Razvijte svojo mobilno aplikacijo z blagovno znamko in pridobite do 80% financiranja projektov

Branded je agencija za razvoj aplikacij s sedežem v Tel Avivu, ki pomaga zagonskim podjetjem pri gradnji izjemnih digitalnih podjetij že od začetne specifikacije do končnega končnega izdelka. Kot del svojega edinstvenega poslovnega modela Branded zagotavlja startupe z do 80% financiranja za svoje projekte, v zameno za do 10% lastniškega kapitala. Tako upajo, da bodo v izraelskem startup svetu postali menjalniki iger. Sedel sem na pogovor z izvršnim direktorjem Ari Efronom, da bi slišal, kaj sploh pomeni blagovna znamka. 


Opišite ozadje in vizijo za blagovno znamko.

Podjetje Branded je bilo ustanovljeno leta 2016 z namenom strežbe startupov. Začetnim podjetjem pomagamo, da rastejo in razvijajo svoj izdelek, ne le tako, da jih vodimo skozi razvojni proces, temveč tudi poslovno idejo.

Imamo tudi edinstven načrt pod imenom “startup city”, kjer izbranim startupom pomagamo ustvariti popolnoma delujoč izdelek z vlaganjem do 80% celotnih stroškov razvoja. Vzamemo vrhunske ideje, ki pridejo k nam in vložimo denar, da jim pomagamo rasti.

Kapital je lastni kapital, ki smo ga leta 2016 ustvarili s prodajo prejšnjega tehnološkega zagona. Odločili smo se, da bomo odprli blagovno znamko in služili startup skupnosti, ker smo imeli moč in sposobnost vplivati ​​na ekosistem.

Kateri so temelji uspešnega razvojnega projekta?

Dober razvojni projekt je treba razdeliti na več faz, pri čemer ima vsaka svoje mejnike in cilje.

Glavna ideja je narediti dobro specifikacijo, kar je osnova, da preveč ljudi v startup svetu pozablja in ustvarja veliko težav.

Specifika jemljemo zelo resno, tako da med razvojem ne bomo imeli težav. Podjetniki bi morali zajeti vse vrste uporabnih primerov in vključiti diagrame poteka, značilnosti ciljne publike itd., S čimer bi ustvarili jasen poslovni model.

Vedeti, od kod prihaja denar, ali bo to naročnina, odstotek dohodka itd., Je ključnega pomena za uspeh projekta.

Druga stvar je, da zaženemo UX, ki je del žičnega okvirja. Vidimo, kam bo nameščena vsaka komponenta aplikacije, in UX prilagajamo potrebam ciljne publike. Naše stranke, startupe, pošljemo, da opravijo svoje raziskave in odkrijemo marsikaj o občinstvu in kaj jih zanima, da bi jim ustvarili boljšo izkušnjo.

Nato naredimo knjigo blagovnih znamk. Tudi če nimate logotipa, lahko veliko povemo o svoji blagovni znamki. Na primer, če so ciljna publika ženske med 35 in 45 leti, bi bile barve drugačne, kot če bi bili ciljni uporabniki 13–15-letni fantje.

Izdelamo knjigo blagovnih znamk, ki predstavlja slog blagovne znamke, vključno z glavnimi sporočili, tipografijo, barvami in dizajni, ki jih bomo kasneje uporabljali na vseh platformah; po potrebi izdelamo nov logotip ali se ujemamo z obstoječimi barvami. To jemljemo zelo resno.

V knjigi blagovnih znamk združimo UX, da dobimo postavitev zasnove, nato pa za naše podjetnike izdelamo prototip, tako da lahko dobijo prvi vtis o svojem izdelku.

Ko končamo z UI / UX, blagovno znamko in specifikacijo projekta, se premaknemo v razvojni del, ki običajno traja 2-3 mesece.

Kakovost jemljemo zelo resno, saj vemo, kako pomembna je, ko še nimate občinstva. Da bi si prislužili občinstvo, potrebujejo dober izdelek in to je tisto, kar je Branded tukaj.

Kaj nam lahko poveste o Startup Cityju?

Imamo postopek prijave, kjer se odločimo, kateri startupi imajo najbolj obetavno prihodnost. V letu 2018 je ena najpomembnejših stvari za začetek močan poslovni model.

Eden glavnih poudarkov je iskanje zagonskih podjetij, ki so pripravljeni kombinirati močan poslovni model, ki lahko raste eksponentno; na ta način zagotavljamo, da bo lahko odšel brez dodatnih dolgov.

Imamo obrazec, ki ga prosilcem pošljemo z vprašanji o skupini, njihovi pripravljenosti za vlaganje časa in truda, od kod črpajo ideje itd..

Ta vprašanja nam omogočajo boljše razumevanje ekipe, ker smo na koncu vložili v ljudi, ne le v ideje.

Koliko bodo vložili oziroma koliko bodo šli, da bi uspeli, je tisto, kar razlikuje med dobrim startupom in odličnim.

Zavedamo se tudi, da bodo ljudje, ki vložijo nekaj lastnega denarja, vlagali tudi v izdelke, zato dajemo le do 80% in ne 100%, saj omogoča, da produktivnost raste veliko več.

Katere tehnologije se vam danes zdijo najbolj intrigantne in zakaj?

Ko gre za spletna mesta, je JS vodilni jezik na sprednji strani.

V zaledju delamo večinoma z vozliščem JS, ki je zame eden najboljših jezikov, saj vodi do stabilnega izdelka.

Na strani aplikacije ima JS okvire, nad katerimi so ljudje zelo navdušeni, kot na primer reagirajo nativne in hibridne aplikacije. Za nas vodimo startupe in jim želimo dati zelo stabilen izdelek. Zato raje ustvarjamo domače aplikacije za android in IOS. Želimo, da jih ne skrbi nobena napaka ali nestabilnost, ki bi vplivala na njihovo delovanje.

Kako vidite prihodnost razvoja programske opreme v petih letih?

Razvoj programske opreme se bo bolj posvetil poslovni strani. Trenutno obstaja veliko aplikacij za potrošnike, vendar počasi začnemo razumeti, da ne moremo nadaljevati te poti, ker potrošniki storitve ne plačujejo.

V prihodnosti bo večina aplikacij namenjenih podjetjem.

Glede tehnologije pričakujem, da bodo domače aplikacije postale razširjene.

Google in nekaj drugih podjetij delajo na ustvarjanju motorja, ki bo združeval razvojni proces za iOS in Android, ki naj bi se začel izvajati okoli leta 2020.

Združevanje teh dveh elementov je osnovno za prihodnost domačih aplikacij.

Po tem, ko sem povedal, je verjetno vse narobe, kar napovedujemo o prihodnosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map