Pregled Cubender 2020 – Ni slabo, vendar smo bili videti boljši

Pregled kock


Cubender je uporabniku prijazen graditelj, ki ostaja konkurenčen z ohranjanjem cenovno dostopne in intuitivne platforme za novince

Cubender je dostojen ustvarjalec spletnih strani, vendar vam ne bo dal celotnega nabora funkcij, ki jih boste dobili pri najboljših ustvarjalcih spletnih mest, kot so Wix.

Cubender, ustanovljen leta 2009, ponuja robustno izkušnjo gradnje spletnih strani s svojim preprostim za uporabo in intuitivnim urejevalnikom. V nekaj minutah lahko postavite lepo, odzivno spletno mesto, tudi če nimate nobenih veščin kodiranja.

Od e-trgovine do orodij za bloganje, Cubender ponuja dragocene funkcije, ki vas bodo postavile in zagnale v nobenem trenutku. Tu boste našli spodobno število osupljivih in odzivnih tem. Kljub temu lahko spletno mesto zgradite iz nič z uporabo inovativnih blokov vsebine, ki so zagotovo ena najboljših funkcij Cubenderja.

Vsa spletna mesta, zgrajena na platformi Cubender, bodo videti fantastično na kateri koli napravi, bodisi na namizju bodisi na mobilni napravi. Razpoložljiva funkcija predogleda vam omogoča, da vidite vse spremembe, ki ste jih naredili med gradnjo.

Cubender ne ponuja domene po meri. Če potrebujete edinstveno domeno, bi jo morali kupiti pri registratorju domen, potrebovali pa bi tudi drugega prodajalca, če želite svojo domeno uporabiti kot svoj e-poštni naslov. To bi morali storiti sami, zato je to smiselno upoštevati.

Ustvarjalci, ki stojijo za tem graditeljem, trdijo, da je osebna podpora, ki jo nudijo svojim strankam, tisto, kar jih resnično loči od konkurenčnega trga, in na nek način imajo prav..

Predloge-kocke

Osupljive teme, čeprav z omejenimi možnostmi prilagajanja

Sodobne teme: V primerjavi z drugimi ustvarjalci spletnih strani ponuja Cubender omejeno število predlog, vendar so vse moderne in profesionalne. Zagotovo boste našli temo, ki ustreza vaši blagovni znamki ne glede na vašo poslovno nišo.

Odziven: Vse teme Cubenderja so odzivne. Namesto da samodejno optimizira spletno mesto za mobilne naprave, vam omogoča preurejanje razdelkov, tako da lahko nadzorujete, kako je vaše spletno mesto videti na mobilni napravi. Toda tudi brez ročnih popravkov vgrajeni motor za ponovno polnjenje zagotavlja združljivost naprav ne glede na vse.

Prilagodljiv: Svoje spletno mesto lahko prilagodite po svojih željah, tako da preprosto povlečete elemente in uporabite slogovne funkcije, kot so ozadja po meri, pisave in barve. S pomočjo odzivnih kontrol lahko prilagodite tudi videz svojega spletnega mesta za različne naprave.
Lastnosti kock

Osnovne funkcije, ki vam še vedno ponujajo funkcionalno spletno mesto

Blog: Čeprav ima Cubender svojo funkcijo za izdelavo spletnega dnevnika, ta gradnik spletnih strani ni popoln sistem za upravljanje vsebine (CMS) in zato nima nekaterih elementov naprednega bloga. Kljub temu ustvarja blog ustvarja v redu in omogoča enostavno ustvarjanje prostora za bloganje, na katerega lahko objavljate kronološke vnose in integrirate Disqus in Facebook za komentarje.

E-trgovina: Cubenderjeva funkcija e-trgovine je na voljo samo na najdražjem načrtu, zato jo boste morali nadgraditi, če želite postaviti digitalno prodajalno. S svojo spletno trgovino lahko upravljate z zalogami in razstavljanjem izdelkov. Slaba stran je edini način, da lahko sprejmete plačilo prek integracije Stripe – to očitno omejuje, ker bodo stranke morda morale plačevati z drugimi metodami.

