Ucraft Review 2020 – pazite na te skrite stroške!

Ucraft-pregled


Ucraft ponuja dobro premišljene funkcije, ki vam bodo ustvarile zmogljivo spletno mesto, vendar z dodatnimi stroški.

Ucraft je dostojen ustvarjalec spletnih strani, vendar vam ne bo dal celotnega nabora funkcij, ki jih boste dobili pri najboljših ustvarjalcih spletnih mest, kot so Wix.

Ucraft je nekaj nekonvencionalnega oblikovalca spletnih strani, saj so strani zgrajene tako, da vertikalno postavijo bloke vsebin drug na drugega. Vsak blok predstavlja stran in sestavljajo posamezne elemente, ki so popolnoma prilagodljivi, kakovost, ki jo večina graditeljev spletnih mest, ki temeljijo na blokih, primanjkuje.

Na izbiro je veliko sodobnih predlog, ki so mobilne. Če želite izdelati hitro spletno mesto z eno od teh predlog, Ucraft verjetno ni za vas. Če želite kar najbolje izkoristiti tega ustvarjalca, bi morali zgraditi svoje bloke, namesto da bi se opirali na omejene vnaprej zasnovane bloke, ki so priloženi predlogi.

Ucraft ponuja nekaj zelo solidnih funkcij, vključno z integrirano funkcijo e-trgovine in dokaj robustno trgovino z aplikacijami, ki obe strani dodata veliko funkcionalnosti vašemu spletnemu mestu.

Medtem ko se tu in tam srečujemo z nekaterimi potezami, je urejevalnik spletnih mest na splošno enostaven za uporabo in za krmarjenje po uporabniškem vmesniku ni potrebno nobeno napredno znanje.

Na splošno ima Ucraft veliko ponudbo in je idealen za spletna mesta na eni strani, ciljne strani in osebna spletna mesta.

Ucraft-predlogeIzdelajte spletno mesto profesionalnega izgleda z osebnim pridihom.

Teme o majhnem podjetju: Iskreno, glede predlog ni ničesar izjemnega. Vnaprej izdelane teme ne prihajajo s skoraj dovolj bloki blokov. Zato se morate izogniti večini (če ne vseh) blokov iz izbrane predloge, da se izognete spletnemu mestu za rezanje piškotkov in nato iz nič ustvarite svoje bloke. Na srečo ustvarjalec spletnih mest olajša gradnjo blokov in razpoložljive predloge poskrbijo za širok spekter vrst poslovnih spletnih mest.

Odziven: Vse predloge so samodejno optimizirane za mobilne naprave in bodo videti odlično v kateri koli napravi.

Prilagoditev: Dobra stvar pri predlogih Ucraft je, da jih lahko kadar koli med postopkom izdelave spletnega mesta zamenjate, ne da bi pri tem izgubili vsebino, vendar boste morali vsakič, ko izmenjate predloge, spremeniti barve, pisave in naslove..

Tu je nekaj dobrih možnosti prilagajanja, vendar lahko predloge prilagodite le, če plačate za orodja za oblikovanje, kar je resnično opuščanje. Vendar lahko z naborom orodij za oblikovanje v svojih temah spremenite vse vrste sprememb, vključno s spreminjanjem širine strani, stilov navigacije in razdalje med elementi. Med drugimi spremembami lahko tudi namestite pisave po meri in konfigurirate sloge gumbov.

2,99 USD / mesec, ki ga plačate za orodja za oblikovanje, ni toliko v primerjavi z možnostmi prilagoditve, ki jih odklene, zato je morda vredno v vrednosti za denar.

Ucraft značilnostiZmogljive funkcije, s katerimi lahko začnete svoje spletno poslovanje.

Blog: Ucraft ima vgrajeno funkcijo spletnega dnevnika. Urejevalnik bloga je oster in vam omogoča, da prevzamete širok spekter nalog, vključno s shranjevanjem objav, ki bodo objavljene v prihodnosti, shranjevanjem osnutkov, kategorizacijo ali označevanjem objav ter dodajanjem razdelkov za komentarje z integracijo z Disqusom. Poleg dodajanja gumbov za družabne medije je res kul stvar, ki jo Ucraft omogoča, da vključite spremljajočo sliko v družabnih medijih, ki bo prikazana, ko bo članek objavljen na Twitterju ali Facebooku.

e-trgovina: Ucraft nima lastne funkcije e-trgovine, temveč uporablja nakupovalno košarico tretje osebe, Ecwid. Na srečo je integracija z Ecwidom brezhibna, aplikacija pa vam omogoča, da zgradite popolnoma funkcionalno platformo za e-trgovino, na kateri lahko prodajate digitalne in fizične izdelke, integrirate načine pošiljanja in določite SKU, težo, pošiljanje in davke. Čeprav Ecwid res opravi delo, ima majhne prirojene težave pri integraciji – nekatere lahko zapletejo postopek odjave..

Trgovina z aplikacijami: Le malo proizvajalcev spletnih mest ponuja robustno trgovino z aplikacijami, vendar Ucraft. Vzdolž armaturne plošče je zbirka večnamenskih pripomočkov, ki vam bodo pomagali ustvariti zelo funkcionalno ciljno stran ali poslovno spletno mesto. Od Google Analytics, MailChimp, YouTube, PayPal, SoundCloud, Eventbrite in drugih so vam na voljo odlične raznolikosti močnih integracij, ki ponujajo veliko vrednost.
Ucraft-userfriendly1

Samo povlecite in spustite, da sestavite spletno mesto sanje!

Na prvi pogled je Ucraft-ov vmesnik na splošno dobro organiziran in večina orodij, ki jih potrebujete za začetek izdelave spletnega mesta, je lahko dostopna.

