Pošlji pregled 2020 – Ali je to pametna naložba?

Pošiljanje-pregled1


Sendible’s Feature-Rich, vendar je cena prava?

Sendible je odlično orodje, a če želite ostati na vrhu vaše marketinške igre, morate imeti močno strategijo socialnih medijev. Kot mala in srednje velika podjetja morda nimate časa ali spretnosti, da bi si sami izdelali, vendar za ceno poslovnega kosila lahko najem strokovnjaka za družbene medije na Fiverrju to bo vaše podjetje popeljalo na naslednjo raven.

Ko govorite o najboljših orodjih za upravljanje družbenih medijev, je Sendible ena izmed storitev, ki jo ljudje najbolj omenjajo. Sendible je bil predstavljen leta 2009 in se promovira kot dobra alternativa orodja za upravljanje družbenih medijev kot so Hootsuite in Buffer.

Sendible podpira vsa večja omrežja socialnih medijev, vključno s Facebook strani in skupinami, Twitterjem, poslovnimi profili v Instagramu, Facebook oglasi, LinkedIn profili in strani, Google My Business, YouTube in Pinterest.

To pomeni, da ima potencial biti vsestranska nadzorna plošča za družbena omrežja za mala podjetja in blagovne znamke. (Lahko pa ga preprosto uporabite s svojim najljubšim spletnim mestom v družabnih medijih kot tweet urejevalnik, Facebook-ov razporednik, Instagram-urnik, Pinterest-urni razpored – no, idejo dobite.)

Sendible ima nekoliko drugačen pristop od Hootsuite in Buffer do dela s socialnimi omrežji. Vsako interakcijo z omrežjem imenujemo “storitev”, zato če objavite na Twitterju in pretakate na Twitter, ki šteje za dve storitvi.

Starter načrt omogoča enemu uporabniku dostop do 12 storitev. Z načrtom vleke lahko imate tri uporabnike in 48 storitev, sedem uporabnikov in 105 storitev z načrtom rasti ter 12 uporabnikov in 192 storitev z načrtom lestvice. Vsi načrti ponujajo brezplačno 30-dnevno brezplačno preskusno različico (kreditna kartica ni potrebna), zato lahko Sendible preizkusite za spodobno količino časa, preden se dolgoročno zavežete.

Medtem ko Sendible kritike hrepenijo po svojih blagovnih znamkah prijaznih lastnostih in odličnem poročanju, ostaja vprašanje: Ali je vredno zajetne cene? Kmalu bomo ugotovili naš poglobljeni pregledni program.  Testirali bomo načrt vleke, zato preberite nadaljevanje, če želite izvedeti, ali je Sendible prava nadzorna plošča za družbene medije za vas in ustreza specifičnim potrebam vašega podjetja.

To orodje smo preizkusili kot del večje ocene projekta za vse vrhunska orodja za upravljanje družbenih medijev.

Robustna večnamenska nadzorna plošča socialnih medijev

Sendible ima številne funkcije, zaradi katerih je elektrarna. Ti vključujejo gumb za skupno rabo za pomoč strankam agencije in članom ekipe, da hitro in enostavno delijo vsebino ter mobilno aplikacijo, ki omogoča dostop na poti do močnega spremljanja, sodelovanja, analitike in še več.

Družabna pošta in posel

The Sodelujte zavihek je v središču Sendiblea. Kot super sledilnik za socialne medije, ki vam omogoča spremljanje dejavnosti družbenih medijev na vseh dodanih kanalih. Poleg tega lahko prek povezave kliknete posamezne tokove Prednostna pošta na desni strani in si oglejte, kaj priporoča Sendible, bodite pozorni.

odposljive-lastnosti1

Sporočila so razvrščena po datumu, tako lahko preprosto vidite, kaj je najnovejše, ali spremljate vse, kar ste zamudili. Na sporočila lahko odgovarjate neposredno znotraj tega vmesnika. Na primer, če kliknete gumb za odgovor na Twitter sporočilo, se odpre okno za sestavo z osebo, na katero odgovorite, da je samodejno označena. Na voljo je tudi priročen gumb za predogled (ikona oči), da lahko preverite, kako bo vaše sporočilo videti.

