Pregled spletnega mesta One.com Builder 2020 – ali je to vredno?

One.com omogoča, da se vaše podjetje prek spleta vključi v proračun

Čeprav se One.com na začetku morda zdi pravi oblikovalec spletnih strani za vaše potrebe, se ne ujema z bolj priljubljenimi ustvarjalci spletnih mest, kot so Wix.


One.com je dostojen ustvarjalec spletnih strani, vendar vam ne bo dal celotnega nabora funkcij, ki jih boste dobili pri najboljših ustvarjalcih spletnih mest, kot so Wix.

One.com ni vaš navaden graditelj spletnega mesta naredi sam) – je gostiteljsko podjetje, ki ponuja orodje za izdelavo spletnih strani. Ko ste na glavnem spletnem mestu, najprej opazite enoletni brezplačni začetni načrt. Čeprav ta načrt ponuja samo osnove, je še vedno dobro začeti preizkušanje, ali vam ta graditelj spletnih strani ustreza.

Kot večina sodobnih ustvarjalcev spletnih mest tudi One.com ponuja vmesnik povleci in spusti, ki olajša dodajanje elementov in izdelavo funkcionalnega spletnega mesta.

Medtem ko se predloge zdijo malce osnovne, so odzivne in zelo prilagodljive, kar vam daje svobodo oblikovanja, ki je pri drugih ustvarjalcih spletnih strani ne pride enostavno..

Funkcija e-trgovine mora biti eno najbolj prodajanih mest graditelja spletnih mest. Čeprav boste zanj morali plačati dodatno mesečno pristojbino, vam funkcija omogoča izdelavo urejene spletne trgovine s šifriranjem SSL.

One.com je zagotovo eno najcenejših orodij za gradnjo spletnih mest, vendar dobite tisto, za kar plačate. Prvič, funkcionalnost e-trgovine prihaja z doplačilom, vendar veliko odličnih proizvajalcev spletnih mest ponuja to funkcijo kot del standardnega načrta. Poleg tega je blog precej težko namestiti in to je lahko nenavadno, če je ustvarjanje vsebine in trženje glavni vidik vašega podjetja.

predloge onedotcomOsupljive predloge za vse kategorije podjetij

Na stotine lepih predlog: One.com ponuja do veliko izbire predloge za vse vrste poslovnih kategorij, vključno s portfeljem in življenjepisom, storitvami, hrano in gostoljubnostjo, glasbo in umetnostjo, e-trgovino, dogodki in še več.

Odzivni modeli: Čeprav ta ustvarjalec spletnih mest nima aplikacije za mobilne naprave in ni mogoče urejati vašega spletnega mesta z mobilne naprave, so spletna mesta, ki jih oblikujete s svojimi predlogi, odzivna in izgledajo odlično na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih.

Prilagodljive teme: Ena najboljših stvari na spletnem mestu One.com je, da ponuja širok prostor za prilagajanje. Ko izberete temo, ni omejitev, kje lahko postavite elemente in elemente lahko spremenite, kadar koli želite. To ni v nasprotju z drugimi ustvarjalci spletnih mest, ki vas omejujejo pri postavljanju elementov na določena območja.
funkcije onedotcomaDragocena orodja za vaše poslovanje na spletu

Blog: Funkcija spletnega dnevnika One.com vas usmerja k ustvarjanju vsebine za vaše spletno mesto. Nastavitev spletnega dnevnika pa ni tako preprosta, kot samo vlečenje in spuščanje funkcije; Obstaja veliko obročkov, da skočite skozi samo, da začnete ustvarjati vsebino in na spletnem mestu objavite svoj spletni dnevnik.

E-trgovina: Funkcija e-trgovine, ki je na voljo samo v načrtu Webhost, deluje precej dobro. Izdelati boste lahko svojo spletno trgovino brez potrebnih tretjih integracij. Ni omejitev glede števila izdelkov, ki jih lahko dodate, in ustvarite lahko čim več kategorij in obdelate plačila prek PayPal ali Stripe.

