelkov in storitev, da zadovoljijo potrebe svojih strank..

Prednosti

 • 99,9% uptime podprto s sporazumom o ravni storitev
 • SSD za hitrejše branje diska
 • Podpora za najnovejšo različico PHP
 • Za tehnično podporo so na voljo strokovnjaki za WordPress

Slabosti

 • Na spletni strani so na voljo omejene informacije
 • Klepet v živo sproži varnostno napako, ko se odpre
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map