odposljive-lastnosti2

Dokončate lahko tudi veliko dejanj, ki bi jih lahko izvedli v dejanskih aplikacijah, kot so všečkanje, retweeting, deljenje, komentiranje in podobno. Precej čedna lastnost je zmožnost glejte poglobljene podatke o profilu za uporabnike Twitterja, preprosto s klikom na uporabniško ime.

odposljive-lastnosti3

Sendible se je za to funkcijo vključil tudi v program Majestic in tako zagotovil ocene zaupanja in meritve. To je odlično za podjetja, ki potrebujejo več podrobnosti o svojih oboževalcih.

Družbeno poslušanje

Orodja za spremljanje družbenih medijev so ključnega pomena za vsako podjetje, Sendible pa je dobil eno priložnost. Uporabite Monitor in bodite pozorni na to, kaj piše o vaši blagovni znamki v spletu.

Kul je, da vas Sendible začne mimo samodejno ustvarjanje monitorjev ključnih besed glede na vaše spletno mesto in zanimanja (te podatke posredujete med namestitvijo). Dodate lahko tudi svoje, kar je koristno, če morate obdržati zavihke na več spletnih mestih ali temah.

Lahko pa preprosto poiščete spletno mesto ali blagovno znamko, ki ji želite slediti, kot sem naredil spodaj. Nedavna iskanja so prikazana v Iskanje podmeni menija Monitor zavihek.

odposljive-lastnosti4

Nadzorniki ključnih besed vključujejo tudi analizo sentimenta, tako da lahko ocenite, kako se ljudje počutijo glede vašega podjetja in se lahko ustrezno odzovejo. Če želite obrniti negativne občutke, je to koristno orodje. Vsebino v tem zavihku lahko filtrirate tako po virih, kot tudi po občutkih, da se resnično seznanite s tem, kaj se dogaja z ugledom vaše blagovne znamke.

odposljive-lastnosti5

Spremljanje deluje samo za Facebook in Twitter, kar je nekakšna sramota, a vseeno koristno. Ta razdelek Sendible lahko uporabite tudi kot sledilnik hashtag, tako da ostanite na tekočem z aktualnimi temami in vprašanji, ki vas zanimajo v vaše podjetje. To vam omogoča, da hitro skočite na trende, da se bolj angažirate s svojo vsebino v družabnih medijih.

Založništvo in načrtovanje objav

Ko ste pripravljeni ustvariti vsebino, kliknite na Sestavi gumb, da dobite pojavno okno. Tukaj lahko prilepite povezavo ali oblikujete sporočilo v družabnih medijih. Okno za sestavljanje vključuje številna priročna orodja, kot so omejevalniki povezav, priloge (na primer za dodajanje več slik) in emoji.

Lahko tudi kliknete koledar in pošljete ali načrtujete posodobitev ter shranite osnutek ali ga kopirate v svojo knjižnico vsebine, tako da jo lahko preprosto delite večkrat.

odposljive-lastnosti6

Ko ustvarite izvirno sporočilo, izberite omrežja, ki jih želite objaviti. Odposljivi samodejno oblikuje objave primerno za vsako omrežje. Dobiš tudi dostop do dodatnih možnosti, kot so ikona oči za prikaz predogleda in gumbi za pošiljanje ali razporejanje objave.

poslane-lastnosti7

Druge funkcije objavljanja vključujejo možnost sestavljanja več objav hkrati, množično nalaganje preko CSV-ja in ustvarjanje oglaševalskih akcij z vsebinami v družabnih medijih s posameznimi časovnimi razporedi.

Ti lahko si oglejte vso načrtovano in objavljeno vsebino v koledarskem vmesniku Sendible-ja, ki služi kot koristen načrtovalec objav. Vsebino je enostavno preurediti tudi z vlečenjem in spuščanjem. Za razliko od Bufferja, videli boste samo vsebino, ki ste jo objavili prek Sendiblea, če uporabljate več kot eno orodje za družabne medije, je to pomanjkljivost.

