ORC Gostovanje – popoln “Brezskrben spletni gostitelj” za začetnike in profesionalce

ORC Webhosting, ustanovljen leta 2002, ponuja registracijo, prenos in upravljanje domen po sprejemljivih cenah. S svojimi nezapletenimi orodji lahko kupci enostavno ustvarijo e-poštne račune, spletna mesta, baze podatkov, dnevnike ali spletne trgovine. Pogovarjali smo se s S. Mazenauer, izvršni direktor ORC Webhosting o svojih načrtih gostovanja, visoko varnostnih standardih in njihovi zanesljivi storitvi VPN.


Ta intervju je bil prvotno objavljen 17. februarja 2020.

Ali lahko uporabniki registrirajo, kupijo in prenesejo domene prek spletnega gostovanja ORC?

Da, ponujamo registracije domen in seveda prenose domen. Uporabniki lahko izbirajo med skoraj vsemi razpoložljivimi TLD po dostopnih in predvsem preglednih cenah brez skritih pristojbin. Vse registracije potekajo v realnem času.

Kakšni so vaši načrti za gostovanje?

Ponujamo vam različne gostovalne načrte. Naše Preprosto paketi se začnejo pri 1 GB prostora za shranjevanje za 1,90 na mesec in so zelo primerni za začetnike in manjše projekte in. Naše Premium paketi za manjša in večja podjetja ter večje projekte se začnejo pri 10 GB za 4,90 na mesec.

Vsi paketi vključujejo zaščito pred neželeno pošto strokovnjakov za neželeno pošto, oblikovalca spletnih strani Weebly in zaščito pred zlonamerno programsko opremo iz strani SiteLock. Vključeni so tudi SSL potrdilo, neomejen račun za promet in e-pošto ter hitra podpora 24/7/365.

Na željo stranke lahko sestavimo tudi posamezen paket za spletno gostovanje, ki ustreza njihovim specifičnim zahtevam.

Ali vaši načrti vključujejo SSL?

SSL potrdila so vključena v vse pakete spletnega gostovanja. Ponujamo tudi vrsto certifikatov DigiCert za uporabnike, ki raje potrdijo EV ali OV.

Katere možnosti e-trgovine so na voljo?

Na voljo so vse običajne možnosti e-trgovine. Za tiste stranke, ki potrebujejo posebno konfiguracijo, z veseljem nudimo čim večjo podporo.

Ali ponujate spletno mesto Builder?

Kupci vsakega paketa za spletno gostovanje lahko uporabljajo WEEBLY spletno mesto za izdelavo do 5 strani in do 5 izdelkov v e-trgovini, brezplačno. Weebly je zelo enostaven za uporabo, vlečenje & drop platforma, ki koristi neizkušenim uporabnikom, ki želijo svoje spletno mesto hitro in enostavno postaviti na spletu.

V našem programu imamo 4 pakete Weebly, tako da je za vsakogar nekaj. Nadgradnje so možne kadar koli.

Ali so na voljo varnostne kopije in obnovitvene storitve?

Standardna varnostna kopija v našem sistemu je vsakih sedem dni. Za doplačilo lahko stranke rezervirajo dnevne varnostne kopije z vrtenjem od 30 do 90 dni. Vse varnostne kopije so shranjene na ločenih strežnikih in ne vplivajo na prostor za shranjevanje načrta spletnega gostovanja.

Stranke prejmejo ločene varnostne kopije, kot so popolne varnostne kopije računa, varnostne kopije datotek, varnostne kopije po e-pošti. Tako morajo v primeru izrednih razmer obnoviti samo tisto, kar je morda izgubljeno.

Kakšne so vaše ponudbe VPN?

Z več kot 1000 strežniki na več kot 40 lokacijah smo eden najhitrejših VPN-jev, ki so na voljo.

Če uporabljate naš VPN z nastavitvijo z enim klikom za Mac, Windows, iOS, Android in Linux, lahko do interneta dostopate od kjer koli, na kateri koli napravi, brez omejitev. Varujemo vaše osebne podatke, kadar uporabljate javni WiFi.

Nekaj ​​številnih prednosti našega VPN-ja:

 • Skrij svoj IP naslov
 • Zaščitite svojo spletno identiteto
 • Za sledenje surfanja ni dnevnikov dejavnosti
 • Zavarujte svoje bančne posle
 • Uporabite vojaško šifriranje
 • Varno brskajte po javnih omrežjih Wi-Fi
 • Pretakajte in brskajte brez omejitev.
 • Od pretakanja videov do družbenih omrežij naš VPN deluje povsod in vam omogoča dostop do spletnih mest in aplikacij, ki jih imate radi.
 • Hitra hitrost za enostavno brskanje in nič več pospravljanja ali čakanja.
 • Dostop do blokiranih spletnih mest
 • Oglejte si storitve pretakanja kjer koli
 • Obvozite lokalno internetno cenzuro
 • Igrajte regionalne igre blokiranja
 • Poiščite boljše ponudbe na spletu
 • Ostanite zasebni in anonimni

Katere podporne storitve so na voljo vašim strankam?

Vse naše stranke prejmejo podporo – 24/7/365 – naš povprečni odzivni čas je 30 minut. Za podporo strankam smo osvojili več nagrad, leta 2019 pa nas je strokovna revija razglasila za najboljšega švicarskega spletnega gostitelja.

Poleg tega strankam v največji možni meri pomagamo pri težavah z oblikovanjem, SEO itd. Podpora je neomejena in v večini primerov brezplačna.

Naše stranke se lahko obrnejo na podporo po telefonu, e-pošti ali na naš sistem vstopnic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map