Abelo Host Review 2020 – Dobili boste tisto, kar boste plačali

AbeloHost je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


Poslanstvo AbeloHosta je zagotoviti kakovostno spletno gostovanje na morju s popolno zasebnostjo in varnostjo podatkov, tako da veste, da cena vključuje spletno gostovanje, pa tudi anonimnost in zaščito vaših državljanskih pravic. Od leta 2012 so na spletu relativno novi sceno, vendar še vedno ponujajo visoko raven storitev.

Abelo gostitelj

Lastnosti & Enostavnost uporabe

AbeloHostoffers ponuja zdravo ponudbo paketov gostovanja, VPS in namenskih strežniških paketov v skupni rabi na morju. Uporabnike bo pritegnila predvsem vrsta funkcij, ki jih ponujajo po sprejemljivih cenah. Prav tako ne škodi, da se njihovi načrti lahko povežejo z vašim podjetjem, zato se lahko na dolgi poti držite AbeloHost-a.

Njihov najosnovnejši načrt SSD Shared Pro v1 vključuje namenski IP, spodobnih 10 GB spletnega prostora, ki ga gosti SSD, in 50 GB pasovne širine. Vključuje tudi namestitveni program aplikacije Softaculous z enim klikom, zaščito DDoS in vse standardne funkcije spletnega gostovanja, kot so dostop do FTP, jezikovna podpora skript in baze podatkov mySQL. Vsi njihovi paketi gostovanja vključujejo namestitev cPanel, ki uporabnikom omogoča enostavno prilagoditev nastavitev gostovanja, če je potrebno.

Vsi njihovi podatkovni centri so na Nizozemskem in so zato zaščiteni po nizozemski zakonodaji. To pomeni, da lahko uporabniki, ki so zaskrbljeni zaradi izpostavljenosti svojih podatkov ali se soočajo z omejitvami prostega govora v svojih izvornih državah, vedo, da bo AbeloHost storil vse, da jih zaščiti..

Cenitev & Podpora

Načrti AbeloHost-a v skupni rabi in VPS načrti za gostovanje niso najcenejši na trgu, vendar tudi niso vsi tako dragi – upoštevajte, da morate plačati mir, ki ga dobite z zunanjim gostiteljem.

Njihovi namenski strežniki so zaradi popustov v ponudbi zelo priljubljena možnost; ko sem preveril, so bili popolnoma na zalogi in so morali zainteresirane kupce postaviti na čakalni seznam.

Razen njihovega gostovalnega načrta SSD VPS (ki je priložen 30-dnevno garancijo vračila denarja, če plačujete s čim drugim razen Bitcoin-a), se zdi, da ni nobene brezplačne različice ali garancije za vračilo denarja. Povedano je, da so njihove cene izjemno konkurenčne in načrti razširljivi. AbeloHost sprejema plačilo v Bitcoin, PayPal, WebMoney, iDeal in bančno nakazilo.

Podpora strankam je na voljo prek sistema podpornih vozovnic, precej omejene baze znanja o vadnicah in razdelka samo za stranke. Imajo tudi klepet v živo, vendar je na voljo le v delovnem času, ki je objavljen. Na povpraševanje se po navadi na vprašanja, poslana prek njihovega sistema vozovnic, odzovejo v enem dnevu, kar je spodobno.

Nekajkrat sem jim pisal po e-pošti s tehničnimi vprašanji, odzivni čas in podporno osebje sta bila dobro obveščena. Ker je podjetje majhno, zelo skrbijo, da vsaki stranki namenijo potreben čas in pozornost.

Koliko stane Abelo Host? Abelo Host ponuja načrte od 7 do 33 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Abelo Host bi moral dobiti? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Abelo Host vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Abelo Host tukaj.
Kako dobra je podpora strankam Abelo Host? Abelo Host ni razvrščen kot eden izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Abelo Host majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Abelo Host ujema s konkurenco?

Ker je AbeloHost edinstvena prodajna točka njihova zasebnost in celovitost podatkov, je lep bonus za cenovno ugodne, vendar cenovno ugodne pakete gostovanja lep bonus. Tudi strokovnjaki in lastniki podjetij bodo z veseljem vedeli, da njihov razpon načrtov zagotavlja dolgoročno razširljivost spletnih strani.

AbeloHost bi lahko ponudil dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Možnost gostovanja na morju po ugodnih cenah
 • Nizozemski zakoni zagotavljajo zasebnost in varnost podatkov
 • Načrtovalna lestvica s podjetji
 • Pisarna v bližini podatkovnega centra zagotavlja hitre odzivne čase

Slabosti

 • Omejena podpora v živo in telefonska podpora
 • Brez jamstva za vračilo denarja za skupno gostovanje
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map