Značilnosti ekipe

Pri uporabi orodij za razporejanje družabnih medijev, kot je Sendible, je za ekipe pomembno, da lahko učinkovito delujejo. Zdi se, da ima Sendible to pravico z nalogami območje, kjer si lahko ogledate naloge dodeljeno vam, drugim in tistim, ki so bili dokončani. Je preprost, vendar učinkovit.

odposljive-lastnosti8

Ko ste pripravljeni razširiti svojo ekipo, lahko z enim klikom dodate nove člane ekipe.  In ko objavljate katero koli vsebino, jo je precej preprosto poslati v pregled, preden bo objavljena, kot je prikazano prej.

Predlagana vsebina

Sendible samodejno ustvari knjižnico vsebin, lahko pa dodate tudi svojo. To je odličen prostor za ustvarjanje objav v družabnih medijih za zimzeleno vsebino, tako da jih lahko preprosto delite znova, ne da bi vam bilo treba obiskati iz nič..

Ogledate si lahko tudi priporočila glede vsebine na podlagi tega, kar ste objavili na Twitterju, Obstajajo pa tudi tematske skupine, ki jih izbere Sendible, tako da imate vedno na voljo privlačno vsebino za skupno rabo. To je odličen način za rešitev težave, kako ugotoviti, kaj objaviti.

odposljive-lastnosti9

Zunanje integracije

Sendible ne gre le za orodja za načrtovanje družbenih medijev – podpira tudi več platform za bloganje. Sem spadajo WordPress.org in WordPress.com, Medium, Blogger, Tumblr, pa tudi manj znane platforme, kot sta Movable Type in MetaWeblog.

Ima tudi veliko drugega zunanje integracije za racionalizacijo upravljanja z vsebinami v družbenih medijih še več. Obstajajo integracije za moderiranje Facebook komentarjev, posodabljanje vaše Facebook naslovne fotografije, ustvarjanje grafike s Canvo, pripenjanje slik iz Dropboxa ali Google Drive, spremljanje vpliva družbenih medijev na promet z Google Analytics in prejemanje obvestil o družbenih medijih v Slacku. Čeprav Sendible nima toliko integracij kot Hootsuite, je osredotočen na tiste, ki jih njihovi osnovni uporabniki najverjetneje uporabljajo.

poslane-lastnosti10

Sendible je preprost za nastavitev in uporabo z nekaj manjšimi težavami

Nastavitev Sendibleja ne traja dolgo in ima nekaj čednih funkcij. Tudi če ga ne boste dobili takoj, lahko preprosto dodate in odstranite storitve s priročnim gumbom menija.

Brezplačna namestitev

Prijava na Sendible je bil postopek brez težav, ki je trajal manj kot minuto.  Ena izmed stvari, ki sem jo najbolj cenil, je, da mi je takoj na strani za prijavo povedal, kdaj se bo končalo moje brezplačno preskušanje.

pošiljanje-enostavnost uporabe1

Po vstopu lahko takoj dodate račune, začenši z najpogostejšimi za podjetja: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram in Google My Business. Ponovno, dodajanje računov družbenih medijev je brezhibno – eden najhitrejših postopkov, ki sem jih videl. Poleg tega vas Sendible sproti obvešča o številu računov in storitev, ki ste jih dodali in odšli.

pošiljanje-enostavnost uporabe2

Vendar je bilo nekaj manjših vprašanj. Ko sem dodal račun, med premikanjem v druge dele nadzorne plošče ni bilo vedno jasno, da je bil HAD dejansko dodan. Na primer, zdi se, da sta bila dodana tako LinkedIn kot Instagram profil, vendar se vsebina ni prikazala, ko sem preveril.

Za Twitter in Facebook pa je delovalo v redu, zato sem se lahko usmeril naravnost v ustvarjanje vsebin.