Spletni kontaktni obrazec: Potrebujete preprost način, da obiskovalci spletnega mesta stopijo v stik z vami? Kontaktni obrazec je enostaven za namestitev in je prilagodljiv, zato je popoln dodatek za mala podjetja. Lahko spremenite videz kontaktnega obrazca, vključno z barvami, pisavami, slogom gum in številom polj.

Druge kul funkcije, ki so vključene pri ustvarjalcu spletnih mest One.com, so integracija Google Adwords, orodja za SEO, integracija socialnih medijev, fotogalerija in urejanje HTML / Javascript.
uporabniku prijazen onedotcom1

Svoboda oblikovanja

Eden od značilnosti vrednega gradbenika samih je narediti prilagodljivost, ki jo omogoča prilagajanje. One.com s tem opravi precej dobro delo – lahko spremenite veliko elementov predloge, z malo, če sploh kakšnih omejitev, da ustvarite vrsto spletnega mesta, ki ste ga vedno želeli. Možnosti sloga so tudi zelo impresivne, tako da lahko vsak element prilagodite želenemu dizajnu.

podpora onedotcomuZanesljiva pomoč vsakič!

One.com je s svojo storitvijo za stranke presegel moja pričakovanja. Poleg neposredne podpore in telefonske številke za takojšnjo podporo, obstaja možnost, da po hitrem reševanju težav pošljete prodajo, trženje in druge poizvedbe po ustreznih oddelkih. Obsežna baza znanja vas vodi skozi vse, kar morate vedeti o ustvarjalcu spletnega mesta. Tovrstna zanesljiva storitev ne pride enostavno in naredi One.com zaželenega graditelja spletnih mest.

Čudovite spletne strani po konkurenčnih cenah

One.com ponuja dva plačana načrta po dostopnih mesečnih cenah in en brezplačen načrt. Začetni načrt je prvo leto brezplačen in ima neomejeno pasovno širino, 25 GB pomnilnika, eno domeno po meri, zmogljivost objave do 5 strani, varnost s SSL, odzivne predloge in neomejeno število e-poštnih računov.

Premium načrt vsebuje vse, kar je na voljo v načrtu Starter, plus ekskluzivne predloge za premijo, zmogljivost objave do 200 strani, podporo slik visoke ločljivosti ter varnostno kopiranje in obnovitev spletnega mesta.

Tretji načrt je načrt spletnega mesta, ki vključuje vse funkcije načrta Premium in vse, kar potrebujete za izgradnjo celovite spletne trgovine, vključno s plačili s Paypalom in kreditnimi karticami.

Za načrte Premium in Webshop obstaja 15-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Plačila se lahko izvedejo prek VISA, MasterCard in Visa Electron. Paypal in bančni nakazili so sprejeti iz nekaterih držav.

Kako se One.com Builder spletnega mesta ujema s konkurenco?

Nizke cene One.com napovedujejo, kaj lahko pričakujete pri ustvarjalcu tega spletnega mesta. Res je nekaj dobrih stvari, vključno s trdno funkcijo e-trgovine, ki poenostavlja spletno prodajo. Razpoložljivost osnovnih stvari, kot so SEO, integracija družbenih medijev in dejstvo, da lahko večino elementov enostavno prilagodite za izdelavo resnično edinstvenega spletnega mesta, je velik plus za One.com. Podpora strankam mora biti med najboljšimi, na katere sem naletel tudi jaz.

Tudi takrat tega graditelja spletnih strani ne morete primerjati z drugimi, kot je Wix, z njegovimi obsežnimi funkcijami. O značilnostih One.com ni ničesar izjemnega, vendar je to mogoče pričakovati pri nizkih cenah. Če iščete ustvarjalca spletnega mesta, ki ponuja niz integracij in pripomočkov drugih proizvajalcev, si oglejte druge platforme.

Na splošno One.com opravi nalogo, še posebej, če iščete cenovno dostopno spletno prisotnost.

Preden se odločite, preberite kolego primerjava najboljših graditeljev spletnih strani da ne boste zamudili boljših možnosti.

Če niste prepričani, da je spletna stran One.com prava za vas, preberite naš prenos najboljši gradniki spletnih strani spoznati boljše možnosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map