SEO: Ta ustvarjalec ponuja osnovno optimizacijo iskanja, s katero bo vaše spletno mesto vidno na priljubljenih iskalnikih, vključno z Googlom in Bingom. Prav tako lahko na svoje spletno mesto vključite elemente socialnih medijev in v trženjske in komunikacijske namene zgradite močan obrazec za oddajo z orodjem za oblikovanje obrazcev.
Cubender-userf Friendly 1

Osupljivo preprost urejevalnik

Cubender je bil od samega začetka gradnje zgrajen s preprostostjo v mislih. Kot večina sodobnih ustvarjalcev spletnih mest ima tudi urejevalnik enostaven za uporabo, ki ne potrebuje izkušenj s programiranjem. Obstaja tudi intuitivna nadzorna plošča, ki resnično povzroča težave pri postavitvi spletnega mesta. Z le nekaj kliki lahko dokončate niz nalog za gradnjo spletnih mest – ustvarite svoj spletni dnevnik, upravljate trgovino ali nastavite domeno po meri.

V nekaj minutah nastavite funkcionalno spletno mesto

Če dodate elemente, kot so slike, pripomočki za družabne medije, tabele, ikone, zvok in vsebine, morate samo povleči element z oblikovalne plošče na želeno mesto na spletnem mestu. Ena od značilnosti, zaradi katere je Cubender uporabniku prijazen graditelj spletnih mest, je ideja o Blokah. To so elementi, ki so združeni v skupine, da je postopek izdelave vašega spletnega mesta neverjetno enostaven.

Spletno mesto sem lahko sestavil v manj kot uri, tako da sem povlekel in spustil tri bloke, ki vsebujejo elemente, ki sem jih najbolj potreboval na svojem spletnem mestu. Potreboval sem le urejanje vsebine v blokih in moje spletno mesto je bilo vse nastavljeno! Izdelava popolnoma funkcionalnega spletnega mesta ne postane lažja od tega.

Najboljši del je, da večina blokov vsebuje vnaprej določene sloge, zato vam ni treba skrbeti za kakršne koli težave pri delu, postavitvi ali oblikovanju – vse je narejeno za vas.

Cubender-userfriendly2
podpora za kocke

Potreben je hiter odziv, vendar je potrebna takojšnja podpora

Cubender trdi, da je njegova osebna tehnična podpora in storitve za stranke tisto, kar jo ločuje od drugih oblikovalcev spletnih strani. Skupino za tehnično podporo je na voljo s kontaktnim obrazcem, ki je na voljo na njihovem spletnem mestu. Ko sem vzpostavil stik s Cubenderjem, sem v manj kot 24 urah prejel odgovor, kar je bilo zelo impresivno.

Tudi takrat tako imenovana prilagojena storitev Cubenderja ni zelo očitna, saj je edini način, da jih dosežete prek obrazca za stike. Kanali za podporo strankam, kot so telefon, klepet v živo in e-pošta, so zdaj pravilo med ustvarjalci spletnih mest, vendar te možnosti pri Cubenderju resnično manjkajo.

Žal se Cubenderovi profili družbenih medijev na Twitterju, Facebooku in Googlu ne zdijo redno posodabljani, zato to morda niso najboljši načini za stik z njimi.

Navzgor je obsežna zbirka znanja o samopomoči z vajami, članki in odgovori na pogosta vprašanja, s katerimi boste hitro dosegli hitrost graditelja.

Odlične lastnosti po žepu prijaznih cenah

Cubender ponuja štiri plačane načrte. Venera je načrt začetne ravni, ki vsebuje blagovno znamko Cubender z blagovno znamko, 500 MB pomnilnika, neomejeno pasovno širino in spletno stran brez oglasov.

Z načrtom Zemlje dobite do 1000 MB prostora za shranjevanje, neomejeno pasovno širino in blog ter lahko povežete svojo domeno.

Tretja stopnja je Saturn, ki je na voljo z vsem na Zemljinem načrtu, skupaj z 2000 MB pomnilnika in oblikovalcem obrazcev.

Nazadnje vam nadgradnja načrta Jupiter omogoča dostop do vseh funkcij načrta Saturn plus 5000 MB pomnilnika in spletne trgovine, če želite prodati izdelke na svojem spletnem mestu.

Kako se Cubender ujema s konkurenco?

Cubender, ki je enostaven za uporabo, vam omogoča, da v nekaj minutah postavite spletno mesto. Čeprav ni najbolj opremljen graditelj, na katerega boste naleteli, ponuja osnove, vključno z intuitivnim urejevalnikom in odzivnimi predlošci, pa tudi spletni dnevnik in funkcijo e-trgovine, ki vsi opravijo delo.

Preden se odločite, preberite kolego primerjava najboljših graditeljev spletnih strani da ne boste zamudili boljših možnosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map