Vsebina samodejnega objavljanja

Ena najboljših funkcij Sendible je možnost spremljanja RSS virov ali spletnih mest in samodejno objavljanje te vsebine na vaših družabnih spletnih mestih. Če želite to narediti, pojdite na Vsebina, torej Viri, in izberite Nova samodejna objava. Poiščite po imenu ali URL-ju vira, ki ga želite dodati. Nato nastavite možnosti, kot so pogostost posodobitve, število vnosov in tako naprej.

pošiljanje-enostavnost uporabe3

Lahko se odločite, ali boste to vsebino dodali v svoje osnutke ali v svoj koledar kot objavljeno po pošti. To je odličen način za poln koledar vsebine. To funkcijo sem uporabil za objavo na LinkedIn, čeprav bi avtomatizirano objavo na Facebooku tudi dobro delovalo. Tole je ogromen prihranek časa za zaposlene vodje socialnih medijev.

Opozorilo lahko dobite tudi po e-pošti, ko je vaše sporočilo oddano, čeprav bodo tisti, ki imajo zaposlene račune v družbenih medijih, to želeli izklopiti.

Razvrščanje socialnih računov

Če ste agencija ali vodja družabnih medijev, ki upravljate socialne medije za več strank, Funkcija združevanja računov Sendible je odličen način za organizacijo. Stranke lahko dodate na enak način kot dodate nove uporabnike v ekipo, vse stranke pa dobijo posamezne nadzorne plošče. Preklopite med njimi, da dodate račune družbenih medijev za vsako stranko, tako da jih lahko upravljate posamezno.

Samodejno ustvarjena poročila nudijo koristen posnetek meritev družbenih medijev

Analitika družbenih medijev je na voljo prek Izmerite na zavihku Sendible nadzorne plošče. Tako dobite pregled dogajanja z vašimi profili. Ne glede na to, ali upravljate svoje zasebne medije ali imate več računov kot agencija, boste to preprosto našli.

Analytics

Nadzorna plošča analytics ima čist, jasen vmesnik. Vsebuje gumbe za glavne račune družbenih medijev, za katere Sendible zbira podatke. Kliknite kateri koli gumb, da odprete dejansko poročilo ali nastavite analitiko za to platformo. Je enostaven za uporabo in deluje zelo hitro.

poslana analitika1

Če želite izvedeti, kako uporabiti analitiko Sendible za izboljšanje svoje strategije družbenih medijev, preberite več tukaj.

Poročanje

Sendible samodejno ustvari poročila za platforme, ki jih dodate, in ti nudijo koristen pregled.

poslana analitika2

Izdelate pa lahko tudi poročila po meri in na podlagi številnih spoznanj in grafov. Dejansko je Sendiblevo poročanje precej osupljivo, saj imajo vsa poročila enak čudovit uporabniški vmesnik in prenašajo podatke o vseh vidikih uspešnosti družbenih medijev.

Aplikacije in integracije

Sendible ima samo eno dodatno integracijo analitike: Google Analytics. Ta je bil sprva nekoliko hrošč, nekaj dni kasneje pa je koristen pregled uspešnosti spletnega mesta. To je dober način spravite vso svojo družbeno in spletno analitiko pod eno streho, in prihranili boste čas za zaposlene tržnike.

Sendible ima obsežno bazo znanja, vendar se lahko počasi odziva

Sendible podpira uporabnike s podrobno bazo znanja, prav tako pa vas sproti seznanja z znanimi težavami na nadzorni plošči. Za stranke v ZDA, Veliki Britaniji in Avstraliji je na voljo telefonska podpora.

Poleg tega boste morali odpreti vozovnico za podporo. Veliko podrobnosti je treba izpolniti, plus recaptcha, ki ni deloval tako dobro. Moral sem ga poskusiti štirikrat, preden je mojo poizvedbo spustil skozi.

poslana podpora1

Zanimivost je, da Sendible omogoča odločitev, kako pomembna je vaša poizvedba. Svojo poizvedbo sem označil kot “pomembno”, ne pa “nujno”, in nekaj dni kasneje sem še čakal na odgovor.

Sendible si prizadeva za 48-urni odzivni čas, s storitvijo za stranke na voljo od 9.00 do 19.00 UTC od ponedeljka do petka. Po mojem mnenju je to neprimerno, saj veliko drugih orodij za socialne medije ponuja hitrejše možnosti podpore.

