Novo orodje za migracijo WordPress SiteGround

Če ste kot večina lastnikov spletnih mest WordPress, ste začeli uporabljati platformo, ker omogoča enostavno ustvarjanje vsebine. Mnogi gostitelji ponujajo samodejno namestitev za WordPress spletna mesta, kar vam omogoča hitro ustvarjanje spletnega mesta.


Vendar, kaj se zgodi, če se morate preseliti na drugega gostitelja? Postopek selitve WordPress spletnega mesta je lahko nekoliko težaven in težaven, če niste tehnično usposobljeni. Zato se mnogi lastniki držijo svojega trenutnega gostitelja ali pustijo, da se njihovo spletno mesto izteče.

SiteGround zdaj ponuja alternativo zapletenim migracijam spletnega mesta WordPress. Ponujajo Orodje za WordPress Migrator, ki vam omogoča varno in samo z nekaj kliki premik spletnega mesta WordPress z drugega gostitelja na SiteGround. Nato boste dobili hitro in z bogatimi funkcijami gostovanje, po katerem je SiteGround znan. Preberite več o tem orodju in zakaj ga uporabljate za selitev svojega spletnega mesta WordPress na SiteGround.

Kaj je WordPress Migrator?

V preteklosti ste morali, če ste želeli premakniti spletno mesto z drugega gostitelja, bodisi skozi postopek, kot je Voden prenos da WordPress priporoča ali najame nekoga, ki vam bo pomagal. SiteGround ponuja prenose spletnih mest za plačilo, vendar če imate več spletnih mest, lahko to postane drago.

Zato so razvijalci na spletnem mestu SiteGround razvili orodje WordPress Migrator, s katerim lahko hitro in enostavno premikate spletna mesta iz drugih domen v SiteGround. Z nekaj kliki se vaše spletno mesto samodejno prenese na vaš račun SiteGround-hosting.

Novo orodje za migracijo WordPress SiteGround

The Orodje za WordPress Migrator ne potrebuje posebnih veščin ali orodij. Edino predhodno delo, ki ga potrebujete za vaše obstoječe spletno mesto, je namestitev Aplikacija SiteGround Migrator. Nato se postopek lahko izvede prek vašega računa SiteGround.

Migrator se nahaja v razdelku orodij WordPress v vašem cPanelu. Preprosto kliknite na WordPress Migrator in orodje vas popelje skozi preprost postopek v štirih korakih da se vaše spletno mesto preseli s trenutnega gostitelja na SiteGround.

Zakaj bi morali uporabljati migrator WordPress?

Verjetno se sprašujete, zakaj bi morali uporabljati orodje WordPress Migrator, namesto da ročno prenašate podatke ali da spletna stran SiteGround to stori namesto vas. Tu je nekaj razlogov, da morate uporabiti orodje Migrator:

 • Enostavnost – Večina lastnikov WordPress spletnih strani nikoli ne premakne svoje spletne strani v drugo gostovalno storitev, ker je postopek lahko zapleten. Z orodjem za prenos WordPress Migrator ne potrebujete posebnih veščin za prenos svojega spletnega mesta in ga lahko premikate z le nekaj kliki.
 • Brezplačni prenosi – Običajno morate plačati pristojbino za profesionalne prenose spletnih strani, tudi za prenose spletnih strani WordPress. Z WordPress Migratorjem lahko brezplačno prenašate svoja spletna mesta.
 • Na voljo vsem – To orodje je standardna funkcija pri vseh računih gostovanja na SiteGround.
 • Konsolidirajte več računov – Če imate spletna mesta na drugih spletnih gostiteljih in jih uporabljate GrowBig ali GoGeek V načrtu lahko spletna mesta premaknete v svoj račun SiteGround in z njimi enostavno upravljate vse iz enega računa.
 • Varni prenosi – WordPress Migrator šifrira vse vaše podatke iz vašega starega gostitelja v SiteGround in tako ohranja vaše datoteke in podatke varne.
 • Namenska podpora – Če potrebujete pomoč s tem orodjem, je na voljo celotna vadnica. Prav tako se lahko vedno obrnete na podporo, če imate vprašanja ali naletite na težave z orodjem.

Novo orodje za migracijo WordPress SiteGround

Ali obstajajo kakršne koli omejitve?

Čeprav je WordPress Migrator odlično orodje za prenos vašega spletnega mesta WordPress, še vedno obstaja nekaj omejitev, ki se jih morajo zavedati lastniki spletnih strani:

 • Aplikacije in zunanja vsebina niso preseljene – Orodje se premika samo nad vašo WordPress vsebino, teme, vtičnike in nalaganje. Če imate na svojem spletnem mestu kakršne koli aplikacije ali katero koli zunanjo vsebino, se ta ne bo preselila, zato boste morali ročno znova namestiti.
 • Multisite omrežja niso podprta – Če imate v lasti večstransko omrežje in želite vse hkrati preseliti, to orodje ne bo pomagalo. Vsako spletno mesto morate premakniti posebej.
 • Prenos spletnih strani v živo samo – To orodje je namenjeno samo spletnim mestom, ki trenutno živijo. Vsaka spletna mesta, ki ste jih shranili v lokalnem računalniku ali drugem omrežju brez povezave, ne bodo prenosljiva.
 • Ne podpira WordPress.com – Če nameravate spletno mesto premakniti z WordPress.com, to orodje ne bo pomagalo. Namesto tega boste morali uporabiti storitev vodenega prenosa, ki jo ponuja WordPress.

Preselite svojo spletno stran na enostaven način z orodjem za migracijo WordPress

Pri selitvi vašega spletnega mesta imate dve možnosti WordPress do SiteGround: enostaven ali težek način. Težka pot vključuje, da se boste morali spoprijeti s postopkom selitve, ki je za neizkušene spletne skrbnike lahko težaven. Lahko pa samo plačate nekomu, da preseli vaše spletno mesto, vendar to lahko postane drago, če gostite več spletnih mest.

Lahko pa preprosto premaknete svoje spletno mesto z orodjem za migracijo WordPress. Preprost postopek v štirih korakih lahko hitro, varno in brezplačno prenese vaše spletno mesto. Ni lažjega načina za premikanje spletnega mesta v nov račun SiteGround. Če želite preveriti to impresivno novo funkcijo ali začeti migracijo spletnega mesta WordPress, pojdite na svoj cPanel in poiščite WordPress Migrator pod orodji WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map