V urejevalniku spletnega mesta lahko preprosto identificirate gumb za predogled, ki vam omogoča, da vidite, kako bo vaše spletno mesto videti v različnih napravah.

V meniju Strani lahko hitro dodate in upravljate spletna mesta ter dostopate do orodij za oblikovanje, ki so potrebna za prilagajanje elementov na vaših straneh.

Ikona blokov v urejevalniku spletnega mesta vam omogoča, da zložite bloke drug na drugega, tako da preprosto povlečete in spustite želene bloke vsebine, tako da lahko hitro zgradite spletno mesto. Dodajanje aplikacij je podobno brezhibno – samo povlecite in spustite integracije kjer koli na spletnem mestu.

Vgrajena prožnost in natančnost.

Ko uporabljate urejevalnik spletnih mest, je razvidno, da so razvijalci za Ucraft prešli dodatno kilometrino, da bi zgradili močan uporabniški vmesnik, ki še vedno zadovoljuje potrebe začetnika in nima nobenega znanja o kodiranju..

Sestavljalnik je izrazito uporabniku prijazen in želi vam pomagati sestaviti svoje vsebinske bloke čim bolj natančno, brez krivulje učenja.

Ena težava, ki sem jo naletela na enostavnost uporabe, je pomanjkanje gumbov za razveljavitev / ponovitev, kar onemogoča vrnitev na prejšnje različice spletnega mesta, ne da bi izgubili vso svojo vsebino.

Ucraft-userfriendly2
Ucraft-podporaPrijazna pomoč je le klik!

Dobro je videti, da ima Ucraft v teh dneh na voljo klepet v živo 24/7, kar med graditelji spletnih strani ni tako pogosto. Iz osebnih izkušenj v klepetu dobite pomoč v realnem času.

Ucraft uporablja Intercom, ki omogoča zmogljiv sistem CRM, ki uporabnikom omogoča hitro prejemanje pomoči od podpornih agentov.

Lahko tudi pošljete e-poštno skupino za podporo, ki se vam bo običajno vrnila v nekaj urah. Kot večina ustvarjalcev spletnih mest, Ucraft ne ponuja telefonske podpore.

Če želite izvedeti več o različnih vidikih ustvarjalca spletnega mesta, si lahko ogledate bazo znanja ali uporabite iskalno polje, da poiščete odgovore na vprašanja. Žal baza znanja ni celovita in začetnikom morda ne bo veliko pomagala.

Awesome funkcije z dodatnimi stroški.

Načrti cen družbe Ucraft temeljijo na vrsti spletnega mesta, ki ga želite zgraditi, naj bo to ciljna stran, osebno spletno mesto ali spletno mesto za e-trgovino..

Načrt ciljne strani je brezplačen in omogoča nastavitev ene strani, prilagajanje vsebine, povezovanje domene po meri in povabi člane skupine, da prispevajo k postopku izdelave ciljne strani. Obstaja tudi dostop do SEO aplikacije, gostovanja in podpore strankam, vendar ne obstaja ubežanje blagovne znamke Ucraft, ki bo na vaši ciljni strani prikazano kot vodni žig..

Z osebnim načrtom spletnega mesta lahko sestavite eno večjezično spletno mesto z neomejenimi stranmi, dostopate do intuitivnega ustvarjalca povleci in spusti, uredite svojo vsebino, dodate domeno po meri, objavite neomejene članke, povabite člane skupine in dostopate do aplikacije SEO. Druge urejene funkcije tega načrta vključujejo brezplačno gostovanje, niz integracij, podporo 24/7 in brez blagovne znamke Ucraft.

Načrt e-trgovine je idealen, če želite postaviti digitalno prodajalno. Imate standardni načrt e-trgovine, načrt in neomejen načrt. Standardni načrt vam omogoča prodajo do 50 izdelkov, sprejemanje več kot 70 načinov plačila, podporo več valut in optimizacijo izdelkov z orodji SEO. Ne boste zaračunali transakcijskih provizij in boste lahko enostavno upravljali s plačili in naročili, v realnem času spremljali zaloge in uživali v neomejenem prostoru za shranjevanje.

Načrt Pro eCommerce vam nudi vse, kar je na voljo v standardnem načrtu, plus zmogljivost za prodajo do 1000 izdelkov. Kot že ime pove, načrt neomejene e-trgovine ne omejuje števila izdelkov, ki jih lahko prodajate v svoji spletni trgovini.

Za doplačilo lahko dostopate do orodij za oblikovalce, s katerim lahko spremenite slog in oblikovanje svojega spletnega mesta. Nekoliko nenavadno je, da morate plačati dodatno pristojbino, da lahko prilagodite svoje spletno mesto.

Kako se Ucraft ujema s konkurenco?

Ljudje, ki stojijo za Ucraftom, so očitno vložili veliko truda, da bi ponudili zanesljivega oblikovalca spletnih strani za postavitev digitalne prodajalne ali osebnega spletnega mesta. Kljub temu, da so predloge omejene, bo lahko vsak, ki ima osnovno računalniško znanje, sestavil profesionalne strani. Precej žal je, da morate vsak mesec plačevati dodatno pristojbino, da lahko prilagodite svoje spletno mesto, ki ga drugi gradbeniki spletnih mest ponujajo brezplačno. Že takrat Ucraft ponuja nekaj resnično čednih integracij, ki bodo daleč pomagale pri izdelavi privlačnega in funkcionalnega spletnega mesta.

Preden se odločite, preberite kolego primerjava najboljših graditeljev spletnih strani da ne boste zamudili boljših možnosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me