Videti je, da na moji lokaciji ni bilo klepeta v živo, vendar sem po Googlovem iskanju dobil podporni e-poštni naslov. Poslal sem e-pošto z vprašanjem, kako razporediti isto sporočilo v različnih obdobjih v različnih računih družbenih medijev in čakal na odgovor.

Ker sem to sporočilo poslal po zaključku posla v petek, se mi je odziv v ponedeljek zjutraj zgodil precej hitro. Odziv je bil tudi koristen in podroben, vključno z video napotkom, kako rešiti mojo poizvedbo.

poslana podpora2

Na splošno sem mislil, da bi lahko Sendibleova podpora strankam bila boljša. Nikoli nisem dobil odgovora na svojo vozovnico za podporo, čeprav je podpora po e-pošti dobro delovala.

Vprašalnik za podporo

Vrsta podporeVprašanje:Ure razpoložljivostiOdzivni časOdgovorjeno vprašanje?

Da / Ne / Nekoliko

Storitev
Ocena (1-5)
VstopnicaKako najdem podatke za LinkedIn profil, ki sem ga dodal9.00 – 19.00 UTC od ponedeljka do petka48 ur+Ne1
E-naslovZmeden sem, kako razporediti isto sporočilo v različnih obdobjih v različnih računih družbenih medijev.9.00 – 19.00 UTC od ponedeljka do petka48 ur+Ne1
TelefonNi uporabljeno (samo ZDA, Velika Britanija, Avstralija)9.00 – 19.00 UTC od ponedeljka do petkaNANANA

Pošiljanje cen je visoko, vendar je veliko lastnosti

V primerjavi z orodji, kot so Buffer in Hootsuite, ki oba ponujata brezplačne načrte, Sendible izgleda drago. Toda orodje je neverjetno bogato z značilnostmi, zato bi se lahko splačalo.

Vendar, če želite več kot osnovno poročanje o metrikah družbenih medijev boste morali nadgraditi načrtu vleke, ki je po ceni podoben Hootsuitovi ekipi in poslovnemu načrtu varovalca. Vendar pa je Sendiblevo poročanje veliko boljše in bi lahko bilo bolj privlačno, še posebej zdaj, ko je Buffer svojo najboljšo analitiko premaknil v ločeno orodje, Buffer Analiza.

Sendible sprejema vse glavne kreditne kartice in uveljavlja 15% popust za letne nakupe. Nepridobitki dobijo tudi 15% popust oziroma 25% za letna plačila.

Za kateri koli načrt lahko kupite tudi dodatne storitve. Cena za to je na voljo ob prijavi.

 # socialnih profilovŠt. uporabnikovNa voljo so razporedi objavCena na mesec
Zaganjalnik121Da29 dolarjev
Vlečna sila483Da99 dolarjev
Rast1057Da199 dolarjev
Lestvica19212Da299 dolarjev

Odpovedi & Nadomestila

Pograbil sem brezplačno preizkusno različico Sendibleja, pri čemer ni bilo potrebno podrobnosti o kreditni kartici. Preklicala sem ga, preden se je preizkus iztekel, zato nisem potrebovala vračila. Preklic je bil preprost, ni bilo treba dobiti dodatne pomoči. Preberite več o preklicu vašega Sendible računa.

Kako se Sendible ujema s konkurenco?

Sendible je orodje za upravljanje družbenih medijev, ki je bogato z vsemi funkcijami še posebej dobro za agencije, ekipe ali samostojne strokovnjake upravljanje računov družbenih medijev strank.

Čeprav je v načrtu zaganjalnika dovolj funkcionalnosti, ga boste morali nadgraditi za boljše poročanje. To je reklo, poročila so odlična in zelo prilagodljiva. Sendible koristi tudi fantastičnim integracijam za poslovne uporabnike.

Slaba stran je njihova podpora strankam, ki je počasna. Njihova baza znanja je podrobna, poleg tega pa nudijo uporabne predstavitve in predstavitve, s pomočjo katerih lahko nove stranke hitro začnejo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me